• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyatı için şafak sayanlar buraya!

Ay kizlar bende simdiyekadar meme buyutme operasyonu gecirenlerin vidyolarini izledim,kendi kendine cekmisler,yurtdisindan turkiyeye gelen,ay o anesteziden cikis hali o kadar korkuttu ki beni.Su anesteziden cok korkuyorum,ya uyanamazsam diye ya biyerime bisey olurs diye.Cocuklarima donemezsem diye.
Canım bende inanılmaz korkuyordum.bunu doktoruma da söyledim.bana odamdan çıkmadan önce sakinleştirici iğne yaptılar.asansöre binişimi bile hatırlamıyorum.oysa gözlerim açıkmış:))sonra yatağımda üşürken buldum kendimi.o anda herşeyin olup bittiğini anladım.nasıl rahatladım anlatamam.anesteziyle ilgili hiçbir sıkıntı yaşamadım.sadece ilk tuvalete kalktığımda başım döndü,hafif bulantı oldu o kadar.

Canım bende inanılmaz korkuyordum.bunu doktoruma da söyledim.bana odamdan çıkmadan önce sakinleştirici iğne yaptılar.asansöre binişimi bile hatırlamıyorum.oysa gözlerim açıkmış:))sonra yatağımda üşürken buldum kendimi.o anda herşeyin olup bittiğini anladım.nasıl rahatladım anlatamam.anesteziyle ilgili hiçbir sıkıntı yaşamadım.sadece ilk tuvalete kalktığımda başım döndü,hafif bulantı oldu o kadar.
Canim ben bir ameliyat gecirdim aslinda,bende cok korkuyordum,masaya yattim parmama birsey koydular kalbim yerinden firlicak gibi atiyordu,hemsire anestezi uzmanina boyle bi soru isareti yati.Adam da yok bisey simdi sakinlesecek dedi basimi oksadi,ben aglamaya basladim,sonra ki hatirladim uyan nherssey bitti dediler ve ben aglamaya kaldigim yerden devam ettim :D.
ben sezeryani bile bu yuzden reddetim oysaki meme icin kendimi kurban veriyorum iste :).Ama genede cok korkuyorum,

canim sen kime oldun,beni izlermisin,fotolarini goreim.

Canim ben bir ameliyat gecirdim aslinda,bende cok korkuyordum,masaya yattim parmama birsey koydular kalbim yerinden firlicak gibi atiyordu,hemsire anestezi uzmanina boyle bi soru isareti yati.Adam da yok bisey simdi sakinlesecek dedi basimi oksadi,ben aglamaya basladim,sonra ki hatirladim uyan nherssey bitti dediler ve ben aglamaya kaldigim yerden devam ettim :KK70:.
ben sezeryani bile bu yuzden reddetim oysaki meme icin kendimi kurban veriyorum iste :).Ama genede cok korkuyorum,
Haklısın canım.ben de 2 sezeryan geçirdim.ama bu ameliyatta korktuğum kadar hiç korkmadım:)bile bile güzellik uğruna ameliyata girmek insanı psikolojik olarak daha çok etkiliyor.

Canım ben seni izlemeye aldım ama sen beni almadın sanırım
Aldim canim,kusura bakma,ama bende album yok zaten.Insallah en kisa zamanda albumluk duruma gelirim bende.:)
Seninkiler cok guzel masllah,ama senin gousun saglamis zaten deformasyon yokmus

Aldim canim,kusura bakma,ama bende album yok zaten.Insallah en kisa zamanda albumluk duruma gelirim bende.:)
Seninkiler cok guzel masllah,ama senin gousun saglamis zaten deformasyon yokmus
Çok teşekkür ederim canım.evet benim göğüslerimde deformasyon yoktu.uzun süre emzirmeme rağmen çok küçük oldukları için sarkmamışlardı.inşallah sende en kısa zamanda hayalindeki göğüslere kavuşursun:KK68:

