- 24 Nisan 2015
- 106
- 83
- 103
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler, âmin canım. Hepimize inşallahAllah yardımcın olsun canım inşallah hersey gönlünce olur agrısız acısız süreçlerin olsun inşallah.
hadi hayırlısı canım ayy bu aralar ameliyat olan cok takip edemiyorum bi artış var meme ameliyatındaKizlar bende yarin turkiyeye ucuyorum erken gitmem gerekti randevumu da cumaya aldim bakalim ne diycek her sey cok ani oluyo heycan yapacak vaktim bile yok ama biraz korkuyorum galiba
Canım yaaa az kaldı ben yine ankaradayım çok giremiyorum foruma ama aklım hep sende inşallah görüşücez bi aksilik çıkmaz ise.. Senin heyecanını hergün yaşıyorum. Memeyi değil ama beyine hem MR hem EEG çektirdim daha fazla radyasyona maruz kalmamak için meme tomıgrafisini öteledim baş ağrısı ve uyuşma memeden daha ağır bastı.. Neyse ben iyiyim sonuç olarak inşallah sen de ameliyattan sonra süper olacaksın.. Ankara da işin olmadığında ara mutlaka görüşelimBen 20 Temmuz'da hocanın ofisine uğrayıp, hem ödeme yapıcam hem de 100. Yıl a gidip ameliyat öncesi tetkikleri yaptıracağım. Nasıl tetkikler yapılacak onu da bilmiyorum.
Beni de izleeeee bende bi bakimm keske .. Seni izlemeye aldım ben sende benim şimdiki hallerine bak , göz zevkini bozmuş gibi olmayım ama bi bak istersenBu arada kızlar ilk gün hemşirenin çektiği bir fotoğrafı yükledim. İlk albümümü oluşturdum operasyon sonrası diye. Şimdilik sadece 1 fotoğraf var. Bakarsanız memnun olurum :)
Canım neymiş bu ağrı ve uyuşma ?Canım yaaa az kaldı ben yine ankaradayım çok giremiyorum foruma ama aklım hep sende inşallah görüşücez bi aksilik çıkmaz ise.. Senin heyecanını hergün yaşıyorum. Memeyi değil ama beyine hem MR hem EEG çektirdim daha fazla radyasyona maruz kalmamak için meme tomıgrafisini öteledim baş ağrısı ve uyuşma memeden daha ağır bastı.. Neyse ben iyiyim sonuç olarak inşallah sen de ameliyattan sonra süper olacaksın.. Ankara da işin olmadığında ara mutlaka görüşelim
Canım yarın herşey gönlünce olsun inşallah . dualar senleTeşekkürler, âmin canım. Hepimize inşallah
Hadi hayırlısı canım iyi yolculuklarKizlar bende yarin turkiyeye ucuyorum erken gitmem gerekti randevumu da cumaya aldim bakalim ne diycek her sey cok ani oluyo heycan yapacak vaktim bile yok ama biraz korkuyorum galiba
canim seni cok iyi anlayabiliyorum yurtdisindan gidince ameliyati dusunmuyorsun bile biletti kalacak yerdi nasil gelcemdi hersey daha zor oluyor allah yardimcin olsunKizlar bende yarin turkiyeye ucuyorum erken gitmem gerekti randevumu da cumaya aldim bakalim ne diycek her sey cok ani oluyo heycan yapacak vaktim bile yok ama biraz korkuyorum galiba
Hayirli yok lculuklar canim hersey gonlunce olsun korkma iyi dusun iyi olsun canim :)Kizlar bende yarin turkiyeye ucuyorum erken gitmem gerekti randevumu da cumaya aldim bakalim ne diycek her sey cok ani oluyo heycan yapacak vaktim bile yok ama biraz korkuyorum galiba
Oyyy hemserim allah yardimcin olsun dualarimiz seninle habersiz birakma bizi nolacak gidiya lipomu canim ?Sardi bir telaş, korkan kız gitti birde gıdık amaliyatını sordu doktora bu ne pehriz, bu ne lahana turşusu kızlarrrrrrr yarın saat 16:00 da amaliyat olacakmışımmmm dualarınızı eksik etmeyin lütfen.
Âmin hemşerimmm. Hayır canım memelerim benim sandığım gibi büyük değilmiş. Sol göğsümden fazla deri alınıp toparlanacak sağ göğsümdeki büyüklükten fazla doku alınıp toparlanacak. Ayyyyy canım inanmıyorum ya. İnşallah herşey güzel geçer. Dua bekliyorum. Senin mömmüşler gibi istiyorum..Oyyy hemserim allah yardimcin olsun dualarimiz seninle habersiz birakma bizi nolacak gidiya lipomu canim ?
Ayyy haDi hayirlisi dua edecem canim bendende guzel olsun insallahhÂmin hemşerimmm. Hayır canım memelerim benim sandığım gibi büyük değilmiş. Sol göğsümden fazla deri alınıp toparlanacak sağ göğsümdeki büyüklükten fazla doku alınıp toparlanacak. Ayyyyy canım inanmıyorum ya. İnşallah herşey güzel geçer. Dua bekliyorum. Senin mömmüşler gibi istiyorum..
seraparis beni izlemeye alırmısınAyyy haDi hayirlisi dua edecem canim bendende guzel olsun insallahh
Canım, şu anda ameliyata aldılar seni !!!!!! Allahım yardımcın olsun,Âmin hemşerimmm. Hayır canım memelerim benim sandığım gibi büyük değilmiş. Sol göğsümden fazla deri alınıp toparlanacak sağ göğsümdeki büyüklükten fazla doku alınıp toparlanacak. Ayyyyy canım inanmıyorum ya. İnşallah herşey güzel geçer. Dua bekliyorum. Senin mömmüşler gibi istiyorum..
Canım çok geçmiş olsun. İzlemeye alırmısın foto gözükmüyorBu arada kızlar ilk gün hemşirenin çektiği bir fotoğrafı yükledim. İlk albümümü oluşturdum operasyon sonrası diye. Şimdilik sadece 1 fotoğraf var. Bakarsanız memnun olurum :)
geçmiş olsun canım izlemeye alırmısın seni izliyorumCanım çok geçmiş olsun. İzlemeye alırmısın foto gözükmüyor