- 11 Şubat 2015
- 3.479
- 4.776
- 208
- 45
Inşallah dayanıklı çıkarımKorkma canim cok korkanlardan biri de bendim stresten kafayi yicem diye dusundum ama bisekilde olup bitiyo ameliyat a girip cikmakta bişey yokmus diyosun olup bitiyo sen gormeden :) Allah onun sabrini veriyo. sonrasi agrilar falan iste onlar biraz sıkıcı ama onu da atlatirsin o da biraz agri eşiğine dayanikliliga gore degisiyo ben o konuda biraz mizmizim :)
Canim bende ameliyattan once bir kan aldilar tektikler yapilacak dedikleri buydu galiba birde sorular sordular narkoz doktoru okadar baska bir sey yapmadilar yani ayni gun yapilabilen seyler bence kafayida takma hersey cabucak olup bitecek 2 gun benim hoc agrim yoktu hastanede kaldigim surece ferruh bey 3 ve 4 gun biraz sisme olacak ve gececek demisti dren koyacakmi doktorInşallah dayanıklı çıkarımaslına bakarsan, şimdi taktığımız sütyenlerin baskısı da azımsanacak gibi değil
Canım, ameliyattan 1,2 gün önce hastanede tetkiklerin yapılsın dedi.kanama süresine fln bakarlar dedi bi arkadaş . Evet canım , dren koyacakmış, 2 gün sonra çıkarırız dedi. Dirensiz olmaz dedi. Keşke dren olmasaydı, ama naaapalım??? Vardır bi bildikleriCanim bende ameliyattan once bir kan aldilar tektikler yapilacak dedikleri buydu galiba birde sorular sordular narkoz doktoru okadar baska bir sey yapmadilar yani ayni gun yapilabilen seyler bence kafayida takma hersey cabucak olup bitecek 2 gun benim hoc agrim yoktu hastanede kaldigim surece ferruh bey 3 ve 4 gun biraz sisme olacak ve gececek demisti dren koyacakmi doktor
Hastanedeki ağrı kesiciler rahatlatmıştır seniCanim bende ameliyattan once bir kan aldilar tektikler yapilacak dedikleri buydu galiba birde sorular sordular narkoz doktoru okadar baska bir sey yapmadilar yani ayni gun yapilabilen seyler bence kafayida takma hersey cabucak olup bitecek 2 gun benim hoc agrim yoktu hastanede kaldigim surece ferruh bey 3 ve 4 gun biraz sisme olacak ve gececek demisti dren koyacakmi doktor
tatlım biliyorsun ben 4. gün antalya ya tatile gidicektim bırak otomatik araba kullanmayı pilotu olan uçaga bile binenedimHastanedeki ağrı kesiciler rahatlatmıştır senizaten Volkan bey de, ilk gün ağrı olmaz, 2. Ve 3. Gün olur dedi. Ağrı kesicilerle kontrol edilebilen ağrılar olacak dedi. 4. Gün otomatik vites araba sürersin dedi hadi inşallah
ayyyy şu an mutlu oluyorum inş bu acılar ağrılar hop deyıp geçerHastanedeki ağrı kesiciler rahatlatmıştır senizaten Volkan bey de, ilk gün ağrı olmaz, 2. Ve 3. Gün olur dedi. Ağrı kesicilerle kontrol edilebilen ağrılar olacak dedi. 4. Gün otomatik vites araba sürersin dedi hadi inşallah
senin foto var mı şu an ki haliyleCanım eksik olmayınçok güzel memelerde gözüm yok. Malzeme belli, memem olsun yeter
Ayyyyyytatlım biliyorsun ben 4. gün antalya ya tatile gidicektim bırak otomatik araba kullanmayı pilotu olan uçaga bile binenedim
Canım var ama sütyenli , zaten tahta olduğum ordan belli.izledim Seni, bak resmime, şöyle gözün gönlün açılsınsenin foto var mı şu an ki haliyle
AHHH CANIM YA GÖZLERİMİN FERİ AÇILDICanım var ama sütyenli , zaten tahta olduğum ordan belli.izledim Seni, bak resmime, şöyle gözün gönlün açılsın
AHHH CANIM YA GÖZLERİMİN FERİ AÇILDIYEMIN EDERIM SENDEN CESARET ALDIM BENDE KOYUCAM VALLA BENIM VAR KIZ BIRAZ
Foto yukluyorum bak sende ah şu internet düzgün cekse evde
Hadi bu iyiliğimi unutma , herkeste bulamazsın böyle muhteşem memeler Dokunun olması bi avantaj canım, protez daha güzel saklanıyor altında
Seninde az kalmış cnm ne güzel , bir an önce olsun bitsin inşallah. Ben eylülde düşünüyordum ızinimi ona gore ayarlamıştım ve hesapta olmayan is değişikliği yaptım ve artık izinimde yok ne olacak bilmiyom. Senin gibi hızlı karar alıp yaptıranlara çok seviniyorum.inşallah herşeyi istediğin gibi olur. Bu arada benide izlemeye alırsan çok mutlu olurum, seni ameliyatını sonrasında takip etmek isterim..Canım dua edinhem delirmiiiiim diye hem de sağ salim atlatiiim diye
Canım vardır bir hayır bunda daSeninde az kalmış cnm ne güzel , bir an önce olsun bitsin inşallah. Ben eylülde düşünüyordum ızinimi ona gore ayarlamıştım ve hesapta olmayan is değişikliği yaptım ve artık izinimde yok ne olacak bilmiyom. Senin gibi hızlı karar alıp yaptıranlara çok seviniyorum.inşallah herşeyi istediğin gibi olur. Bu arada benide izlemeye alırsan çok mutlu olurum, seni ameliyatını sonrasında takip etmek isterim..
Canisi 4 gun nerde araba surmek yururken bile nefes nefese kaliyon disimi bike zor fircaladim sac toplamam zaten imkansizdi bir gorseydin arabayla dlasmak bile zor ankarada cukurlara girdikce memislerimi tutuyordumHastanedeki ağrı kesiciler rahatlatmıştır senizaten Volkan bey de, ilk gün ağrı olmaz, 2. Ve 3. Gün olur dedi. Ağrı kesicilerle kontrol edilebilen ağrılar olacak dedi. 4. Gün otomatik vites araba sürersin dedi hadi inşallah
AnneeeeeCanisi 4 gun nerde araba surmek yururken bile nefes nefese kaliyon disimi bike zor fircaladim sac toplamam zaten imkansizdi bir gorseydin arabayla dlasmak bile zor ankarada cukurlara girdikce memislerimi tutuyordum
Otomatik fites bu olsa gerek elin hemen oraya gidiyorAnneeeeeAma memişlerini tutman süperrrrr
Allah yardımcın olsun canım inşallah hersey gönlünce olur agrısız acısız süreçlerin olsun inşallah.Sardi bir telaş, korkan kız gitti birde gıdık amaliyatını sordu doktorabu ne pehriz, bu ne lahana turşusu kızlarrrrrrr yarın saat 16:00 da amaliyat olacakmışımmmm dualarınızı eksik etmeyin lütfen.
Düz Vites ben napicammmOtomatik fites bu olsa gerek elin hemen oraya gidiyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?