• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyatı için şafak sayanlar buraya!

Dün çok şükür uyuyabildim. Ama sabah kaskatıydım. Mumya gibi olmuşum, kazık gibi. Annem sırtımdan itti de öyle kalktım, ama göğsüm taş gibi olmuştu.bi süre oturur vaziyette kaldım. Ayağa kalkmak için güç topladım. Sonra kalkıp, bişeyler yiyip hemen ağrı kesiciyi içtim( arveles-25mg) hareket edince açıldım biraz . Bugün 3. Gün , hemen geçsin bu günler :KK66:ağrım yok şükür, Dr da temiz bi ameliyat oldu, ağrın olmayacak dedi. Ama baskı ve gerginlik felaket. Bir hafta , 10 gün sürer herhalde. Bu ameliyatı düşünen herkes bu sürece hazır olmalı :KK66:
mumya gibi mi :KK42: kazulet gıbı olmaktan nefret ediyorum valla beni de heyecan bastı bı de yusuf yusuf :KK71:

Çok gecmis olsun artık 3 hafta sabır sonra rahat hareket edersin çocuklara ne demeyi düşünüyorsun şişen memeler hakkında :)) malum çocuktan al haberi demişler ya
Kızımherşeyi yaşıyor benle, yapcak bişey yok. 9 yaşında. Ama çok beğendi . Direnleri hiç bi yere saklayamadık, ilaçlı su dedim.kan desem korkardı. Oğluma da memem uf oldu , acıyo dedim ;)

Kızımherşeyi yaşıyor benle, yapcak bişey yok. 9 yaşında. Ama çok beğendi . Direnleri hiç bi yere saklayamadık, ilaçlı su dedim.kan desem korkardı. Oğluma da memem uf oldu , acıyo dedim :KK66:
Kızın büyükmüş caktirmama şansın yok benim oğlan 6.5 yaşında bi farklılık olduğunu anladı gibi ama o tarz bişey olacağını tahmin edemediği için sormadı ben de söylemedim karnımı biliyordu zaten :)

Canım çok geçmiş olsun.Ben foruma çok sık girmiyorum.Yeni gördüm.Volkan hocada karar kılmışsın.Tekrar çok geçmiş olsun

Senden naber hemsom kayboldun iyice nerelerdesin bakim sen
Iyiyim hemşerim Adanadayım, ameliyatımın 18. Günü herşey yolunda. Sağ göğsümde Dikiş ipine karşı reaksiyon oldu antibiyotik alıyorum. Bugün yeni memelerime bikini almaya gideceğim ardından Kıbrıs. Sen nasılsın? Herşey yolundamı?

Iyiyim hemşerim Adanadayım, ameliyatımın 18. Günü herşey yolunda. Sağ göğsümde Dikiş ipine karşı reaksiyon oldu antibiyotik alıyorum. Bugün yeni memelerime bikini almaya gideceğim ardından Kıbrıs. Sen nasılsın? Herşey yolundamı?
Canim dikkat et denize havuza girerken ben bant yapistirdim su gecirmeyen ve tek bir gun yapistirmadim dikisimde reaksiyon oldu dr da ipe karsi reaksiyon dedi az bisey sarimsi suvi geldi sonra kan kapandi hemen geri ertesi gun zaten
Sag gogusum sanki hala odemli gibi daha sis hissi var yoksa iyiyim canim
Sana da iyi tatiller canim keyfini cikar al bakim guzel bikinileri gelince resim bekliyorum ona gore :-)

Canım çok geçmiş olsun.Ben foruma çok sık girmiyorum.Yeni gördüm.Volkan hocada karar kılmışsın.Tekrar çok geçmiş olsun
Canım sana çok teşekkür ediyorum tekrar tekrar... Volkan hocada karar kıldığım halde, yine de 6 aydır araştırma halindeydim. En azından buradaki arkadaşlarımın süreçlerini okumak beni çok aydınlattı. Muhteşem bi süreç geçiriyorum, bugün direnlerimi çekti. Nasıl oldu hissetmedim bile. Hocam acıyacak mı, ben dayanamam bayılırım dedim. " 3 yıl uğraştım , en acısız yolu bulmak için" dedi. Allah RAZI olsun, ben çekecek diye beklerken, çoktan çıkarmış bile. Ben Allah Allah , Allah Allah çıktı mı derken öbürünü de çıkarmış.sağolsun. Hocam kazandığın para helal olsun dedim. Görüntü olarak da çok çok iyiler ;) tekrar tekrar teşekkürler . Sana özelden Msj yazılmıyor? Yoksa bi teşekkür Msj atacaktım ;)

