Ameliyata karar verdim ve tarih belirledim!!

Kızlar buraya foto nasıl yükleniyo?? Ameliyat sonrası için sütyen resmi eklicektim olur mu diye???

Neyse resim yüklemiycem vazgeçtim.ama yaziyim...m&s 'da ameliyat sonrası sütyen üretilmiyormuş artık.ben de bu forumdan okuduklarımdan aklımda kalan ayyıldızın sporcu sütyenini aldım.önden kopçalı. Sorun olur mu??

Sıkı olması, önden kopçalı olması yeterli :) Yanlız ben sporcu sütyenimin bedenini tutturamamıştım, 34b almıştım çok sıkmıştı 36b ile degiştirmiştim ameliyattan sonra.

Bana 80 b al dedi dee nasıl anlicam şimdiden sıkı olup olmayacağını anlamadım yaniii ben ayyıldızın önden kopçalısını aldım ama sanırım olmayacak sinmedi içime
Bitane daha alcam

Bana 80 b al dedi dee nasıl anlicam şimdiden sıkı olup olmayacağını anlamadım yaniii ben ayyıldızın önden kopçalısını aldım ama sanırım olmayacak sinmedi içime
Bitane daha alcam

Göğüs altı ölçünü biliyo musun? benim tam 75 cm o yüzden 75b oluyo, kopçaları ayarlanabiliyor mu? benimki 3 kademeliydi o yüzden sıkılığını ayarlayabiliyodum..

Göğüs altı ölçünü biliyo musun? benim tam 75 cm o yüzden 75b oluyo, kopçaları ayarlanabiliyor mu? benimki 3 kademeliydi o yüzden sıkılığını ayarlayabiliyodum..

Ewet 76 ya da 77 cm canım yanlış ölçmüyorsam.ama kopçalar ayarlı diil kii dırt ölçüsü tam da kap ölçüsünü nasıl anlayabilirim ???ne biliyim ne olcak,nasıl olcak:)
Tam kavramalıymış protezler iyice şekil alıp otursun diye ama bilemedim yaniii max spencer da üretimden kaldırmış o ameliyat sonrası sütyenleri ne yapcam bilmiyorum. Ayyıldız aldım işte ama sinmedi içime bisürüde para
M&s de baska modelde var ama ameliyat sonrası için üretilen diil sadece sporcu sütyeni?? Onu mu alsam?? Medicalcilerden al dedi yaprak?? İnternetten baktım kadıköyde bulamadım ve ıkı günüm var. Dert oldu başıma yaaa

Ben de medikalden aldım hem omuzlardan kopçalı hem önden kopçalıydı baya rahattı ama madem almışsın bitane, memnun kalmazsan ameliyattan sonra tekrar alırsın bence şuanda aldığın olur.. 75 ile 80 cm arasındaysan 80 alman dogru olmuş, Cup ölçünü de doktorun sana takacagı proteze baglı olduğu için o b dediyse b almalısın zaten max. 280 takacak demiştin b cup'tan fazla olacagını sanmıyorum.

Gizcim ayyildizin sutyeninden bende de var ama ameliyat sonrasi icin hic uygun degil o, fazla rahat yumusak ve esnek. Daha siki bir sutyen olmali bilgin olsun. Ben medikalciden aldim, cok memnun kaldim. Markasina bakip sabah yazacagim sana.

Gizcim ayyildizin sutyeninden bende de var ama ameliyat sonrasi icin hic uygun degil o, fazla rahat yumusak ve esnek. Daha siki bir sutyen olmali bilgin olsun. Ben medikalciden aldim, cok memnun kaldim. Markasina bakip sabah yazacagim sana.

Kızlar son biirrr!!!!
Ama hala sütyenim yokkk ayyy adını yazarmısın çok iyi olurrr.

ayy canım ne güzell yaa gelmiş çatmış işte darısı bana tam olcak artık derken hep önüme bişey geçiyo anlamadım gitti :44: mutluluk açarsın gözlerini inşallahh

ayy canım ne güzell yaa gelmiş çatmış işte darısı bana tam olcak artık derken hep önüme bişey geçiyo anlamadım gitti :44: mutluluk açarsın gözlerini inşallahh

Cok sagol inşallah sen de biran önce olur kurtulursun:)ben burdan paylaşmaya dewam edicem:)

Hakkınıza hayırlısıyla en güzel sonuca varmanızı diliyorum

Sağlıklı mutlu günler

Ewettt annee!!!!
Korkuyoommm

Canim ben simdi 3tane medikale sordum sadece bi tanesinde sutyen var bedenin de var iki cesit varmis biri 55 lira biri 80 liraymis ve aksam 8e kadar acikmis. Kadikoy diyince ben evime yakin olanlara gidip baktim goztepe ssk hastanesinin karsisinda

Canim ben simdi 3tane medikale sordum sadece bi tanesinde sutyen var bedenin de var iki cesit varmis biri 55 lira biri 80 liraymis ve aksam 8e kadar acikmis. Kadikoy diyince ben evime yakin olanlara gidip baktim goztepe ssk hastanesinin karsisinda

Canım çok ama çok sağol:) aldım sonundaa:)
Yardımın için sağoll!!
Yarın da konuşuruz sonra hakkımda hayırlısı
İyi geceler

Herkese selam. Bugün son günüm. Eski memelerle vedalaşma zamanı:)
Umarım hersey iyi olur.sizlere iyileşip iyi haberlerle dönerim...yokluğumda bana şans dileyin:)hakkınızı da helal edin:)
Burdan tanıştığım tüm arkadaşlarım.. Sizi seviyorum

Vedalasirken bi kac tane fotograf cek, sonra bakip bakip vay be neydi noldu dersin
Cok guzel olacaklar, sonunda hayal günü geldi çattı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…