Herkese selam. Bugün son günüm. Eski memelerle vedalaşma zamanı:)
Umarım hersey iyi olur.sizlere iyileşip iyi haberlerle dönerim...yokluğumda bana şans dileyin:)hakkınızı da helal edin:)
Burdan tanıştığım tüm arkadaşlarım.. Sizi seviyorum
Vedalasirken bi kac tane fotograf cek, sonra bakip bakip vay be neydi noldu dersin
Cok guzel olacaklar, sonunda hayal günü geldi çattı :)
herşey istediğin gibi olacak inşallah, güzellik uykusuna uyuyup uyanacaksın. Şimdiden geçmişler olsun,yarın bu vakitlerde herşey bitmiş olacak,hadi hayırlısı
Merhaba hanimlar,
Asiri kilo kaybetmek'ten benim goguslerim artik eskisi gibi degilSuan ilk once duzeltmek istedigim sey burnum. Ondan sonra goguslerimi yaptirmaya dusunuyorum. Cok'ta acelesi yok ama listemde :)
Turkiye'de hangi estetik dr'lar iyi gogus buyutme konusunda? Tavsiyeleriniz kim?
Benim boyum 1.60 kilom 48
aynı benim gibiymişsin yiminlen. benim burun halloldu. şimdi göğüs araştırması yapıyorum canım. bulursan bana da haber ver boy ve kilomuz aynıymış. benim hem zayıflıktan ama en çok da kızımı 2 sene boyunca emzirmekten söndüler kışa çare arıyorum ben de
Nazim Cerkes'de guzel gogus estetigi yapiyor. Sadece bir resim var sitesin'de:
Breast Augmentataion Pictures | Meme Bytme Ameliyat Resimleri
Cok guzel yapmis gercekten. Ona burnumu yaptirmaya dusunuyordum 4 ay once. Cok saygili, efendi ve yardim sever bir insan gercekten. Avustralya'ya gelmisti Nisan ayin'da konferans icin. Kendisi ile cep'le gorustum ama maalesef onunla yuz yuze gorusemedim. Baska il'deydi konferans icin.
Gecmisler olsun gizcim.Yeni goruntunle yeni hayatina hos geldin. Biraz agri olacak elbette gulu seven dikenine katlanir hesabi.Ohhh yaza fistik gibi bir baslangic yaptingiz ameliyattan çıkmış. biraz ağrısı varmış. kendine tam gelememiş, haliyle kendisiyle de konuşamadım.
yarın biraz daha iyi olur.. dilerim çabuk toparlanır, çocuğu da merakta kalmaz. minik yavrusu...
280 cc kullanmış doktoru. iyi ki daha azı olmadı. malum, dual plan.
ayrıntıları kendisi anlatır ilk fırsatta.
mutluluktan uçacağın memelere kavuşmuş olman dileği ile sevgili giz
giz ameliyattan çıkmış. biraz ağrısı varmış. kendine tam gelememiş, haliyle kendisiyle de konuşamadım.
yarın biraz daha iyi olur.. dilerim çabuk toparlanır, çocuğu da merakta kalmaz. minik yavrusu...
mutluluktan uçacağın memelere kavuşmuş olman dileği ile sevgili giz
cok gecmis olsun canım :) adına cok sevindimmm
giz ameliyattan çıkmış. biraz ağrısı varmış. kendine tam gelememiş, haliyle kendisiyle de konuşamadım.
mutluluktan uçacağın memelere kavuşmuş olman dileği ile sevgili giz[/d
Cok ama cok sagol:)
Canlarım iyiyim geldim aranıza:)
280cc natrelle 410 kullanmış. Memelerimde incecik bi bandaj var sadece dikiş yerlerinde. Görüyorum yani:)
Füze gibiler suanama istediğim gibi. Ne büyük ne küçük tam vücuduma göre:)eşim beğendi. Suan hastanedeyim. Çok iyiyim yapragın anlattığı gibi:)
Gelişmeleri yazarım.
Hepinizi opüyorum sevgiler..iyi dilekleriniz içinde tesekkürler. İyi ki varsınız ve desteksiniz.
Forumdan arkadaş olmak süper bişeymiş:)
İyi geceler kızlar.
Canlarım iyiyim geldim aranıza:)
280cc natrelle 410 kullanmış. Memelerimde incecik bi bandaj var sadece dikiş yerlerinde. Görüyorum yani:)
Füze gibiler suanama istediğim gibi. Ne büyük ne küçük tam vücuduma göre:)eşim beğendi. Suan hastanedeyim. Çok iyiyim yapragın anlattığı gibi:)
Gelişmeleri yazarım.
Hepinizi opüyorum sevgiler..iyi dilekleriniz içinde tesekkürler. İyi ki varsınız ve desteksiniz.
Forumdan arkadaş olmak süper bişeymiş:)
İyi geceler kızlar.
doktorun kac CC arası vermişti canım sana beğenmende iyi olmus olup pisman olanlarda var :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?