Ay kizlar bende simdiyekadar meme buyutme operasyonu gecirenlerin vidyolarini izledim,kendi kendine cekmisler,yurtdisindan turkiyeye gelen,ay o anesteziden cikis hali o kadar korkuttu ki beni.Su anesteziden cok korkuyorum,ya uyanamazsam diye ya biyerime bisey olurs diye.Cocuklarima donemezsem diye.
Benim de Allah bağışlasın 2 evladım var, benim de en büyük korkum o, ama her an her yerde herşey başımıza gelebilir.Yolda yürürken balkona atılmış bi halı tepemize düşebilir, bindiğimi otobüsün freni patlayabilir..... Ve daha onlarca senaryo_O yüzden bu senaryoları düşününce ameliyathane daha güvenli galiba:KK66: bi ara kaygı bozukluğu sınırındaydım ben de doğumlardan sonra, ama yendim onu artık.Allahım sen beni çocuklarıma çocuklarımı da bana bağışla diyorum, sen körü sen gözet bizi ayırma diyorum ;) o yüzden artık korkmuyorum, çünkü Rabbim beni korur ;)

Kızlar diyordum ya eşim son anda olma diyecek gibi geliyor diye bu gün konu açıldı şu an bu ameliyati kaldıracak havada değilim dedi aynen düşündüğüm gibi...ama iyi bir gelişme ameliyat paran hesapta al sende dursun olma demiyorum ama biraz erteleyelim dedi, yani kesin eveti almis oldum....şimdi ameliyat günü gelmeden ikna faaliyetine başlamam lazım gem sevindim hem biraz canim sıkıldı iki duygu aynı anda bakalım ne olacak

Gazelle nasıl oldun senin sürecini merak edıyorum ben de de bir ufaklık var bılıyosun ben kışa olucam kısmetse çocugun altını falan eşin mi değiştiriyor kreşe goturecegım dıyordun arabaya koyabıldın mı çok mu ağrılı bir sürec anlatırmısın biraz

Canim korktugum gibi olmadi 5. Gunden itibaren cocugun altini ustunu degistirdim. Kucagima aldim. Araba kullandim. ama otomatik.
Simdi cok iyiyim. Darisi başına hic korkma derim.

Benim de Allah bağışlasın 2 evladım var, benim de en büyük korkum o, ama her an her yerde herşey başımıza gelebilir.Yolda yürürken balkona atılmış bi halı tepemize düşebilir, bindiğimi otobüsün freni patlayabilir..... Ve daha onlarca senaryo_O yüzden bu senaryoları düşününce ameliyathane daha güvenli galiba:KK66: bi ara kaygı bozukluğu sınırındaydım ben de doğumlardan sonra, ama yendim onu artık.Allahım sen beni çocuklarıma çocuklarımı da bana bağışla diyorum, sen körü sen gözet bizi ayırma diyorum :KK66: o yüzden artık korkmuyorum, çünkü Rabbim beni korur :KK66:
Bu duygular hep anne olmak ve estetik amaçla ameliyat masasına yatıyor olmanın verdiği suçluluk yüzünden ben de topige yazmadan önce bi tek ben mi böyle deli deli düşünüyorum diyordum sonra Baktım ki anne olup yaptıracak olanlar hep aynı duygular içinde....Rabbim hepimizi korusun ve kuzucuklarimiza sağ salim kavuştursun

Kizlar anesteziden bende çok korktum. Gozumu actigimda odamda pijamami giydiriyolardi :))) bence o degilde ilk gun cok zor geciyo ondan korkun :)))

Heyoo şu andan itibaren şafak sayanlar grubuna dahilim. 9 nisan perşembe! :) doktor 300 Mentor damla high profile kas altı dedi ( her bir terimi sizler sayesinde öğrendim valla :D ) şimdi napmam lazım ay heyecan dorukta iş ciddiye binince daha da gerildim. Helpppp!

Heyoo şu andan itibaren şafak sayanlar grubuna dahilim. 9 nisan perşembe! :) doktor 300 Mentor damla high profile kas altı dedi ( her bir terimi sizler sayesinde öğrendim valla :KK70: ) şimdi napmam lazım ay heyecan dorukta iş ciddiye binince daha da gerildim. Helpppp!
Allahım bizde daha şafak karanlık. Dr un kim canım şimdiden hayırlı olsun inşallah güzel geçer.

Back