• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyatı için şafak sayanlar buraya!

mutluluk2015 mutluluk2015 ay ben nasil gormemisim ameliyat oldugunu ameliyat oncesi moral veremedim canim ozur dilerim kuzum
Veeeee sonunda memisliler kervanina katildin canim cok sevindim aynmi benim boyuttan gule gule kullan :KK19:Agrisiz sorunsuz surec dilerim sana canimm

mutluluk2015 mutluluk2015 ay ben nasil gormemisim ameliyat oldugunu ameliyat oncesi moral veremedim canim ozur dilerim kuzum
Veeeee sonunda memisliler kervanina katildin canim cok sevindim aynmi benim boyuttan gule gule kullan :KK19:Agrisiz sorunsuz surec dilerim sana canimm
Canım ben hepinizin desteğini her an hissediyordum zaten ;)

Sen de atlattın canım şükür bundan sonra 2 aya yakın sert ve dimdik durdukları için yapay olacak biraz ama ikinci aydan sonra yumuşama ya başlayacaklar ve 3 ay bittiginde dokunduğunda dogal memeden ayiramayacaksin sağlıkla kullan esinin de bir iki hafta geçsin tavrı çok değişecek emin ol

Benim canım arkadaşlarım, Allah hepimizden binlerce kere RAZI olsun :KK66: işlem tamam kuzularım :KK66: 9 da hoca geldi. Çizim yaptı, anestezi uzmanıyla da görüştük . Damar yolu açıldı ve cesaret ilacı verildi. Başladım gülmeye, eve de götüriim bundan demeye başladım.Ameliyathanede Youtube dan şarkı açtılar bana . Istek şarkı yaptım: Yalın dan BIR BAHAR AKŞAMI nı istedim. En son AŞK DIYE ÖLDÜM BEEEEEN SEN DIYE ÖLDÜM BEEEEENNNN diyordum:KK70:Uyandığımda meme bakcam, aşk diye öldüm beeeen, damla mı taktı..... Diye zırvalıyormuşum:KK70:Tir tir titriyordum, ayaklarım donmuştu. Odama geldim. Odama geldikten sonra GÖĞSÜME OTURAN ÖKÜZ DE GELDI, pardon ne öküzü ÖKÜZ VE ONUN ÜSTÜNDEKI BREMEN MIZIKACILARI:KK35:allahım nefes alamıyorum , öksüremiyorum, konuşamıyorum.... ALLAHIM BEN NE YAPTIM Dedim. İŞ ALDIN BAŞINA dedim. O an pişman oldum. Çünkü, iki kişi sırtından itiyor öyle kalkabiliyorsun. Tam göğüs kafesinin ortasında öyle bi ağrı var ki, sanki orta sahadan Ronaldo bi şut çekmiş, top da tam oraya gelmiş gibi.Volkan hoca, 325 cc yuvarlak, high profil takmış. Çok güzel durdu , o yüzden damlaya gerek duymadım dedi.Koltukaltım acımıyor, oradan sallanan 2 tane Nur topu gibi direnim var. Dr um ne sargı sarmış ne de ameliyat sütyeni takmış. Sadece koltukaltlarımdan mememe doğru gelen bantlar var. Üstümde sadece atletim var. Ama ben baskı yüzünden sargılı sandım , bakmaya korktum çünkü. Dr ameliyat sütyenime hiç gerek olmadığını ve hiç kullanmadığını söyledi. Bi de onun baskısı olsa çatlardım herhalde. Yeni oldukları halde öyle çok yukarıda da durmuyor. Kızlar yoruldum, ağrı kesicinin etkisi ile yazıyorum şimdi . Bir de yatmak zulüm, ayakta ve otururken çok rahatım. Oturarak uyuyabilirim di mi ? Ayrıca , uyanıp yemek yedikten sonra kustum, kustuktan sonra çok rahatladım . Yine yazarım. Koyabilirsem resim koyucam.

Oldu da bitti maşallah . canım benim kendi ameliyatımda bile bu kadar stres yapmamıştım sen arayana kadar panik içinde bekledim :cry:
şarkı seçimine bayıldım ama keşke daha soft bi müzik seçeydin vivaldinin dört mevsimini falan neyse Allahtan angaranın bağları dememişsin :KK70::KK70::KK70:

Oldu da bitti maşallah . canım benim kendi ameliyatımda bile bu kadar stres yapmamıştım sen arayana kadar panik içinde bekledim :cry:
şarkı seçimine bayıldım ama keşke daha soft bi müzik seçeydin vivaldinin dört mevsimini falan neyse Allahtan angaranın bağları dememişsin :KK70::KK70::KK70:
Canim nasil oldun daha iyi misin?

