Cok tesekkür ederim canim umarim inan heycandan uyuyamiyorum. Carsamba istanbula ucuyorum bakalim dönüs nasil olacak :)
Sen nasil oldun bu arada?
I
inşallah canım bir de benim ekstra bir stresim eşim her an hayır diyebilir gibi daha ne tam olarak evet dedi ne de tam olarak hayır dedi son dk bişey çıkaracak diye çok korkuyorum bütün işlerimi bu ameliyata göre planladım umarım hayırlısı ile girer çıkarım canım bir de en ufak bi terslik olsa aaa ben o kadar dedim yaptırma diye diyecek ona da tirsiyorum
Canım sana da hayırlı olsun simdiden sürecin hakkında bilgi verirsen çok mutlu oluruz benim de 15 inde seni izlemeye aldım darısı bekleyenlerin başına
Canım ben gayet iyiyim. Umarim benim kadar hizli toparlarsin. Ve sonucundan memnun olursun.
Insallah canim narkoza aliskinim daha 1 bucuk ay önce bademciklerim alindi. Ameliyattan 2 hafta sonra da viyanaya dönecegim valiz, kontroller, ucaga binmek fln zor olmaz umarim kas alti olacagim cünkü :/
Canım dr un asistanıyla görüştüm, 10 güne bişeyin kalmaz dedi o da.ben de düşünmeye başladım bakalım, GAZ-elleeeee sen yok musun senoooo 2 haftaya biseyin kalmaz canim. Sadece yukun agir gelebilir biraz okadar. Valizlerini tasirken sikinti cekebilirsin belkide olmaz.
Ver coşkuyu ver.... Hoooobaaaaaaaoooo 2 haftaya biseyin kalmaz canim. Sadece yukun agir gelebilir biraz okadar. Valizlerini tasirken sikinti cekebilirsin belkide olmaz.
Yaşasın silikon kardeşliğiOoooo cok pis gaza getiririm. Isim bu :)))) banane herkes memelensin istiyorum. Ne oyle tahta gibi :))) hooopp hadi bakalim.
oooo 2 haftaya biseyin kalmaz canim. Sadece yukun agir gelebilir biraz okadar. Valizlerini tasirken sikinti cekebilirsin belkide olmaz.
Ben bakamıyorum bu hallerine içim almıyor dr a nasıl göstercem bilmiyorumValla sabah aksam memeyle yatip memeyle kalkiyoruz hepimiz.demekki bi memnuniyetsizlik var. Her sabah memelerine bak :))) direk hastaneye gidersin zaten :)))
Gazelle nasıl oldun senin sürecini merak edıyorum ben de de bir ufaklık var bılıyosun ben kışa olucam kısmetse çocugun altını falan eşin mi değiştiriyor kreşe goturecegım dıyordun arabaya koyabıldın mı çok mu ağrılı bir sürec anlatırmısın birazValla sabah aksam memeyle yatip memeyle kalkiyoruz hepimiz.demekki bi memnuniyetsizlik var. Her sabah memelerine bak :))) direk hastaneye gidersin zaten :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?