Cok cok gecmis olsun giz, oldu bitti bile
Geçmiş olsun Giz.. Boğaz'ın için pastil kullanabilirsin,iyi gelirEwet ya saol atlattım. Füze gibiler şuan çok komik:) daha hastanedeyim.direnim var. Tek diren iki memeyide boşaltıyo ?? Garip ama güzel bişey.
Narkoz boğazımda gıcık yapıyo ama öksüremiyorum acıyo;(
Kurtuldum yinede.
Canlarım iyiyim geldim aranıza:)
280cc natrelle 410 kullanmış. Memelerimde incecik bi bandaj var sadece dikiş yerlerinde. Görüyorum yani:)
Füze gibiler suanama istediğim gibi. Ne büyük ne küçük tam vücuduma göre:)eşim beğendi. Suan hastanedeyim. Çok iyiyim yapragın anlattığı gibi:)
Gelişmeleri yazarım.
Hepinizi opüyorum sevgiler..iyi dilekleriniz içinde tesekkürler. İyi ki varsınız ve desteksiniz.
Forumdan arkadaş olmak süper bişeymiş:)
İyi geceler kızlar.
Kızlar selam herkese:) bugün daha iyiyim. Memelerimdeki damacanaları saymazsak süperim:)inşallah daha da iyi olcammm.
Sevgili giz cookk geçmiş olsun ve güle güle kullan canim. Zaman cabuk geçiyor benim 12 gün oldu bile.edenlerin ölmesi iyi bence ,vücudun atmaya calisacagi ödemin büyük kismini atiyor.
Geçmiş olsun Giz.. Boğaz'ın için pastil kullanabilirsin,iyi gelir
Tek dren kullanılmışsa tek göğsün için kullanılmıştır.Drenin ucu tek göğüs e gider.İki göğüse gidemezki !! Diğer göğsüne takmayı gerek görmemiş olabilirler ..
haftasonu giremedim anca yazabiliyorum canım çok geçmiş olsun, iyi olduguna çok sevindim! memeliler kervanına hoşgeldin
çok çabuk toparlanmışsın aramıza dönmüşsün maşallah
Sagol canımm:)
Hiç zor olmadı sahiden bugün.ama taş gibiler :) bakalım ne kadar böyle kalcak:) hergecen gün daha yumuşar sanırım.
korkulacak bişey yokmuş di mi :)
off en zor kısımları geçti çok güzel olacaklar yakında, 280cc ideal olmuştur diye düşünüyorum ve çok merak ediyorum :)
Gecmis olsun giz:)
İyiyim:)
Protezleri vücudum hissetmiyor bile artık:)
Ben bu kadar kolay olcagını düşünmemiştim maşallah!!!tüttüüüü:)
Şiş ve sertler ama güzeller beee!!!
Doktora teşekkür bölümü ve albüm oluşturma kısmı accık daha geçince. Herkese selamlaarrr.
zaman bulamam, hemen yazamam diyenleri çok gördük. insan mutluysa hastaneden bile yazabiliyor, sen gibi.
kas altında protezleri hissetmemen güzel. kasları çok kuvvetli bir ben miyim neyim...
dokturunun adını ilk senden duymuştum. bakalım burada da sürecek mi adı..
canım çoook geçmiş olsunn :)) memlekette olduğumdan pek fazla nete giremiyorum ameliyatını olmuşsunda iyileşmişsin bileee,, hayırlı olsunn güle güle kullan memişlerinii :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?