• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyatı için şafak sayanlar buraya!

Valla ben oldum olası iyi yapılmış bir silikonlu memenin daha diri daha seksi ve dolgun gozuktugunu düşünüyorum. ..çünkü o büyüklükte olan doğal meme mutlaka sarkık duruyor büyük ama dik durma diye bi şey yok doğal memede gerçi kadınlar bunu kabul etmiyor genelde aaaa benimki de büyük ama hiç sarkmadı diye tutturuyorlar hemen ama fırsat olup gördüğünüz zaman bakıyorsunuz bir karış aşağıda! Sarkık diye kabul etmeleri için göbeğe falan inmesi gerekiyor herhalde :)

İnşallah canım bi gideyim de gelişmeleri bildirecegim dediğim gibi ben pek uygun değilim biraz ayrık olucak Uçlar yana bakıyor hafif ,bakalım artık kötü bişey çıkıcaksa ortaya vazgeçerim birde ben takintiliyim değişikliği pek kabullenemiyorum psikilojimi etkilerse Eyvah yandım cikarttiririm bile :KK61:

İnşallah canım bi gideyim de gelişmeleri bildirecegim dediğim gibi ben pek uygun değilim biraz ayrık olucak Uçlar yana bakıyor hafif ,bakalım artık kötü bişey çıkıcaksa ortaya vazgeçerim birde ben takintiliyim değişikliği pek kabullenemiyorum psikilojimi etkilerse Eyvah yandım cikarttiririm bile :KK61:
Aman canım kendini doktora çok iyi anlat sonradan pişman olmamak için.ben bile çok istediğim birşey olmasına rağmen ilk yaptırdığımda hemen alışamadım.

Zaten kadınlar aleminde eğer birlikte tatil yapmiyorsaniz kimsenin memesi sarkık değildir kimsenin selülitı yoktur kimsenin çatlağı yoktur bu tür şeyler bizim gibilerde oluyor bi tek
Vallahi zayıf olmama rağmen selülitim de var çatlağım da var... Herşey var bi meme yok :KK70:

Şafak 16 oldu uff bekle bekle dur kızlar rüyamda ameliyatımı olmuştum karnım dümdüz göğüsler süper ve hiç agrim yoktu evde gezip dolaniyordum hatta öyle gerçekçiydi ki rüyamda ne ara oldum ben bunu ya daha vardı sanki falan diyordum kafayı yedik iyice

Şafak 16 oldu uff bekle bekle dur kızlar rüyamda ameliyatımı olmuştum karnım dümdüz göğüsler süper ve hiç agrim yoktu evde gezip dolaniyordum hatta öyle gerçekçiydi ki rüyamda ne ara oldum ben bunu ya daha vardı sanki falan diyordum kafayı yedik iyice

Cok heyecanli dimi. Ama merak etme gun yaklastikca korku ve endişe artacak ne oldugunu anlamadan hastanede bulacaksin kendini. Sonra bir bakmissin sargilar icinde uuyanmissin :))) hersey cok hizli gelisiyo. Iyilesme sureci de. Hayirli olsun simdiden yeni cicislerin :))

Canim sanada hayirli olsun yeni cicislerin. Umarim iyilesme surecini cabuk atlatirsin.

Cok tesekkür ederim canim umarim inan heycandan uyuyamiyorum. Carsamba istanbula ucuyorum bakalim dönüs nasil olacak :)
Sen nasil oldun bu arada?

I
Cok heyecanli dimi. Ama merak etme gun yaklastikca korku ve endişe artacak ne oldugunu anlamadan hastanede bulacaksin kendini. Sonra bir bakmissin sargilar icinde uuyanmissin :))) hersey cok hizli gelisiyo. Iyilesme sureci de. Hayirli olsun simdiden yeni cicislerin :))
inşallah canım bir de benim ekstra bir stresim eşim her an hayır diyebilir gibi daha ne tam olarak evet dedi ne de tam olarak hayır dedi son dk bişey çıkaracak diye çok korkuyorum bütün işlerimi bu ameliyata göre planladım umarım hayırlısı ile girer çıkarım canım bir de en ufak bi terslik olsa aaa ben o kadar dedim yaptırma diye diyecek ona da tirsiyorum

Back