giz81 resımlerıne bakabılırmyım acaba
Daha cok yeni olduğu için resim koymadım canım:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
giz81 resımlerıne bakabılırmyım acaba
Daha cok yeni olduğu için resim koymadım canım:)
o zaman en kısa zamanda beklıyoruz fotograflarını :)
wallahi ben kesın yaptrmaya karar verdım fakat bu ayın sonun teyzem yurtdısından gelıcek onunla ılgılıenmem gerektıgı ıcın eylulun bası gıbı amelıyat ıcın kendımı sımdıden hazırladım :) yanı esımlede konustum nerde ıstıosan gıt yaptr dedı.ankara aklıma yattı fıyat konusundada oraya bıle gıdebılırım :) evren hanımada mesaj attım saolsun gerı donus yaptı fakat telefon ıle gorusmedık henuz.fotograflarını gorebılırsem fıkır almak ısterım bu konuda senden de cnm :)Ay becerebilirsem muhakkak:)sen ne karar verdin:)
Ay becerebilirsem muhakkak:)sen ne karar verdin:)
wallahi ben kesın yaptrmaya karar verdım fakat bu ayın sonun teyzem yurtdısından gelıcek onunla ılgılıenmem gerektıgı ıcın eylulun bası gıbı amelıyat ıcın kendımı sımdıden hazırladım :) yanı esımlede konustum nerde ıstıosan gıt yaptr dedı.ankara aklıma yattı fıyat konusundada oraya bıle gıdebılırım :) evren hanımada mesaj attım saolsun gerı donus yaptı fakat telefon ıle gorusmedık henuz.fotograflarını gorebılırsem fıkır almak ısterım bu konuda senden de cnm :)
Konustuğumuz gibi yardımcı olucam canım. Resimde gün içinde çekicemm
Fotoğraf çekmeyi mi yüklemeyi mi? hadi bekliyoruz iyisindir artık :)
zaman bulamam, hemen yazamam diyenleri çok gördük. insan mutluysa hastaneden bile yazabiliyor, sen gibi.
kas altında protezleri hissetmemen güzel. kasları çok kuvvetli bir ben miyim neyim...
dokturunun adını ilk senden duymuştum. bakalım burada da sürecek mi adı..