Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ameliyatı için şafak sayanlar buraya!
- Konu Sahibi seli54
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 23 Mart 2015
- 607
- 977
- 33
Seninkiler harika zaten hani bilsem Benimkiler de öyle olacak koşa koşa gidip yaptırmıştım ..ben biraz daha Düm dük gezeceğimDümdüz gezmektense yapay bile olmasına razıydım.eh doğal da olunca süper oldu:))
Çok teşekkürler canım:)böyle yorumlar duyunca çok mutlu oluyorum:))Seninkiler harika zaten hani bilsem Benimkiler de öyle olacak koşa koşa gidip yaptırmıştım ..ben biraz daha Düm dük gezeceğim
- 11 Şubat 2015
- 3.479
- 4.776
- 208
- 45
Ol tabi , harikalar çünkü
Çok teşekkürler canım:)böyle yorumlar duyunca çok mutlu oluyorum:))
- 23 Mart 2015
- 607
- 977
- 33
Ferruh beyle o yüzden gorusecegim hem onun tecrübesi hemde seninde protez uygun olman çok büyük avantaj inşallah benimde aynı olur.
Çok teşekkürler canım:)böyle yorumlar duyunca çok mutlu oluyorum:))
İnşallah istediğin gibi olur canım.bana gösterdiği tüm resimler harikaydı.çok güvenmiştim.inşallah sen de çok memnun olursun:)Ferruh beyle o yüzden gorusecegim hem onun tecrübesi hemde seninde protez uygun olman çok büyük avantaj inşallah benimde aynı olur.
- 20 Şubat 2009
- 1.045
- 487
- 133
Valla ben oldum olası iyi yapılmış bir silikonlu memenin daha diri daha seksi ve dolgun gozuktugunu düşünüyorum. ..çünkü o büyüklükte olan doğal meme mutlaka sarkık duruyor büyük ama dik durma diye bi şey yok doğal memede gerçi kadınlar bunu kabul etmiyor genelde aaaa benimki de büyük ama hiç sarkmadı diye tutturuyorlar hemen ama fırsat olup gördüğünüz zaman bakıyorsunuz bir karış aşağıda! Sarkık diye kabul etmeleri için göbeğe falan inmesi gerekiyor herhalde :)
- 23 Mart 2015
- 607
- 977
- 33
İnşallah canım bi gideyim de gelişmeleri bildirecegim dediğim gibi ben pek uygun değilim biraz ayrık olucak Uçlar yana bakıyor hafif ,bakalım artık kötü bişey çıkıcaksa ortaya vazgeçerim birde ben takintiliyim değişikliği pek kabullenemiyorum psikilojimi etkilerse Eyvah yandım cikarttiririm bile
Aman canım kendini doktora çok iyi anlat sonradan pişman olmamak için.ben bile çok istediğim birşey olmasına rağmen ilk yaptırdığımda hemen alışamadım.İnşallah canım bi gideyim de gelişmeleri bildirecegim dediğim gibi ben pek uygun değilim biraz ayrık olucak Uçlar yana bakıyor hafif ,bakalım artık kötü bişey çıkıcaksa ortaya vazgeçerim birde ben takintiliyim değişikliği pek kabullenemiyorum psikilojimi etkilerse Eyvah yandım cikarttiririm bile
- 11 Şubat 2015
- 3.479
- 4.776
- 208
- 45
Vallahi zayıf olmama rağmen selülitim de var çatlağım da var... Herşey var bi meme yokZaten kadınlar aleminde eğer birlikte tatil yapmiyorsaniz kimsenin memesi sarkık değildir kimsenin selülitı yoktur kimsenin çatlağı yoktur bu tür şeyler bizim gibilerde oluyor bi tek
- 20 Şubat 2009
- 1.045
- 487
- 133
- 1 Ekim 2012
- 618
- 820
- 108
Şafak 16 oldu uff bekle bekle dur kızlar rüyamda ameliyatımı olmuştum karnım dümdüz göğüsler süper ve hiç agrim yoktu evde gezip dolaniyordum hatta öyle gerçekçiydi ki rüyamda ne ara oldum ben bunu ya daha vardı sanki falan diyordum kafayı yedik iyice
Cok heyecanli dimi. Ama merak etme gun yaklastikca korku ve endişe artacak ne oldugunu anlamadan hastanede bulacaksin kendini. Sonra bir bakmissin sargilar icinde uuyanmissin :))) hersey cok hizli gelisiyo. Iyilesme sureci de. Hayirli olsun simdiden yeni cicislerin :))
- 3 Mart 2015
- 163
- 146
- 103
- 1 Ekim 2012
- 618
- 820
- 108
Canim sanada hayirli olsun yeni cicislerin. Umarim iyilesme surecini cabuk atlatirsin.Benimde 5 günüm kaldi cumartesi günü ameliyat hala inanamiyorum yaaa
- 3 Mart 2015
- 163
- 146
- 103
Canim sanada hayirli olsun yeni cicislerin. Umarim iyilesme surecini cabuk atlatirsin.
Cok tesekkür ederim canim umarim inan heycandan uyuyamiyorum. Carsamba istanbula ucuyorum bakalim dönüs nasil olacak :)
Sen nasil oldun bu arada?
- 20 Şubat 2009
- 1.045
- 487
- 133
I
inşallah canım bir de benim ekstra bir stresim eşim her an hayır diyebilir gibi daha ne tam olarak evet dedi ne de tam olarak hayır dedi son dk bişey çıkaracak diye çok korkuyorum bütün işlerimi bu ameliyata göre planladım umarım hayırlısı ile girer çıkarım canım bir de en ufak bi terslik olsa aaa ben o kadar dedim yaptırma diye diyecek ona da tirsiyorumCok heyecanli dimi. Ama merak etme gun yaklastikca korku ve endişe artacak ne oldugunu anlamadan hastanede bulacaksin kendini. Sonra bir bakmissin sargilar icinde uuyanmissin :))) hersey cok hizli gelisiyo. Iyilesme sureci de. Hayirli olsun simdiden yeni cicislerin :))
- 20 Şubat 2009
- 1.045
- 487
- 133
Canım sana da hayırlı olsun simdiden sürecin hakkında bilgi verirsen çok mutlu oluruz benim de 15 inde seni izlemeye aldım darısı bekleyenlerin başınaBenimde 5 günüm kaldi cumartesi günü ameliyat hala inanamiyorum yaaa