Valla benim adet döneminde göğüslerim şişmiyorkeşke şişsee:)
Ama zaten ilk günler yatıp kalkmayı bile kendi başıma yapamayacağımı düşünürsek o haldeyken kimden yardım ister insan kiii:)
Düşünmeden tarih kararı almışım en iyisi adet döneminden sonraymış bende bir hafta erteleyeceğim mecburgeçmiş olsun sana!! Vücud ölçülerini bilmediğim için cc ' ne yorum yapamıyorum ama doğal görünen en uygun protezi koymuştur doktorun emin ol çünkü doktorların hepsinin yöntemi ya da seçimi farklı bile olsa asıl amaçları hastasına dolgun ama doğal göğüs yapmak oluyor bence.
Cok sagol canım:)sen nasıl oldun iyice toparlamışsındır artık...ben adet olduktan sonra ameliyat olmak için bir hafta erteleyeceğimdaha iyi olur aklumda kalmaz. Hiç düşünemedim heyecandan yaaa artık olsunda hayırlısıyla bir hafta geç olsun napalım...
Canım bilmiyorum şuan cuma günü normal şartlarda ameliyat günüm annem çarşamba memleketten gelecek ayın 15 ne alsam amleiyat gününü 17 sinde okuldaki toplantıya mutlaka katılmak zorundayım. Benim memişlerim çook küçük ama adet dönemlerimde 1 hafta 10 gün öncesinden şişiyor ve cok acıyor gergin olduğu için doktorum ne diyecek bakalım bu gün yarın olsam en azından şişliğim iner hayrlısı
Göğüs altım 74, göğüs çevrem 87 (şu anda, şiş halleriyle).. Ne dersiniz?
ben çok iyiyim şükürr :)) ufak tefek bazı sıkıntılarım var ama onlarda geçer artık yavaş yavaş, sende biran önce olur kurtulursun inşallah :)), ameliyat tarihini ertelemeyi düşünmende mantıklı için rahat eder en azından, ben o kadar strese girmiştimki o sıralar regl im erken olduu tam bitti dedim olması gereken tarihte yeniden başladı tam 2 hafta çektim bu sıkıntıyı, sen sakin ol ve strese girmemeye gayret et :)
Kafana takmamaya çalış biliyorum zor ama... İnşallah şimdilerde olursunda ameliyatını etkilemez...yoksa herseyi yeniden planlamak durumundasın sanırım daha ileri bir tarih için...
İnşallah dilediğin gibi olur...
şimdiden geçmiş olsunn ben de haziran da Nazmi Bayçın'a büyütme ameliyetımı olcam :)) seninde sonucunu bekliyoruzz :)
Canım kendi sayfandaki yazıları okudum çok güzel ve doğru.
Telefonda da konuştuğumuz gibi ben 22sinde olcam ameliyatımı..
Ziyaretime eve beklerim artık
Ben gelişmeleri burdan paylaşıcam.
Sevgiler
Yaprak benim sorum oldu bitanecikk:)
Şimdi katoloktan baktım ama anlamadımkii??
Natrelle katologta anotomik implant 410 ve 510 serisi var. Yükseklikleri farklı bir de orta,dolgun diye gidiyor. Aralarında da senin dediğin gibi çok çeşitlere ayrılıyorlar
Acaba sorsam mı ameliyattan bikaç gün önce bana tam olarak cc değil ama hangi yüksekliği filan tercih etceksiniz diye??
numaramı gizleyip arıyorum seni, bir de evine mi geleceğim? maske mi takayım canım gelirken
hiç güleceğim yoktu, alemsin
410 serisindeki protezler sert. ilk ameliyatımda kullanılan.
510 içi sert, dışı yumuşak. şimdi içimdeler. 3 ay dolmak üzere ve yumuşaklar şimdiden. daha da yumuşar.
bence sorman saçma olur. ne işine yarayacak ki bunu öğrenmen?
bugün daha giremem foruma. bilgin olsun.
Tatlım şaka yaptım yaa:)
Maske iyi fikir ama
meme üst kısmının dolgun olmasını istiyorsan, bunu doktoruna belirtebilirsin. bu biçimde bir soru sorulabilir. kalem söyledi bunu. ben aracıyım :)
sonuçta protezlerde yüksek, orta ve düşük profil var. yüksek profilde üst kısımlar daha dolgun oluyor ya hani= kalem yine...
bilinçaltım mesleğimle ilgili konularla naci bey'in kliniğini birleştiriyordu. bir defasında klinik müzik kursuydu. her yerde çeşit çeşit enstrüman... ve naci bey akustik gitarla bir şeyler çalıyordu. ama ne gitar çalmak o öyle! konuşturuyordu gitarı.
bazen resim atölyesi olarak görürdüm. her yer karakalem çalışmalarla dolu. naci bey de çizim yapıyor.
bir gün de naci bey çamaşır suyu ile uğraşıyor:
"elinizde eldiven yok, cildinize zarar vereceksiniz." diyorum.
gülüyor...
sonra çamaşır suyunu alıp bu defa elime, koluma döküyor.
((((
ilk ameliyatımdan bir kaç ay sonra görmüştüm bunu da.
yaaaa, işte böyle.
geçen hafta da bize gelmiş, babamla tavla oynuyor. babam Onu yeniyor. kızıyor yenildiğine, kapıyı çarparak çıkıp gidiyor, hiç bir şey demeden. babama diyorum, O misafir, numaradan sen yenilseydin ya?
tabi ki bu da rüya. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?