- 19 Mayıs 2015
- 9
- 17
- 8
gecmis olsunKızlar, Arkadaşlarım amaliyat oldum Şükürler olsun. Ağrılı açtım Gözlerimi. Saat 16:30 da girdim amaliyata saat 17 gibi bitmiş. Zor uyandığım için doktorumu göremedim ama ablamla konuşmuş ve amaliyat iyi geçmiş. Yeni, yeni kendime geliyorum. Ilginiz ve dualarınız için sonsuz teşekkürler.
çok geçmiş olsun canım güle güle kullan artık :)Kızlar, Arkadaşlarım amaliyat oldum Şükürler olsun. Ağrılı açtım Gözlerimi. Saat 16:30 da girdim amaliyata saat 17 gibi bitmiş. Zor uyandığım için doktorumu göremedim ama ablamla konuşmuş ve amaliyat iyi geçmiş. Yeni, yeni kendime geliyorum. Ilginiz ve dualarınız için sonsuz teşekkürler.
Canım ben ameliyat olmadım. Birde izlemeye almamışsıngeçmiş olsun canım izlemeye alırmısın seni izliyorum
Canım çok geçmiş olsunKızlar, Arkadaşlarım amaliyat oldum Şükürler olsun. Ağrılı açtım Gözlerimi. Saat 16:30 da girdim amaliyata saat 17 gibi bitmiş. Zor uyandığım için doktorumu göremedim ama ablamla konuşmuş ve amaliyat iyi geçmiş. Yeni, yeni kendime geliyorum. Ilginiz ve dualarınız için sonsuz teşekkürler.
çok geçmiş olsunKızlar, Arkadaşlarım amaliyat oldum Şükürler olsun. Ağrılı açtım Gözlerimi. Saat 16:30 da girdim amaliyata saat 17 gibi bitmiş. Zor uyandığım için doktorumu göremedim ama ablamla konuşmuş ve amaliyat iyi geçmiş. Yeni, yeni kendime geliyorum. Ilginiz ve dualarınız için sonsuz teşekkürler.
geçmiş olsun canım :)Kızlar, Arkadaşlarım amaliyat oldum Şükürler olsun. Ağrılı açtım Gözlerimi. Saat 16:30 da girdim amaliyata saat 17 gibi bitmiş. Zor uyandığım için doktorumu göremedim ama ablamla konuşmuş ve amaliyat iyi geçmiş. Yeni, yeni kendime geliyorum. Ilginiz ve dualarınız için sonsuz teşekkürler.
Cok sukur canim agrilarin dinecek merak etme kendine dikkat etKızlar, Arkadaşlarım amaliyat oldum Şükürler olsun. Ağrılı açtım Gözlerimi. Saat 16:30 da girdim amaliyata saat 17 gibi bitmiş. Zor uyandığım için doktorumu göremedim ama ablamla konuşmuş ve amaliyat iyi geçmiş. Yeni, yeni kendime geliyorum. Ilginiz ve dualarınız için sonsuz teşekkürler.
Canım sen ameliyat olmak istiyordun dimi.AHHH CANIM YA GÖZLERİMİN FERİ AÇILDIYEMIN EDERIM SENDEN CESARET ALDIM BENDE KOYUCAM VALLA BENIM VAR KIZ BIRAZ
evet noldu kiCanım sen ameliyat olmak istiyordun dimi.
Izledim canım. Göğüslerin yine de büyükmüş. Hiç de göz zevkim bozulmadı :)Beni de izleeeee bende bi bakimmkeske .. Seni izlemeye aldım ben sende benim şimdiki hallerine bak , göz zevkini bozmuş gibi olmayım ama bi bak istersen
Canım önce sen beni izlemeye alır mısın? Fotoğraflarını görmek isterim. :)Canım çok geçmiş olsun. İzlemeye alırmısın foto gözükmüyor
Çook geçmiş olsun. Şimdiden güle güle kullan canım :)Kızlar, Arkadaşlarım amaliyat oldum Şükürler olsun. Ağrılı açtım Gözlerimi. Saat 16:30 da girdim amaliyata saat 17 gibi bitmiş. Zor uyandığım için doktorumu göremedim ama ablamla konuşmuş ve amaliyat iyi geçmiş. Yeni, yeni kendime geliyorum. Ilginiz ve dualarınız için sonsuz teşekkürler.
İzİzlemeye aldım eCanım önce sen beni izlemeye alır mısın? Fotoğraflarını görmek isterim. :)
ben oldumSelam kizlar bende iki doktorla görüstüm gecen hafta ikiside lolipop meme diklestirme arti protez dedi bana yaklasik 300cc kas üstü. Sonbahara dogru düsünüyorum aml, lolipop izi ile diklestirme olan varmi?
Sagol canim cevabin icin nasil gecti memnun kaldin mi izlerin felan?ben oldum
hatırlarsan sana resim yollamıştım.izlerim gayet güzel.ama ben dikleştirmeden çok memnun kalmadım.biraz daha toparlanması gerekirdi.şu anki hali güzel.benim beklentim biraz daha farklıydı.ben çok bilinçsizce ameliyat oldum.isteklerimide çok ifade edemedim.resim yollarım.ayrıntılarıda anlatırım.karınla beraber biraz daha toparlatmayı düşünüyorumSagol canim cevabin icin nasil gecti memnun kaldin mi izlerin felan?
Tamam canım, izlemeye aldım ben de seni. Bu arada senin göğüs dokun da varmış. Benim seninki kadar göğsüm olsa, ameliyat olmaya girişmezdim belki :)İzİzlemeye aldım e
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?