• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyatı için şafak sayanlar buraya!

Seninde bayramini kutlarim canim simdiden en guzel bayrami sen yapacaksin belli :)) memislerinle
Canim hastande ben bir tek tarak dis fircasi deodorant yedek ic camasir pipet su icmek icin belki lazim olur sana (ben almadim pipeti)Onden dugmeli yada citcitli bol bisey gomlek tarzi
Ben hastanenin geceliginle kaldim altima kisa sort giydim ( leopar desenli:KK70:) hemsireler bile ne tatlisin sen demislerdi:)) sortun la cok cici oldun
Ha bide kurdaleni unutma saclarina takarsin :))
Eger canin cips felan seviyorsa ve kurabiye piskuit tarzi al ben verdikleri yemegi yiyemedim gece aciktim ve elimin altinda piskuit olsaydi yerdim:)
En önemlisi önden düğmeli bol bir pijama üstü cnm ve demir olmayan bir saç tokası klasik lastik toka yani :) hayırlı olsun sorunsuz bir şekilde atlatirsin inşallah. .
Çok teşekkürler memedaşlarım ;) hemen gidiim leoparlı bi şort aliiim, şans getirsin diye :KK200:

Yarın Bayram, hepinizin Bayramı'nı kutluyorum , güzel bayanlar :KK66: bu güZel arefe gününde hepimizin duaları kabul olsun.:KK36:
Canım az günün kaldı senin de. Heyecanla bekliyoruz. Hayırlısı bakalım şimdiden :)

SeraParise kesinlikle katılıyorum. Gece insan acıkıyor, bisküvi çikolata bir şeyler al yanına ;) Onun dışında ben normal uzun kol, uzun paça eşofman takım, üstüme bol tişört almıştım. Diş fırçası, lastik toka, rahat bir ayakkabı. Ben babet giyip gitmiştim hastaneye. Uzun süre yatmaktan ayaklarım şişmişti. Hastaneden çıkarken babet ayağıma zor oldu ;) Başka bir şeye ihtiyaç duymamıştım canım.

Yawrum 22 temmuz du dimi senin :KK34:
Canım az günün kaldı senin de. Heyecanla bekliyoruz. Hayırlısı bakalım şimdiden :)

SeraParise kesinlikle katılıyorum. Gece insan acıkıyor, bisküvi çikolata bir şeyler al yanına :KK66: Onun dışında ben normal uzun kol, uzun paça eşofman takım, üstüme bol tişört almıştım. Diş fırçası, lastik toka, rahat bir ayakkabı. Ben babet giyip gitmiştim hastaneye. Uzun süre yatmaktan ayaklarım şişmişti. Hastaneden çıkarken babet ayağıma zor oldu :KK66: Başka bir şeye ihtiyaç duymamıştım canım.
Çok korkuyorum kızlar.... Allah yardımcım olsun ;)

Cnm az kaldı hayırlısıyla sende bi atlat sora sıra bende korkacak bi şey yok aslında bn düşünmemeye çalışıyorum herşey iyi olsun hepimiz için

Canim naptin tahlillerini yaptirdin mi?
seni memesiz uçurmayız ahey ahey :KK31:
Bütün dualarim seninle hayirlisiyla inş en güzel senin olsun :KK48:
Dün meme ultrasonu çektirdim, Dr istemişti. Bi sıkıntı yokmuş çok şükür. Bugün de 100.yıl hastanesine sabah aç karınla gittim, yatış işlemini ve tahlilleri yaptırdım. Ekg çekildi, bi de kan alındı. 10 dk sürdü hepsi. Sonra Dr un ofisine gittim, bazı kağıtlar imzaladım( ölüm fermanım değildir inşallah :KK70:) Dr un benle ilgili tuttuğu notları gördüm dosyada. Ilk kez Ocak ayında gittiğimde 300-350 cc damla diye not tutmuş. Sonra 2. Ve son kez görüştüğümüzde , ben yuvarlak isterim diyince de 330cc yuvarlak diye not düşmüş . Hani ben hep 270 cc diyodum ya yanlış anlamışım:-)Artık ameliyatta karar verecek damla veya yuvarlağa. Ama meme ultrasonunu çeken Dr, göğüs Kasım'ın ve derimin kalınlığının iyi olduğunu söyledi.inşallah silikonu iyi kamufle eder.sonra ödemeyi yaptım, ellerim titredi parayı verirken:KK70:Şimdi heyecan bi milyon.....

Dün meme ultrasonu çektirdim, Dr istemişti. Bi sıkıntı yokmuş çok şükür. Bugün de 100.yıl hastanesine sabah aç karınla gittim, yatış işlemini ve tahlilleri yaptırdım. Ekg çekildi, bi de kan alındı. 10 dk sürdü hepsi. Sonra Dr un ofisine gittim, bazı kağıtlar imzaladım( ölüm fermanım değildir inşallah :KK70:) Dr un benle ilgili tuttuğu notları gördüm dosyada. Ilk kez Ocak ayında gittiğimde 300-350 cc damla diye not tutmuş. Sonra 2. Ve son kez görüştüğümüzde , ben yuvarlak isterim diyince de 330cc yuvarlak diye not düşmüş . Hani ben hep 270 cc diyodum ya yanlış anlamışım:-)Artık ameliyatta karar verecek damla veya yuvarlağa. Ama meme ultrasonunu çeken Dr, göğüs Kasım'ın ve derimin kalınlığının iyi olduğunu söyledi.inşallah silikonu iyi kamufle eder.sonra ödemeyi yaptım, ellerim titredi parayı verirken:KK70:Şimdi heyecan bi milyon.....
Hadi bakaim canim senden ayrintili surecini bekliyorum artiik :)

ay canım benim ya memelerini düşün yapacak bişey yok giden para olsun :KK24:meme ultrasonu nasıl çekıldı eskısı gıbı deıl umarım :110:

Back