• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyatı için şafak sayanlar buraya!

Canım keske keske , kurtuldun çok şükür :KK66: darısı başıma. Şafak 18:KK57:

:KK57:Korkmaya başladım
mutluluk2015 mutluluk2015 canım sana korkma diyemem. Çünkü insan korkuyor, ameliyat sonuçta. Ben odamda uyutulana kadar korkuyordum. Ama hemşire geldi, beni uyuttu. Gözümü açtığımda bir bakmışım ki bitmiş. Zaten ameliyattan çıktığında memeni değil, ağrını düşünüyorsun. Öyle öyle 4 günü devirdim ben. Herkese sorardım kaçıncı günde kendine gelir insan diye. Benim ortalama iyi bir şekilde kendime gelmem 4. gün oldu :)

sen buranın en cesur kızısın korkmak yok tam gaz ileri yola devam hayde bre more :KK31:
Canım........Wallahi.........oooooofffffff....... Bi korkaklık başladı yahu.... Veriyordum coşkuyu veriyordum tutkuyu..... Şimdi de bi ürkeklik bi telaş.... Çekmece düzeltiyorum şimdi... Olur da dedim kollarımı fln kaldıramazsam , donumu bile çekmeceden alamazsam, ameliyat sonrası bana yardım edecek görümcemgillere fln rezil olmiiim dedim:KK70:18 gün var ama, anca düzeltirim ben bu dağınıklığı ....

Pijama fln almam lazım hastane için. Bi de kırmızı kurdaleli lohusa tacı da aliiim, ikizlerim olacak ya:-)Ameliyattan sonra takarım kafama, hem Albasması da olmaz... KIZLAR SANIRIM BWN ŞU AN ITIBARIYLE KAFAYI YEDIM . ELIMDE DİREKSİYON, KAFAMDA HUNİ ile GEZMEME AZ KALDI :rolleyes:
Kuzum yildizlari unutma bak onu da meme ucuna takacaktin:D az kaldi heyecaninin oyle guzel yansitiyosun ki bende heyecan yapiyorum yerine:D

Pijama fln almam lazım hastane için. Bi de kırmızı kurdaleli lohusa tacı da aliiim, ikizlerim olacak ya:-)Ameliyattan sonra takarım kafama, hem Albasması da olmaz... KIZLAR SANIRIM BWN ŞU AN ITIBARIYLE KAFAYI YEDIM . ELIMDE DİREKSİYON, KAFAMDA HUNİ ile GEZMEME AZ KALDI :rolleyes:
tatlım sakin ol relaks relaks derin nefes al 10 a kadar say :-)
tatlım memelere kavuşamadan aklını yitircen yaw memeli deli mi olmak istiyon yoksa :KK73:

Canım dua edin :KK66: hem delirmiiiiim diye hem de sağ salim atlatiiim diye :KK66:
Korkma canim cok korkanlardan biri de bendim stresten kafayi yicem diye dusundum ama bisekilde olup bitiyo ameliyat a girip cikmakta bişey yokmus diyosun olup bitiyo sen gormeden :) Allah onun sabrini veriyo. sonrasi agrilar falan iste onlar biraz sıkıcı ama onu da atlatirsin o da biraz agri eşiğine dayanikliliga gore degisiyo ben o konuda biraz mizmizim :)

Back