• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyata karar verdim ve tarih belirledim!!

Ay becerebilirsem muhakkak:)sen ne karar verdin:)
wallahi ben kesın yaptrmaya karar verdım fakat bu ayın sonun teyzem yurtdısından gelıcek onunla ılgılıenmem gerektıgı ıcın eylulun bası gıbı amelıyat ıcın kendımı sımdıden hazırladım :) yanı esımlede konustum nerde ıstıosan gıt yaptr dedı.ankara aklıma yattı fıyat konusundada oraya bıle gıdebılırım :) evren hanımada mesaj attım saolsun gerı donus yaptı fakat telefon ıle gorusmedık henuz.fotograflarını gorebılırsem fıkır almak ısterım bu konuda senden de cnm :)

wallahi ben kesın yaptrmaya karar verdım fakat bu ayın sonun teyzem yurtdısından gelıcek onunla ılgılıenmem gerektıgı ıcın eylulun bası gıbı amelıyat ıcın kendımı sımdıden hazırladım :) yanı esımlede konustum nerde ıstıosan gıt yaptr dedı.ankara aklıma yattı fıyat konusundada oraya bıle gıdebılırım :) evren hanımada mesaj attım saolsun gerı donus yaptı fakat telefon ıle gorusmedık henuz.fotograflarını gorebılırsem fıkır almak ısterım bu konuda senden de cnm :)

Konustuğumuz gibi yardımcı olucam canım. Resimde gün içinde çekicemm;)

Göğüslerim hala sert tabi ama günden güne yumuşuyor..görünümü şuan oldukça şiş ama doğallaşsın istiyorum biran önceee:)

Acı konusuna gelince üçüncü günden itibaren hiç bir acım,agrım yok:)
Cok sükür iyiyim.. Benim ardımdan forumdan bir arkadaşımız ameliyat oldu aynı doktora ve pazarteside bir arkadas daha olacak.. Bir arkadaşda görüşmeye gidecek :)
Yardımlaşmak ne güzel;)
Bana da arkadaşlarım hep yardım etti ben de elimden geldiğince etmeye calışıyorum..
Umarım herkes istediği sonuca ulaşır..
Sevgiler...

Son düzenleme:
Arkadaşlar,

Bugünden itibaren ben forumdan istifa ediyorum.
Şimdiye kadar bana yardım eden başta yaprak olmak üzere herkese sonsuz tesekkürler...

Ameliyatımı oldum çok da mutluyum.. Umarım herkes bu mutluluğu yaşar...ben ,benim gibi mutlu olsunlar diye benden yardım isteyenlere yardım ,ettim benim doktorumla ya da başka doktorla ,bakmadan... Ama sonuctan mutlu olanlarla sevindim, mutsuz olanlara da üzüldüm ve vicdanen rahat değilim..kendimi daha kötü hissetmemek adına hepinize veda ediyorum.. Bugüne kadar tanıdığım, yazıştığım arkadaşlar.... Hoşçakalın...
Bundan sonra ne yazıcam, ne de yazılanları okuyacam...

Sevgiyle kalın...

Gizem

Merhaba arkadaslar 38 yasinda iki cocuk annesiyim yillardir karnimdaki dogum catlaklarindan inanilmaz üzgündüm
2 hafta önce Dr Evren Helvacıya tam karin germe ve meme diklestirme operasyonu ve bununla beraber aşk tutamaçlarima lipo yaptirdim :)
catlaklarim gobek deligimin ustune cikiyordu ve zayif oldugum icin inanilmaz burusuk ve kotu gorunuyordu. Gogsume protez takmamak icin resmen doktorum ikna etti
sonuc harika
ameliyatin ilk saatleri narkozdan uyanma sureci yaklasik 2 saat kadar bir sıkıntım oldu daha sonra her gecen saat daha iyi oldum sanki meme operasyonu hic gecirmemisim gibi hicc agrim olmadi karin bolgemde dikislerim degil ama gogus altimdaki bolumde biraz kas agrim oldu ama inanin dayanilnaz hic bir agri yoktu ameliyat izim yeni olmasına ragmen cok temiz bir cizgi :) onada yaz başı guzel bir dövme yaptiracagim ben bu operasyona bu forumlari okuyarak cesaret ettim simdi bende bu sıkıntıyı ceken bayanlara yardımci olmak icin yaziyorum cok mutluyum 2 hafta oldu bugun motoruma binip karsiya gectim sukurler olsun tüm operasyonumu 12 ay taksitle ödeyecegim ve cook uygunn

arkadaşlar bikaç gün önce Gizemle e-mailden mesajlaştık durumunun çok iyi olduğunu çok memnun olduğunu ve tamamen yumusadığını söyledi.. kendisi çok memnunmuş :) ve sizlere de selamı var :)

zaman bulamam, hemen yazamam diyenleri çok gördük. insan mutluysa hastaneden bile yazabiliyor, sen gibi.
kas altında protezleri hissetmemen güzel. kasları çok kuvvetli bir ben miyim neyim...
dokturunun adını ilk senden duymuştum. bakalım burada da sürecek mi adı..

yaprak senden biraz bilgi rica ediyorum bir çok doktorla görüştüm kesinlikle damla koydurmalısın bu vücutta göğüs dokusunda diyen prof da var yuvarlak diyen de modarate olmalı diyende..15 şubata naci beye randevu aldım akşam 10 gibi aradım megersem cebini aramısım gayet anlayıslı bir şekilde konuştu o saatte bana zaman ayırması beni gitmeden etkiledi.Arkadaş olarak ekliyebilir miisn beni acaba?Fotolarına bakma imkanım olursa cok sevinirim..

Back