Ameliyata karar verdim ve tarih belirledim!!

Cok cok gecmis olsun giz, oldu bitti bile

Ewet ya saol atlattım. Füze gibiler şuan çok komik:) daha hastanedeyim.direnim var. Tek diren iki memeyide boşaltıyo ?? Garip ama güzel bişey.
Narkoz boğazımda gıcık yapıyo ama öksüremiyorum acıyo;(
Kurtuldum yinede.

Sevgili giz cookk geçmiş olsun ve güle güle kullan canim. Zaman cabuk geçiyor benim 12 gün oldu bile.edenlerin ölmesi iyi bence ,vücudun atmaya calisacagi ödemin büyük kismini atiyor.

Geçmiş olsun Giz.. Boğaz'ın için pastil kullanabilirsin,iyi gelir
Tek dren kullanılmışsa tek göğsün için kullanılmıştır.Drenin ucu tek göğüs e gider.İki göğüse gidemezki !! Diğer göğsüne takmayı gerek görmemiş olabilirler ..

Gemisler olsun, Hadi bakalim oldu da kurtuldun

Hayalindeki memelerine kavuşmana sevindim canımmm.. Buyuk geçmişler olsun yeni bir yaşam seni bekliyor :)

Kızlar selam herkese:) bugün daha iyiyim. Memelerimdeki damacanaları saymazsak süperim:)inşallah daha da iyi olcammm.

Kızlar selam herkese:) bugün daha iyiyim. Memelerimdeki damacanaları saymazsak süperim:)inşallah daha da iyi olcammm.

haftasonu giremedim anca yazabiliyorum canım çok geçmiş olsun, iyi olduguna çok sevindim! memeliler kervanına hoşgeldin
çok çabuk toparlanmışsın aramıza dönmüşsün maşallah

Canım çok sagol valla iyiyim çok:) diren olayı şöyleymiş: iki memeye tek hortumdan ortada t ile birleşip gidiomuş sonradan farkettim:)

haftasonu giremedim anca yazabiliyorum canım çok geçmiş olsun, iyi olduguna çok sevindim! memeliler kervanına hoşgeldin
çok çabuk toparlanmışsın aramıza dönmüşsün maşallah

Sagol canımm:)
Hiç zor olmadı sahiden bugün.ama taş gibiler :) bakalım ne kadar böyle kalcak:) hergecen gün daha yumuşar sanırım.

Sagol canımm:)
Hiç zor olmadı sahiden bugün.ama taş gibiler :) bakalım ne kadar böyle kalcak:) hergecen gün daha yumuşar sanırım.

korkulacak bişey yokmuş di mi :)
off en zor kısımları geçti çok güzel olacaklar yakında, 280cc ideal olmuştur diye düşünüyorum ve çok merak ediyorum :)

korkulacak bişey yokmuş di mi :)
off en zor kısımları geçti çok güzel olacaklar yakında, 280cc ideal olmuştur diye düşünüyorum ve çok merak ediyorum :)

Merakınızı gidercem yakındaaa:)
Ama accık kollarımı hareket ettiriyim biraz zaman geçsin:)

İyiyim:)
Protezleri vücudum hissetmiyor bile artık:)
Ben bu kadar kolay olcagını düşünmemiştim maşallah!!!tüttüüüü:)
Şiş ve sertler ama güzeller beee!!!
Doktora teşekkür bölümü ve albüm oluşturma kısmı accık daha geçince. Herkese selamlaarrr.

zaman bulamam, hemen yazamam diyenleri çok gördük. insan mutluysa hastaneden bile yazabiliyor, sen gibi.
kas altında protezleri hissetmemen güzel. kasları çok kuvvetli bir ben miyim neyim...
dokturunun adını ilk senden duymuştum. bakalım burada da sürecek mi adı..

Son düzenleme:
canım çoook geçmiş olsunn :)) memlekette olduğumdan pek fazla nete giremiyorum ameliyatını olmuşsunda iyileşmişsin bileee,, hayırlı olsunn güle güle kullan memişlerinii :)))

Evet memnunum,mutluyum:)doktorumdan da çok memnunum. Yakında burdan ameliyat günümü,doktorumu ve birkaç resim paylaşcam:)

çook geçmiş olsun :))) ah bende bi karar verebilsem tarihe :)) nazmi bayçın ile görüştüm ona olcam büyütme ameliyatımı ama sınavlar falan filan derkenn az kaldı azz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…