• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyatı için şafak sayanlar buraya!

Kızlar üç ay doldu benim sütyen ölçüm C cup olmuş :)) dr verdiği sporcu sütyeni B cupti aaaa A dan B ye mi geçtim yani diye burun kivirmistim ama sıkı olsun diye onu vermiş normal sütyen modellerinde B cup küçük geliyor :KK31:vay be bi sutyenin küçük gelmesi ne güzelmiş :KK71:
ayyyy ne kadar güzellll bende bende bende :KK48:

hatırlarsan sana resim yollamıştım.izlerim gayet güzel.ama ben dikleştirmeden çok memnun kalmadım.biraz daha toparlanması gerekirdi.şu anki hali güzel.benim beklentim biraz daha farklıydı.ben çok bilinçsizce ameliyat oldum.isteklerimide çok ifade edemedim.resim yollarım.ayrıntılarıda anlatırım.karınla beraber biraz daha toparlatmayı düşünüyorum
Evet canim simdi hatirladim, bende sana resim göndermistim sildigim icin unutmusum malum söz vermistim. Iki doktorlada görüsmem iyi gecti biri zaten mini karin germemi yapan tanidigim doktorum herhalde onu tercih edecegim yine. Resim gösterdim bunun gibi olsun c cup olsun dedim o da 250-300cc arasi kullaniriz o zaman dedi c-d arasi istersen 325cc olur dedi ama bende bilmiyorum tam nasil bir ölcü istedigimi. Su an 80b yada 75c oluyor bana onun icin cok büyük protez kullanilmayacak ama hala karardizim nasil boyda olsun diye. Bu ara boyum 1.61 kilom 55 omuzlarim genis degil

Gogus altı ölçüsüne bakıyorlar canım çünkü göğüs altı ölçüsü darsa yanlardan tasar ve hissedilir benim göğüs altım 71 geldi az önce ölçüm (73 saniyordum) 250 kullanıldı bana göğüs ölçüm 89 cm C cup oldu (18 cm fark olustu) göğüs altını ölç fikir verir ne büyüklükte takılacaği ile ilgili

Evet canim simdi hatirladim, bende sana resim göndermistim sildigim icin unutmusum malum söz vermistim. Iki doktorlada görüsmem iyi gecti biri zaten mini karin germemi yapan tanidigim doktorum herhalde onu tercih edecegim yine. Resim gösterdim bunun gibi olsun c cup olsun dedim o da 250-300cc arasi kullaniriz o zaman dedi c-d arasi istersen 325cc olur dedi ama bende bilmiyorum tam nasil bir ölcü istedigimi. Su an 80b yada 75c oluyor bana onun icin cok büyük protez kullanilmayacak ama hala karardizim nasil boyda olsun diye. Bu ara boyum 1.61 kilom 55 omuzlarim genis degil
FatiFat FatiFat canım ben ameliyata girerken inan hiç bişey bilmiyodum.kesip protezi yerleştircekler olucak sanıyodum.dokusu olmayanlar çok şanslılar.protez yerleştiriliyor beklentiler az çok karşılanıyor.ama bizim gibi tamirat olması gereken göğüslerde hayal kırıklığı çok yaşanabiliyor.bu sitenin bana iş işten geçtikten sonra faydası çok oldu.sana tavsiyem.dr.a ne istediğini çok çok iyi anlat.meme ucunun taşınıcağı yeri çok iyi belirt.yani sütyensiz durduğundada sütyenliymiş gibi meme ucu yukarıda dursun.dekolte kısmını çok iyi çalışması lazım.meme başının ne kadar küçük olmasını istediğini belirt.benim dr.dört cm.den fazla küçültemem çürür dedi.ama seraparisin çok güzel küçültmüş dr.u..300 bence sende güzel durur.bende 85 b.den 85 c.ye geçtim.boyum 1/70..250 cc.protez takıldı.dokum olduğu için küçük durmadı..ama tek sıkıntım biraz daha dikleştirilmesi..

