Ameliyatı için şafak sayanlar buraya!

İnsan zayıf olunca daha çok takıyor bende öyle göbek var kas gevşekliği yeni Opr oldum ama ggöbekkten yağ çok alamadı bişey fark etmeyecek malesef Dr iyisin diyip durdu ayakta neyse de oturunca eğilince berbat. .ol kurtul valla
Evet aynen öyle zayıf olunca o kısım hamile gibi gösteriyor bir de çok sıkı Plates yaptım dogumlardan sonra karnım taş gibi ama üstteki o sarkan deri toplamadi gi için göstermiyor kendini sanırım o deri fazlası alınınca sonuç güzel olacak :)

Ay
Arkadaşlar burada bir açıkalama yapalım spor sadece kaslarınızı çalıştırıyor esneyen bevşeyen deriyi toparlayamyor. sporla birlikte yavaş kilo verirsek ve protein ağırlıklı beslenirsek tüm koşullar yerine geldiğinde bazen deride sarkma olmayabiliyor ama yaş ve deri kalitesi önemli. Cildi diri tutan elastikiyetini sağlayan kolejenler yaş beslenme alkol sigara güneş vs durumlardan azalabiliyor ve kendini toparlayamıyor. Tek çare operasyon böyle durumlarda...
aynen katılıyorum toplasa o kadar sıkı karın hareketlerine rağmen benimki toplardi gerçi çatlama yoksa bayagi topluyor ama benim alt karnım çatladı gi için çatlayan deri elastikiyetini kaybediyor ve toplaması daha zor oluyor tek çözüm cerrahi

Sen mutlu ol bence de benim de öyle memelerim olsa içim içime sığmaz vallahi.. İçim dışım bir deyip direk herşeyi ortaya sererim hatta çıplak gezerim evde :KK31:
Çok tatlısın canım:))ben de aslında beğeniyorum kendiminkileri.çook şükür...büyük hayallerle giriyoruz bu işe,istediğimiz gibi olması çok önemli.ama bazen high profile yaptırsaydım diyorum.bazen de belki o zaman bu kadar hoşuma gitmeyecekti diyorum.olsa bitse de acabalar sürüyor işte:)

Çok tatlısın canım:))ben de aslında beğeniyorum kendiminkileri.çook şükür...büyük hayallerle giriyoruz bu işe,istediğimiz gibi olması çok önemli.ama bazen high profile yaptırsaydım diyorum.bazen de belki o zaman bu kadar hoşuma gitmeyecekti diyorum.olsa bitse de acabalar sürüyor işte:)
Yok canım böyle çok gğzeller yüksek profil olsa belki böyle doğal durmayacaktı, arası ayrı kalacaktı çünkü taban çapları daha dar oluyor bildiğim kadarıyla.. Acaba deme keyfini çıkar :KK54:

Yok canım böyle çok gğzeller yüksek profil olsa belki böyle doğal durmayacaktı, arası ayrı kalacaktı çünkü taban çapları daha dar oluyor bildiğim kadarıyla.. Acaba deme keyfini çıkar :KK54:
Evet canım ben de onu düşünüp teselli ediyorum kendimi.doğal göğüs yapım zaten ayrıktı,high profilde daha ayrık durabilirlerdi diyorum:))teşekkür ederim:KK68:

Bi ara demet Akalın in öyle ayrık duruyordu hakikaten hoş olmuyor demek ki o konuda doktorun fikrini almak lazım yani beden yapıma uyar mı diye buradaki konuşmalar sayesinde baya bilgi sahibi oldum

Bi ara demet Akalın in öyle ayrık duruyordu hakikaten hoş olmuyor demek ki o konuda doktorun fikrini almak lazım yani beden yapıma uyar mı diye buradaki konuşmalar sayesinde baya bilgi sahibi oldum
Evet,onunkiler çok ayrıktı.gerçekten hoş bir görüntü değil:KK43:

Evet cok az kaldi nooolur dua edin :)))
ben kayin valideme soylesem tovbe tovbe gunah kiziiiimm der kesin :)))
ayyy buda ayni benim kayinvalidem bundada benziyoruz. yarin buyuk gun insallah sorunsuz memnuniyetli bi operasyon olur. ameliyat sorasi sureci ozellikle cocukla nasil geciyor bilgileri bekliyorum.

Benim de 11 günüm kaldi, heycanimi anlatamam okadar sorun yasadim ki biran önce olsun bitsin istiyorum artikk

Canım ben de masadan kalkamazsam diye yıllardır korkuyordum."Ayy ya ölürsem, artık çocuklarımA "ananız memelerini yaptırırken öldü." Dersiniz diyordum.AMA BU VESVESEYI ATTIM ÜZERIMDEN, ALLAH ÖMÜR VERSIN , ÖLÜM ZATEN HEP YANIMIZDA, BELKI BUGÜN BELKI 50 YIL SONRA...ne zaman öleceğimizi düşünmek bizi depresyona sonra da panik atağa sürükler :KK66: BIZLER BU AMELIYATLA DAHA MUTLU ANNELER OLACAĞIZ VE INANIN ÇOCUKLARIMIZ VE ÇEVREMIZDEKI INSANLAR DA BUNU FARKEDECEK :KK66: BIZE DÜŞEN IYI BIR DOKTOR, düzgün bir hastane bulup GERISINI ALLAHA BIRAKMAK:KK66:
Aynen ayni seyleri ben de dusunuyordum :) insan ölmek değil memelerini yaptirirken ölmek fikrine takılıyor Allah korusun :) tuhafiz ya!!

Hangi hastanede kaç cc olacak canım doktorun kim inşallah sonuç istediğin gibi olur

Canimsin ben avusturya'da yasiyorum doktorum can isler burda ve istanbulda klinikleri var avusturya hastanesi varmis istanbulda orda olacak ameliyat. 4 nisan ameliyatim 30 mart viyanada olacak doktorum, o zaman cc vs konusulacak.
Uzakta olunca zor oluyor iste ama kas alti meme alti kesisi istiyorum kesinlikle tahminim 300 cc olur hayirlisi :))

İnşallah gönlüne göre olur kolay gelsin ben de 300 gibi istiyorum ama benim üst bedenim zayıf bakalım dr ne diyecek

X