Hayırlı olsun kızlar..
Peki söyliyim o zaman:)
Evren helvacı
( bu doktor benim tanıdığım ve ben iki görüşmemden sonra güvendim ve onun yaptığı ameliyat sonucunu hem canlı hem de resimlerde gördüm.evet ünlü bir doktor değil ama cok tecrubeli ve her yöntemi bilip uygulayan bir doktor.ee benim sürecimi en iyi sen biliyorsun birde tanıdık olunca düşünüp karar verdim ve güvendim:)ünlü mü olmalı tercih edilecek doktor tam da bilgim yok gercekten ama ben herkesi bu konuda bilgilendircem bakalım... İnşallah memnun kalırım yaprakçım...
ameliyat günü ve sonrası için hazırlığını yaptın mı?
önden ve boydan boya düğmeli ya da fermuarlı giysi al. (kolsuz olursa daha iyi)
dual planda iyileşme daha yavaş. bir kaç parça olsun mutlaka.
Kararınız hayırlı olsun inşallahİllada tanınmış ünlü bir doktor olması şart değil tabikide ameliyat sonucunuzun mükemmel olması için Doktorun yapmış oldugu sonuçları görmek size azçok bir fikir verir tabi..
Cnm soyle yapsan tam tarihin 15 haziransa 3-4 gun oncesine alsan?
Zaten kollarini uc gune kullanmaya baslarsin sanirim yani adetinin bitmesini bekleyip stres olmaktansa mesela 10 hazirana alsan tarihini Nasil olur??
Anladim cnm hayirlisi olsun bizide haberdar et kararindan ama sakin vazgecme😉
adet döneminde yapmaz galiba doktor kan kaybı olur falan diye :S hayırlısı olsun canım uzarsa 1 hafta uzar en fazla
canım konu'n ve kararın hayırlı olsun, bende tam ameliyattan 1 hafta sonra regl olacakken ameliyattan çıktığımda regl oldum ve çok sıkıntılıydı inşallah sen yaşamazsın öyle bişe, tarihte oynama yap bence yada doktorunla görüş adet geciktirici ilaçlar var problem yaşatmazsa onlardanda kullanabilirsin bi süre.
canım konu'n ve kararın hayırlı olsun, bende tam ameliyattan 1 hafta sonra regl olacakken ameliyattan çıktığımda regl oldum ve çok sıkıntılıydı inşallah sen yaşamazsın öyle bişe, tarihte oynama yap bence yada doktorunla görüş adet geciktirici ilaçlar var problem yaşatmazsa onlardanda kullanabilirsin bi süre.
Merhaba kızlar,
Adet döneminde hormonlar nedeniyle göğüsler biraz şişkin olduğu için doktorlar ameliyatı tercih etmiyorlarmış. Çünkü deneyecekleri implantları göğüslerin normal büyüklüğünde görmek istiyorlar.
Ben de 4 gün önce yaptırdım. 210 cc Natrelle takıldı. Doktor 250 cc denediğini ancak vücut yapıma uymadığı için 210 cc'de karar kıldığını söyledi. Şimdi şişler ama gene de küçük görünüyorlar.Doktora da bir şey diyemiyorum, çünkü görüşmemizde yana yana doğal görünmelerini istediğimi, büyük göğüsler istemediğimi söylemiştim..
Canım şu an ben de senle aynı durumındayım ve her şeyimi annemin gelişini öğretmenim iznimi öğrencilerin notlarını tabi kafa olarak da hazırdım ama göğüslerim cok acıyo adet olacağım için doktoruma mail attım bakalım ne olacak kafam karışıkkkkk
Canım,ilk ameliyatımdan bir hafta kadar sonra adet gördüm.İnanılmaz sıkıntılı geçti,genelde bu ameliyatı olanlar ilk regl dönemini sıkıntılı yaşıyorlar bu normal bir durum.Sanırım göğüste olsa hormonları etkilediği için sıkıntılı geçiyor.İkinci ameliyatımda regl dönemimdeydi.Hiçbir sıkıntı yaşamadım inan,çok rahattı gögüslerimdede sıkıntı gerginlik falan olmadı.Doktorunuz regl döneminde sıkıntı olma ameliyat olabilirsiniz derse endişe etmeyin.Sonuçta bir doktor ve kendi doğruları var.Ama erteleyelim derse tabiki erteleyin.Bir hafta beklemek sıkıntı olma,sonuçta senelerce beklemişsiniz bir hafta kadar dişinizi sıkın
Ama hormonlarınızla oynayacak ilaçlardan uzak durun.Çünkü bu ilaçlar sizin ameliyatınızı etkileyebilir,risk yaratabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?