çook geçmiş olsun :))) ah bende bi karar verebilsem tarihe :)) nazmi bayçın ile görüştüm ona olcam büyütme ameliyatımı ama sınavlar falan filan derkenn az kaldı azz
Geçmiş olsun canım,umarım herşey istediğin gibi olur..
Haftaya ben de olacağım inşallah,Şimdiden çok heyecanlıyım, biraz da korkuyorum.Ama forumu okudukça bir o kadar da mutlu oluyorum, sonuçlar çok yüz güldürücü  Tabi büyüklük konusunda da çok kararsızım, bakalım artık.
Haftaya ben de olacağım inşallah,Şimdiden çok heyecanlıyım, biraz da korkuyorum.Ama forumu okudukça bir o kadar da mutlu oluyorum, sonuçlar çok yüz güldürücü 😇 Tabi büyüklük konusunda da çok kararsızım, bakalım artık.
çok hızlıııı ! :) hadi bakalım keyfini çıkarma zamanı geliyo yani, ilk sütyen alışverişi ne zaman ?
çok hızlıııı ! :) hadi bakalım keyfini çıkarma zamanı geliyo yani, ilk sütyen alışverişi ne zaman ?
Arkadaşlar ben doktoruma tesekkürlerimi ve bir hafta önce olduğum ameliyat sürecini burdan anlatacagım ama karar verme asamasındaki arkadaşları etkilememek adına nedense içimden yazmak gelmiyor.
Biraz daha erteledim
Bilginize...
Canım etkilesen ne olur? Gidip ilk görüşmenizde iyi hissederseniz güven duyarsanız ameliyat olun diye söyleyip duruyoruz zaten. Keşke etkilesende gidip bi muayene olsalar, bi adım atsalar.. :) Sonrasına herkes kendi karar verir zaten, bak ben bütçem yetmiyor diye ameliyat olamayacaktım ama burda okuduklarımla hiç bilmediğim duymadığım bi doktora gittim. Burdakiler memnuniyetlerini yazdığı için keşfedebildim ama ilk görüşmemde doktorumu çok sevdiğim için karar verdim. Şimdi mümkün olduğunca yeni tanışmak isteyen insanlara da yardımcı olmaya çalışıyorum. Memnun kalmasam onu da yazardım kusura bakmasınlar :) Yardımcı olmak için yazıyoruz sonuçta reklam ya da karalama değil hepimiz aynı süreçten geçtiğimiz için bildiğimiz kadarını aktarıyoruz o yüzden memnun olduğunu dile getirmen çok normal :) ama herkesin beklentisi, ameliyat süreci vs farklı tabi bırak bunları da okuyanlar düşünsün değerlendirsin..
Sabah saat 08:30 da cümbür cemaat hastanedeydik:) 7-8 kişi filan:)ee kolay mı meme büyütcezz:)
Gider gitmez doktorumu aradım. Labaratuara in tetkikler yapılsın dedi. İndim , çok tatlı bir ablakan aldı benden. Sonrasında odama cıkarttılar. Gayet lüks ve tertemiz.
Kuzenimle beraber(kardeşim gibidir) hasta yatagına yattık doktor gelene kadar keyif yaptık:)
Doktor hanım geldi çizimlerimi yaptı hasta kıyafeti var ya işte onu giydim. Sonra azcık daha bekledim ama moralim süperdi.. Biz odada espriler ,gülmeler ,muhabbetler vakit hemen geçti.hemşireler geldi beni sedyeye aldı ve ameliyathaneye gidip memelerime kavuşmak üzere tüm sevdiklerime gülerek el salladım:)içeri girdiğimde hoşgeldin nasılsın diyen ve yukardan bana gülümseyen bisürü boneli kafayla karşılaştım:)
Anestezi doktoru uykun geldimi gizemcim dedi. Ben henüz gelmedi derken bir anda uyumuşumm:)
Sonra çıkarken hatırlıyorum kendimi. Etrafı net görmek için gözlerimi kocaman açıp, yeniden kavuştuğum ,ameliyata beni uğurlayan sevdiklerime baktım:)odama geçtim.
Narkoz... İsteyerek girdiğin bir ameliyat bile olsa insanı mahvediyor.. Mide bulantısı, kusma isteği, tirtir titremek ve dikiş yerlerinin acısı... Ama bunlar bir iki saat sonra hafifliyor. Zaten hastanede hersey kolay. Gak diyosun ağrı kesici guk diyosun mide bulantı hapı:)
Annecim annecim diye şevkatle yaklaşan bir de hemşire...
Çok şanslıydım..
Kendime tam geldiğimde ağrım bile yoktu. Yerimden kalkamamak, çişini yapamamak;( saçlarını tarayamamak ve yüzünü yıkayamamak her ne kadar insana sıkıntı versede ameliyattan kurtulmanın verdiği huzur ve mutluluk pahabiçilemez...
Ameliyattan çıkınca memelerime bakmadım, acaba doktor kaç cc takmış ya da nasıl olmuş düşünmedim,cünkü biliyorum ... Doktorum Bana en güzel memeleri yaptı...
Evren Helvacı...
Bana göstermiş olduğu ilgi alakanın yanısıra doktor hasta ilişkisi sınırlarını ve saygı çerçevesini asla geçmeyen ,son derece kibar, saygılı ve hastasının ne istediğini çok iyi anlayıp, ne yapmak istediğini çok iyi tespitleyen ve uygulayan doktorum...sonsuz teşekkürler..
Herşey istediğim gibi:)
Sana çok geçmiş olsun yeni cicilerin hayırlı olsun... Bu anlattıkların inan çok rahatlattı beni. Bende 6 temmuz cumartesi olucam çok heyecanlıyım ve birazcıkta korkuyorum. Az çok nelerle karşılaşabileceğim hakkında fikir sahibi oldum. Bende hala sütyen ve önden düğmeli bluz falan almadım. Eksiklerimi tamamlayıp cumartesiye hem psikolojik hem de fiziksel olarak hazırlanmam lazım.Bana da şans dileyin lütfeeeennnnn:)))
Sana çok geçmiş olsun yeni cicilerin hayırlı olsun... Bu anlattıkların inan çok rahatlattı beni. Bende 6 temmuz cumartesi olucam çok heyecanlıyım ve birazcıkta korkuyorum. Az çok nelerle karşılaşabileceğim hakkında fikir sahibi oldum. Bende hala sütyen ve önden düğmeli bluz falan almadım. Eksiklerimi tamamlayıp cumartesiye hem psikolojik hem de fiziksel olarak hazırlanmam lazım.Bana da şans dileyin lütfeeeennnnn:)))
Bol şans! :)
sütyenini bi medikalciden al normal sporcular biraz rahat oluyor sıkı sıkı bişeyler alman lazım.
Hadi gitte mutlu mutlu gel sen de bi an önce :92:
Hiç korkma! Cok mutlu ve huzurlu gir ameliyata:)hiç zor diil ve güzel memelerin olcak:)
Çoook teşekkür ederim; gözümü açsam kapasamda 15 gün geçivermiş olsaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?