İzliyorum canım. Baktım senin profiline, albümün yok. Karar aşamasındasın sanırım?Canim ben de izledim seni bakabilir miyim resmine?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İzliyorum canım. Baktım senin profiline, albümün yok. Karar aşamasındasın sanırım?Canim ben de izledim seni bakabilir miyim resmine?
Evet canım çok korkuyorum ameliyat fikrinden yaaİzliyorum canım. Baktım senin profiline, albümün yok. Karar aşamasındasın sanırım?
Canım hayırlısı olsun. Daha zamanın gelmemiş demek ki. Ya da hiç gelmeyecek o zaman belki de :) Öyle bir an gelir ki, net olarak ya gün alırsın, ya vazgeçersin. Zamana bırak bakalım, neler getirecek sana :)Evet canım çok korkuyorum ameliyat fikrinden yaa
Canım keske , kurtuldun çok şükür darısı başıma. Şafak 18
mutluluk2015 canım sana korkma diyemem. Çünkü insan korkuyor, ameliyat sonuçta. Ben odamda uyutulana kadar korkuyordum. Ama hemşire geldi, beni uyuttu. Gözümü açtığımda bir bakmışım ki bitmiş. Zaten ameliyattan çıktığında memeni değil, ağrını düşünüyorsun. Öyle öyle 4 günü devirdim ben. Herkese sorardım kaçıncı günde kendine gelir insan diye. Benim ortalama iyi bir şekilde kendime gelmem 4. gün oldu :)Korkmaya başladım
sen buranın en cesur kızısın korkmak yok tam gaz ileri yola devam hayde bre moreKorkmaya başladım
Canım........Wallahi.........oooooofffffff....... Bi korkaklık başladı yahu.... Veriyordum coşkuyu veriyordum tutkuyu..... Şimdi de bi ürkeklik bi telaş.... Çekmece düzeltiyorum şimdi... Olur da dedim kollarımı fln kaldıramazsam , donumu bile çekmeceden alamazsam, ameliyat sonrası bana yardım edecek görümcemgillere fln rezil olmiiim dedim18 gün var ama, anca düzeltirim ben bu dağınıklığı ....sen buranın en cesur kızısın korkmak yok tam gaz ileri yola devam hayde bre more
Kuzum korkma bakarsin ben de olurum seninle ayni zamanda dusunmuyor degilim bu aralar temmuz sonu icin :)Hergün bi çekmece düzeltsemAnca bitiririm
Kuzum yildizlari unutma bak onu da meme ucuna takacaktin az kaldi heyecaninin oyle guzel yansitiyosun ki bende heyecan yapiyorum yerinePijama fln almam lazım hastane için. Bi de kırmızı kurdaleli lohusa tacı da aliiim, ikizlerim olacak yaAmeliyattan sonra takarım kafama, hem Albasması da olmaz... KIZLAR SANIRIM BWN ŞU AN ITIBARIYLE KAFAYI YEDIM . ELIMDE DİREKSİYON, KAFAMDA HUNİ ile GEZMEME AZ KALDI
tatlım sakin ol relaks relaks derin nefes al 10 a kadar sayPijama fln almam lazım hastane için. Bi de kırmızı kurdaleli lohusa tacı da aliiim, ikizlerim olacak yaAmeliyattan sonra takarım kafama, hem Albasması da olmaz... KIZLAR SANIRIM BWN ŞU AN ITIBARIYLE KAFAYI YEDIM . ELIMDE DİREKSİYON, KAFAMDA HUNİ ile GEZMEME AZ KALDI
Canım dua edin hem delirmiiiiim diye hem de sağ salim atlatiiim diyeKuzum yildizlari unutma bak onu da meme ucuna takacaktin az kaldi heyecaninin oyle guzel yansitiyosun ki bende heyecan yapiyorum yerine
Canım bana terapi yapalım Ameliyat öncesi stres bozukluğutatlım sakin ol relaks relaks derin nefes al 10 a kadar say
tatlım memelere kavuşamadan aklını yitircen yaw memeli deli mi olmak istiyon yoksa
Ben 20 Temmuz'da hocanın ofisine uğrayıp, hem ödeme yapıcam hem de 100. Yıl a gidip ameliyat öncesi tetkikleri yaptıracağım. Nasıl tetkikler yapılacak onu da bilmiyorum.Kuzum korkma bakarsin ben de olurum seninle ayni zamanda dusunmuyor degilim bu aralar temmuz sonu icin :)
Hastanede kalacak misin peki canim?Ben 20 Temmuz'da hocanın ofisine uğrayıp, hem ödeme yapıcam hem de 100. Yıl a gidip ameliyat öncesi tetkikleri yaptıracağım. Nasıl tetkikler yapılacak onu da bilmiyorum.
Korkma canim cok korkanlardan biri de bendim stresten kafayi yicem diye dusundum ama bisekilde olup bitiyo ameliyat a girip cikmakta bişey yokmus diyosun olup bitiyo sen gormeden :) Allah onun sabrini veriyo. sonrasi agrilar falan iste onlar biraz sıkıcı ama onu da atlatirsin o da biraz agri eşiğine dayanikliliga gore degisiyo ben o konuda biraz mizmizim :)Canım dua edin hem delirmiiiiim diye hem de sağ salim atlatiiim diye
O gece kalıcam canım,inşallah. 23 ü çıkarım. Bi sıkıntı olmazda plan buHastanede kalacak misin peki canim?