Benim canım arkadaşlarım, Allah hepimizden binlerce kere RAZI olsun :KK66: işlem tamam kuzularım :KK66: 9 da hoca geldi. Çizim yaptı, anestezi uzmanıyla da görüştük . Damar yolu açıldı ve cesaret ilacı verildi. Başladım gülmeye, eve de götüriim bundan demeye başladım.Ameliyathanede Youtube dan şarkı açtılar bana . Istek şarkı yaptım: Yalın dan BIR BAHAR AKŞAMI nı istedim. En son AŞK DIYE ÖLDÜM BEEEEEN SEN DIYE ÖLDÜM BEEEEENNNN diyordum:KK70:Uyandığımda meme bakcam, aşk diye öldüm beeeen, damla mı taktı..... Diye zırvalıyormuşum:KK70:Tir tir titriyordum, ayaklarım donmuştu. Odama geldim. Odama geldikten sonra GÖĞSÜME OTURAN ÖKÜZ DE GELDI, pardon ne öküzü ÖKÜZ VE ONUN ÜSTÜNDEKI BREMEN MIZIKACILARI:KK35:allahım nefes alamıyorum , öksüremiyorum, konuşamıyorum.... ALLAHIM BEN NE YAPTIM Dedim. İŞ ALDIN BAŞINA dedim. O an pişman oldum. Çünkü, iki kişi sırtından itiyor öyle kalkabiliyorsun. Tam göğüs kafesinin ortasında öyle bi ağrı var ki, sanki orta sahadan Ronaldo bi şut çekmiş, top da tam oraya gelmiş gibi.Volkan hoca, 325 cc yuvarlak, high profil takmış. Çok güzel durdu , o yüzden damlaya gerek duymadım dedi.Koltukaltım acımıyor, oradan sallanan 2 tane Nur topu gibi direnim var. Dr um ne sargı sarmış ne de ameliyat sütyeni takmış. Sadece koltukaltlarımdan mememe doğru gelen bantlar var. Üstümde sadece atletim var. Ama ben baskı yüzünden sargılı sandım , bakmaya korktum çünkü. Dr ameliyat sütyenime hiç gerek olmadığını ve hiç kullanmadığını söyledi. Bi de onun baskısı olsa çatlardım herhalde. Yeni oldukları halde öyle çok yukarıda da durmuyor. Kızlar yoruldum, ağrı kesicinin etkisi ile yazıyorum şimdi . Bir de yatmak zulüm, ayakta ve otururken çok rahatım. Oturarak uyuyabilirim di mi ? Ayrıca , uyanıp yemek yedikten sonra kustum, kustuktan sonra çok rahatladım . Yine yazarım. Koyabilirsem resim koyucam.
Canım benim Allah sağlıkla,mutlulukla kullanmayı nasip etsin inşallah.en zor kısmı atlattın çok şükür:)

Canim nasil oldun iyi misin?
Canım çok şükür çok iyiyim, ben de anlamadım Wallahi, ağrı kesiciler mi iyi, benim ağrı eşiğim mi yüksek, yoksa Volkan hocanın elinden mi bilemedim ;) sadece baskı ve gerginlik var. O da normal, dün yemeğimi refakatçim yedirdi, ama akşamına kendim yemeye başladım. Şimdi de dik pozisyonda otururken kendim kollarımı kullanmadan kalkabiliyorum. Bu forum olmasaydı, 6 aydır burada süreçleri takip etmeseydim, ameliyattan sonraki baskı ve gerginliğe tahammül edemezdim açıkçası, pişman bile olabilirdim . Ama her geçen saniye iyileşiyorsun. Kızımın ödevine bile yardım ettim bira önce, oğlumda masada kollarımı çok kaldırmadan oyun bile oynadım. Kollarını zorlamaman çok önemli.volkan hoca, harika bi Dr muş gerçekten. Anestezi uzmanı bile bugün yanıma gelip, harika oldular, Volkan hoca süperdir dedi. Benim ameliyata girerken çok bi beklentim yoktu, memem olsun yeter diyordum Dr a. O da elimden geleni yaparım demişti. Ameliyatta anestezi uZmanına " çok büyük beklentisi yok, memelerini görünce inanamayacak, bu kadar güZel olacağını tahmin edemezdi" demiş.inşallah böyle de devam ederim, bi enfeksiyon veya başka bi sıkıntı olmadan. Bu arada direnlerim var, cmrts günü çıkaracak. Ameliyattan sonra biraz fazla hareket ettiğim için kanamam biraz fazla olmuş. Normalde yarın çıkartacaktı .canım aklıma gelenler bunlar şimdilik;) sor ben cevaplarım. Sen zaten Volkan hocayı seçmiştin, anesteziden de korkma. Ben şarkı dinleyerek bayıldım, şarkı söyleyerek de ayılmışım.anesteziden uyanırken dakikalarca saçmalamışım. Tam ayıldıktan 1 saat sonra yemek yedim, peşinden de istifra ettim. Hemen bulantı ilacı yaptılar, bi daha da kusmadım. Bol bol su , ayran içtim. Herhalde dünden beri 5 litre su içimişimdir. Bol sıvı tüketmem de anesteziyi rahat atmamı sağladı sanırım. Hiç korkma, Allah'a emanetiz, Dr umuz da çok iyi ve ilgili. Şu ana kadar herşey yolunda, dilerim bundan sonra da sıkıntı yaşamayız.