Kızlar üç ay doldu benim sütyen ölçüm C cup olmuş :)) dr verdiği sporcu sütyeni B cupti aaaa A dan B ye mi geçtim yani diye burun kivirmistim ama sıkı olsun diye onu vermiş normal sütyen modellerinde B cup küçük geliyor :KK31:vay be bi sutyenin küçük gelmesi ne güzelmiş :KK71:
FOTON VARMI İZLİYORUM SENİ BENİDE İZLEMEYE ALIRMISIN :KK76:

Tamam canım, izlemeye aldım ben de seni. Bu arada senin göğüs dokun da varmış. Benim seninki kadar göğsüm olsa, ameliyat olmaya girişmezdim belki :)
Göğüslerim aşağıda duruyor sarkık gibi ama değilde sanki ne bilim heveslendim bir kere

Kızlar, Arkadaşlarım amaliyat oldum Şükürler olsun. Ağrılı açtım Gözlerimi. Saat 16:30 da girdim amaliyata saat 17 gibi bitmiş. Zor uyandığım için doktorumu göremedim ama ablamla konuşmuş ve amaliyat iyi geçmiş. Yeni, yeni kendime geliyorum. Ilginiz ve dualarınız için sonsuz teşekkürler. :KK60:
Canım çok geçmiş olsun nasıl oldun

Değerli arkadaşlarım, bana kalbiniz kadar temiz bu sayfayı ayırdığınız için......:KK70:Diye başlarmışım yazmaya... Gördüğünüz gibi keyfim yerimde, eşim birkez daha izin verdi:KK4::KK67:Son 5 günüm çok sıkıntılı geçti, vazgeçmişti yine .:KK67: Şimdi şafak sayıyorum, son 6 gün. Bu süreçte destek veren , dualarını esirgemeyen arkadaşlarımdan Allah RAZI olsun. Dua etmeyip " amaaaaan bana ne, ne hali varsa görsün " diyenlerden de Allah RAZI olsun:KK70:Şimdi çanta hazırliicam, ne koyiiiiim içine? Bir gece kalıcam. Hastane çantasında neler olur biliyorum ama, ufak işe yarar tiyolar varsa bilmek isterim . Sevgiler.:KK75:

Yarın Bayram, hepinizin Bayramı'nı kutluyorum , güzel bayanlar :KK66: bu güZel arefe gününde hepimizin duaları kabul olsun.:KK36:
amin canim onu dugmeli gecelik ve ic camasirin siki olmayanlarindan bir parmakla asagi inecek sekilde rahat olmasina gayret et ameliyat onlugunun altina giycegin ince kisa bir tayt yada sort olabilir kisaca ben baya bir sure esimin gimleklerini ve sortlarini giydim cok rahat ettim ;)

Yarın Bayram, hepinizin Bayramı'nı kutluyorum , güzel bayanlar :KK66: bu güZel arefe gününde hepimizin duaları kabul olsun.:KK36:
Seninde bayramini kutlarim canim simdiden en guzel bayrami sen yapacaksin belli :)) memislerinle
Canim hastande ben bir tek tarak dis fircasi deodorant yedek ic camasir pipet su icmek icin belki lazim olur sana (ben almadim pipeti)Onden dugmeli yada citcitli bol bisey gomlek tarzi
Ben hastanenin geceliginle kaldim altima kisa sort giydim ( leopar desenli:KK70:) hemsireler bile ne tatlisin sen demislerdi:)) sortun la cok cici oldun
Ha bide kurdaleni unutma saclarina takarsin :))
Eger canin cips felan seviyorsa ve kurabiye piskuit tarzi al ben verdikleri yemegi yiyemedim gece aciktim ve elimin altinda piskuit olsaydi yerdim:)

Değerli arkadaşlarım, bana kalbiniz kadar temiz bu sayfayı ayırdığınız için......:KK70:Diye başlarmışım yazmaya... Gördüğünüz gibi keyfim yerimde, eşim birkez daha izin verdi:KK4::KK67:Son 5 günüm çok sıkıntılı geçti, vazgeçmişti yine .:KK67: Şimdi şafak sayıyorum, son 6 gün. Bu süreçte destek veren , dualarını esirgemeyen arkadaşlarımdan Allah RAZI olsun. Dua etmeyip " amaaaaan bana ne, ne hali varsa görsün " diyenlerden de Allah RAZI olsun:KK70:Şimdi çanta hazırliicam, ne koyiiiiim içine? Bir gece kalıcam. Hastane çantasında neler olur biliyorum ama, ufak işe yarar tiyolar varsa bilmek isterim . Sevgiler.:KK75:
En önemlisi önden düğmeli bol bir pijama üstü cnm ve demir olmayan bir saç tokası klasik lastik toka yani :) hayırlı olsun sorunsuz bir şekilde atlatirsin inşallah. .

Back