• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyatı için şafak sayanlar buraya!

Kızlar araba sürmek biraz sıkıntı ben 7 Günlükken otomatik vites sürdüm ama kas zarı altı olmasına rağmen direksiyonu sağa sola döndürürken sizilarim oldu gerci araba 2000 model onunda etkisi var tabi :))

Ben 20 Temmuz'da hocanın ofisine uğrayıp, hem ödeme yapıcam hem de 100. Yıl a gidip ameliyat öncesi tetkikleri yaptıracağım. Nasıl tetkikler yapılacak onu da bilmiyorum.
Canım yaaa az kaldı ben yine ankaradayım çok giremiyorum foruma ama aklım hep sende :KK19: inşallah görüşücez bi aksilik çıkmaz ise.. Senin heyecanını hergün yaşıyorum. Memeyi değil ama beyine hem MR hem EEG çektirdim daha fazla radyasyona maruz kalmamak için meme tomıgrafisini öteledim baş ağrısı ve uyuşma memeden daha ağır bastı.. Neyse ben iyiyim sonuç olarak inşallah sen de ameliyattan sonra süper olacaksın.. Ankara da işin olmadığında ara mutlaka görüşelim:KK68:

Bu arada kızlar ilk gün hemşirenin çektiği bir fotoğrafı yükledim. İlk albümümü oluşturdum operasyon sonrası diye. Şimdilik sadece 1 fotoğraf var. Bakarsanız memnun olurum :)
Beni de izleeeee bende bi bakimm keske keske .. Seni izlemeye aldım ben sende benim şimdiki hallerine bak , göz zevkini bozmuş gibi olmayım ama bi bak istersen :KK42:

Canım yaaa az kaldı ben yine ankaradayım çok giremiyorum foruma ama aklım hep sende :KK19: inşallah görüşücez bi aksilik çıkmaz ise.. Senin heyecanını hergün yaşıyorum. Memeyi değil ama beyine hem MR hem EEG çektirdim daha fazla radyasyona maruz kalmamak için meme tomıgrafisini öteledim baş ağrısı ve uyuşma memeden daha ağır bastı.. Neyse ben iyiyim sonuç olarak inşallah sen de ameliyattan sonra süper olacaksın.. Ankara da işin olmadığında ara mutlaka görüşelim:KK68:
Canım neymiş bu ağrı ve uyuşma ?

Kizlar bende yarin turkiyeye ucuyorum erken gitmem gerekti randevumu da cumaya aldim bakalim ne diycek her sey cok ani oluyo heycan yapacak vaktim bile yok ama biraz korkuyorum galiba :KK17:
canim seni cok iyi anlayabiliyorum yurtdisindan gidince ameliyati dusunmuyorsun bile biletti kalacak yerdi nasil gelcemdi hersey daha zor oluyor allah yardimcin olsun

Kizlar bende yarin turkiyeye ucuyorum erken gitmem gerekti randevumu da cumaya aldim bakalim ne diycek her sey cok ani oluyo heycan yapacak vaktim bile yok ama biraz korkuyorum galiba :KK17:
Hayirli yok lculuklar canim hersey gonlunce olsun korkma iyi dusun iyi olsun canim :)

Sardi bir telaş, korkan kız gitti birde gıdık amaliyatını sordu doktora:KK69::KK23: bu ne pehriz, bu ne lahana turşusuEn Büyük KK kızlarrrrrrr yarın saat 16:00 da amaliyat olacakmışımmmm :KK53::oops::cry: dualarınızı eksik etmeyin lütfen.
Oyyy hemserim allah yardimcin olsun dualarimiz seninle habersiz birakma bizi nolacak gidiya lipomu canim ?

Oyyy hemserim allah yardimcin olsun dualarimiz seninle habersiz birakma bizi nolacak gidiya lipomu canim ?
Âmin hemşerimmm. Hayır canım memelerim benim sandığım gibi büyük değilmiş. Sol göğsümden fazla deri alınıp toparlanacak sağ göğsümdeki büyüklükten fazla doku alınıp toparlanacak. Ayyyyy canım inanmıyorum ya. İnşallah herşey güzel geçer. Dua bekliyorum. Senin mömmüşler gibi istiyorum.. :KK19:

Âmin hemşerimmm. Hayır canım memelerim benim sandığım gibi büyük değilmiş. Sol göğsümden fazla deri alınıp toparlanacak sağ göğsümdeki büyüklükten fazla doku alınıp toparlanacak. Ayyyyy canım inanmıyorum ya. İnşallah herşey güzel geçer. Dua bekliyorum. Senin mömmüşler gibi istiyorum.. :KK19:
Ayyy:KK9: haDi hayirlisi dua edecem canim bendende guzel olsun insallahh:KK19:

Canım, şu anda ameliyata aldılar seni !!!!!! Allahım yardımcın olsun,

Bu arada kızlar ilk gün hemşirenin çektiği bir fotoğrafı yükledim. İlk albümümü oluşturdum operasyon sonrası diye. Şimdilik sadece 1 fotoğraf var. Bakarsanız memnun olurum :)
Canım çok geçmiş olsun. İzlemeye alırmısın foto gözükmüyor

Cfaa Cfaa canim benim guclu kadinsin unutma karsimiza sapasaglam hafif agrili bir sekilde geleceksin umuarim :KK68: en onemlisi de bomba gibi geleceksin kendini fazla yorma dinlen Bol bol bizide habersiz birakma halin olursa yazz

Kızlar, Arkadaşlarım amaliyat oldum Şükürler olsun. Ağrılı açtım Gözlerimi. Saat 16:30 da girdim amaliyata saat 17 gibi bitmiş. Zor uyandığım için doktorumu göremedim ama ablamla konuşmuş ve amaliyat iyi geçmiş. Yeni, yeni kendime geliyorum. Ilginiz ve dualarınız için sonsuz teşekkürler. :KK60:

Back