Seninkiler harika zaten hani bilsem Benimkiler de öyle olacak koşa koşa gidip yaptırmıştım ..ben biraz daha Düm dük gezeceğimDümdüz gezmektense yapay bile olmasına razıydım.eh doğal da olunca süper oldu:))
Çok teşekkürler canım:)böyle yorumlar duyunca çok mutlu oluyorum:))Seninkiler harika zaten hani bilsem Benimkiler de öyle olacak koşa koşa gidip yaptırmıştım ..ben biraz daha Düm dük gezeceğim
Ol tabi , harikalar çünkü
Çok teşekkürler canım:)böyle yorumlar duyunca çok mutlu oluyorum:))
Ferruh beyle o yüzden gorusecegim hem onun tecrübesi hemde seninde protez uygun olman çok büyük avantaj inşallah benimde aynı olur.
Çok teşekkürler canım:)böyle yorumlar duyunca çok mutlu oluyorum:))
İnşallah istediğin gibi olur canım.bana gösterdiği tüm resimler harikaydı.çok güvenmiştim.inşallah sen de çok memnun olursun:)Ferruh beyle o yüzden gorusecegim hem onun tecrübesi hemde seninde protez uygun olman çok büyük avantaj inşallah benimde aynı olur.
Aman canım kendini doktora çok iyi anlat sonradan pişman olmamak için.ben bile çok istediğim birşey olmasına rağmen ilk yaptırdığımda hemen alışamadım.İnşallah canım bi gideyim de gelişmeleri bildirecegim dediğim gibi ben pek uygun değilim biraz ayrık olucak Uçlar yana bakıyor hafif ,bakalım artık kötü bişey çıkıcaksa ortaya vazgeçerim birde ben takintiliyim değişikliği pek kabullenemiyorum psikilojimi etkilerse Eyvah yandım cikarttiririm bile
Vallahi zayıf olmama rağmen selülitim de var çatlağım da var... Herşey var bi meme yokZaten kadınlar aleminde eğer birlikte tatil yapmiyorsaniz kimsenin memesi sarkık değildir kimsenin selülitı yoktur kimsenin çatlağı yoktur bu tür şeyler bizim gibilerde oluyor bi tek
Şafak 16 oldu uff bekle bekle dur kızlar rüyamda ameliyatımı olmuştum karnım dümdüz göğüsler süper ve hiç agrim yoktu evde gezip dolaniyordum hatta öyle gerçekçiydi ki rüyamda ne ara oldum ben bunu ya daha vardı sanki falan diyordum kafayı yedik iyice
Canim sanada hayirli olsun yeni cicislerin. Umarim iyilesme surecini cabuk atlatirsin.Benimde 5 günüm kaldi cumartesi günü ameliyat hala inanamiyorum yaaa
Canim sanada hayirli olsun yeni cicislerin. Umarim iyilesme surecini cabuk atlatirsin.
inşallah canım bir de benim ekstra bir stresim eşim her an hayır diyebilir gibi daha ne tam olarak evet dedi ne de tam olarak hayır dedi son dk bişey çıkaracak diye çok korkuyorum bütün işlerimi bu ameliyata göre planladım umarım hayırlısı ile girer çıkarım canım bir de en ufak bi terslik olsa aaa ben o kadar dedim yaptırma diye diyecek ona da tirsiyorumCok heyecanli dimi. Ama merak etme gun yaklastikca korku ve endişe artacak ne oldugunu anlamadan hastanede bulacaksin kendini. Sonra bir bakmissin sargilar icinde uuyanmissin :))) hersey cok hizli gelisiyo. Iyilesme sureci de. Hayirli olsun simdiden yeni cicislerin :))
Canım sana da hayırlı olsun simdiden sürecin hakkında bilgi verirsen çok mutlu oluruz benim de 15 inde seni izlemeye aldım darısı bekleyenlerin başınaBenimde 5 günüm kaldi cumartesi günü ameliyat hala inanamiyorum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?