çoook gemiş olsun cnm , Allah bir an önce hızlı iyileşme süreci versin inşallah..

Canım çok şükür çok iyiyim, ben de anlamadım Wallahi, ağrı kesiciler mi iyi, benim ağrı eşiğim mi yüksek, yoksa Volkan hocanın elinden mi bilemedim :KK66: sadece baskı ve gerginlik var. O da normal, dün yemeğimi refakatçim yedirdi, ama akşamına kendim yemeye başladım. Şimdi de dik pozisyonda otururken kendim kollarımı kullanmadan kalkabiliyorum. Bu forum olmasaydı, 6 aydır burada süreçleri takip etmeseydim, ameliyattan sonraki baskı ve gerginliğe tahammül edemezdim açıkçası, pişman bile olabilirdim . Ama her geçen saniye iyileşiyorsun. Kızımın ödevine bile yardım ettim bira önce, oğlumda masada kollarımı çok kaldırmadan oyun bile oynadım. Kollarını zorlamaman çok önemli.volkan hoca, harika bi Dr muş gerçekten. Anestezi uzmanı bile bugün yanıma gelip, harika oldular, Volkan hoca süperdir dedi. Benim ameliyata girerken çok bi beklentim yoktu, memem olsun yeter diyordum Dr a. O da elimden geleni yaparım demişti. Ameliyatta anestezi uZmanına " çok büyük beklentisi yok, memelerini görünce inanamayacak, bu kadar güZel olacağını tahmin edemezdi" demiş.inşallah böyle de devam ederim, bi enfeksiyon veya başka bi sıkıntı olmadan. Bu arada direnlerim var, cmrts günü çıkaracak. Ameliyattan sonra biraz fazla hareket ettiğim için kanamam biraz fazla olmuş. Normalde yarın çıkartacaktı .canım aklıma gelenler bunlar şimdilik:KK66: sor ben cevaplarım. Sen zaten Volkan hocayı seçmiştin, anesteziden de korkma. Ben şarkı dinleyerek bayıldım, şarkı söyleyerek de ayılmışım.anesteziden uyanırken dakikalarca saçmalamışım. Tam ayıldıktan 1 saat sonra yemek yedim, peşinden de istifra ettim. Hemen bulantı ilacı yaptılar, bi daha da kusmadım. Bol bol su , ayran içtim. Herhalde dünden beri 5 litre su içimişimdir. Bol sıvı tüketmem de anesteziyi rahat atmamı sağladı sanırım. Hiç korkma, Allah'a emanetiz, Dr umuz da çok iyi ve ilgili. Şu ana kadar herşey yolunda, dilerim bundan sonra da sıkıntı yaşamayız.
Canım çok geçmiş olsun yeni ciçişlerin hayırlı olsun. Bende bir sorun olmazsa inşallah salı günü ameliyat olacam. Çok heyecanlıyım 350 cc düşünüyor doktor meme başı kesisi ile kasustu kas zari alti olacak.

Canım çok geçmiş olsun yeni ciçişlerin hayırlı olsun. Bende bir sorun olmazsa inşallah salı günü ameliyat olacam. Çok heyecanlıyım 350 cc düşünüyor doktor meme başı kesisi ile kasustu kas zari alti olacak.
Canım hayırlı olsun şimdiden, inşallah SIKINTISIZ atlatırsın ;) Allah yardımcımız olsun...:KK19:

Dün çok şükür uyuyabildim. Ama sabah kaskatıydım. Mumya gibi olmuşum, kazık gibi. Annem sırtımdan itti de öyle kalktım, ama göğsüm taş gibi olmuştu.bi süre oturur vaziyette kaldım. Ayağa kalkmak için güç topladım. Sonra kalkıp, bişeyler yiyip hemen ağrı kesiciyi içtim( arveles-25mg) hareket edince açıldım biraz . Bugün 3. Gün , hemen geçsin bu günler ;)ağrım yok şükür, Dr da temiz bi ameliyat oldu, ağrın olmayacak dedi. Ama baskı ve gerginlik felaket. Bir hafta , 10 gün sürer herhalde. Bu ameliyatı düşünen herkes bu sürece hazır olmalı ;)

Çok gecmis olsun artık 3 hafta sabır sonra rahat hareket edersin çocuklara ne demeyi düşünüyorsun şişen memeler hakkında :)) malum çocuktan al haberi demişler ya

Back