Canım sana çok teşekkür ediyorum tekrar tekrar... Volkan hocada karar kıldığım halde, yine de 6 aydır araştırma halindeydim. En azından buradaki arkadaşlarımın süreçlerini okumak beni çok aydınlattı. Muhteşem bi süreç geçiriyorum, bugün direnlerimi çekti. Nasıl oldu hissetmedim bile. Hocam acıyacak mı, ben dayanamam bayılırım dedim. " 3 yıl uğraştım , en acısız yolu bulmak için" dedi. Allah RAZI olsun, ben çekecek diye beklerken, çoktan çıkarmış bile. Ben Allah Allah , Allah Allah çıktı mı derken öbürünü de çıkarmış.sağolsun. Hocam kazandığın para helal olsun dedim. Görüntü olarak da çok çok iyiler :KK66: tekrar tekrar teşekkürler . Sana özelden Msj yazılmıyor? Yoksa bi teşekkür Msj atacaktım :KK66:
Rica ederim canım sevindim ağrısız atlatmana.Bundan sonra daha hızlı iyileşirsin zaten.Bende 4 ağustosta kontrole gideceğim karşılaşırız belki.Ben pek anlamıyorum özelden niye mesaj atılamadı acaba.yine görüşürüz birşey olursa.Tekrar geçmiş olsun.

Rica ederim canım sevindim ağrısız atlatmana.Bundan sonra daha hızlı iyileşirsin zaten.Bende 4 ağustosta kontrole gideceğim karşılaşırız belki.Ben pek anlamıyorum özelden niye mesaj atılamadı acaba.yine görüşürüz birşey olursa.Tekrar geçmiş olsun.
Canım , profilinde özel Msj at, bölümü yok. Benim de haftaya cuma 31.temmuzda kontrolüm var. Bu kontrol senin kaç aylık veya kaçıncı kontrolün ;) bu arada seninkilerde bi sıkıntı yoktur İnşsllah ;)

7.aydayım canım şimdilik bir sorun yok.ilk ameliyat olduğumda daha sık gitmiştim ayda bir çağırıyor belki bu son olur bir daha çağıracak mı bilmiyorum

7.aydayım canım şimdilik bir sorun yok.ilk ameliyat olduğumda daha sık gitmiştim ayda bir çağırıyor belki bu son olur bir daha çağıracak mı bilmiyorum
Benim diğer kontrol de bir ay sonra ;) direnleri çıkardıktan sonra elastik bandaj sardı göğsün tam üstüne. Bir ay duracak dedi. Öyle özel sütyen fln yok zaten , normal yumuşak atlet giyiyorum. Ama bandaj çok kaşındırıyor

Evet canım bende ilk 1 ay bandaj kullandım. 3. Haftadan sonra daha rahat yatarsın ben hiç masajda yapmadım ama şimdi gayet iyi.Sen yaparsan belki dahada iyi olur.Ben yapamadım açıkcası.Ama hiç öyle çok sert değillerdi

Evet canım bende ilk 1 ay bandaj kullandım. 3. Haftadan sonra daha rahat yatarsın ben hiç masajda yapmadım ama şimdi gayet iyi.Sen yaparsan belki dahada iyi olur.Ben yapamadım açıkcası.Ama hiç öyle çok sert değillerdi
Çok teşekkürler canım ;) bi de şu sabah gerginliğini soriiim, sen de sabah o ilk uyanıp ayağa kalktığında aynı baskıyı hissediyor muydun? Sonra rahatlıyorum ama yine de merak ediyorum nezamana biter diye ????

Ben 5.gündü sanırım kendim kalknaya başladım yataktan ama sabahları zorlanıyorsun.ama 2.hafta ben evde temizlik bile yapmıştım

Back