• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyata karar verdim ve tarih belirledim!!

Herkese selam. Bugün son günüm. Eski memelerle vedalaşma zamanı:)
Umarım hersey iyi olur.sizlere iyileşip iyi haberlerle dönerim...yokluğumda bana şans dileyin:)hakkınızı da helal edin:)
Burdan tanıştığım tüm arkadaşlarım.. Sizi seviyorum;)

herşey istediğin gibi olacak inşallah, güzellik uykusuna uyuyup uyanacaksın. Şimdiden geçmişler olsun,yarın bu vakitlerde herşey bitmiş olacak,hadi hayırlısı

herşey istediğin gibi olacak inşallah, güzellik uykusuna uyuyup uyanacaksın. Şimdiden geçmişler olsun,yarın bu vakitlerde herşey bitmiş olacak,hadi hayırlısı

Ay canım nerelerdesin??gerçi selamını aldım:)
İnşallah dediğin gibi olur:)yarın bitiyo hayırlısıyla..
Tekrar tesekkürler desteğinize...

Merhaba hanimlar,

Asiri kilo kaybetmek'ten benim goguslerim artik eskisi gibi degil :( Suan ilk once duzeltmek istedigim sey burnum. Ondan sonra goguslerimi yaptirmaya dusunuyorum. Cok'ta acelesi yok ama listemde :)

Turkiye'de hangi estetik dr'lar iyi gogus buyutme konusunda? Tavsiyeleriniz kim?
Benim boyum 1.60 kilom 48

Merhaba hanimlar,

Asiri kilo kaybetmek'ten benim goguslerim artik eskisi gibi degil :( Suan ilk once duzeltmek istedigim sey burnum. Ondan sonra goguslerimi yaptirmaya dusunuyorum. Cok'ta acelesi yok ama listemde :)

Turkiye'de hangi estetik dr'lar iyi gogus buyutme konusunda? Tavsiyeleriniz kim?
Benim boyum 1.60 kilom 48

:9::9:aynı benim gibiymişsin yiminlen. benim burun halloldu. şimdi göğüs araştırması yapıyorum canım. bulursan bana da haber ver:9: boy ve kilomuz aynıymış. benim hem zayıflıktan ama en çok da kızımı 2 sene boyunca emzirmekten söndüler:14: kışa çare arıyorum ben de :52:

:9::9:aynı benim gibiymişsin yiminlen. benim burun halloldu. şimdi göğüs araştırması yapıyorum canım. bulursan bana da haber ver:9: boy ve kilomuz aynıymış. benim hem zayıflıktan ama en çok da kızımı 2 sene boyunca emzirmekten söndüler:14: kışa çare arıyorum ben de :52:

Inanmiyorum :)
Tabiki haber veririm! Yeterki guvenilir ve tecrubeli bir cerrah olsun. Burun estetigi gibi 'oncesi ve sonrasi' resimler'de onemli. Arastiriyorum, arastiriyorum :)

Benim hic cocugum yok ve goguslerim eskisi gibi degil :( Ay bu stres insani mahfediyor ya. Ondan cok kilo kaybettim ve cabuk. Yavas kaybetseydim boyle olmazdi goguslerim ama maalesef oldu :(

Ama sen yine'de sanslisin cunku en azindan meleklerin ana sutunu icmis ve beslenmis :). Allah bagislasin. :)

Yakup Avsar'i duydun mu? http://www.yakupavsar.com/ Baya hayranlari var. Bogazici Tip Merkezine email attim gogus buyutme konusunda. Doktorlari: Op.Dr.İsmail Bayram, Op.Dr.Mert Demirel, Op.Dr.Amirali Nevai ve Op.Dr.Veli Aslan.

Simdi onlarin hakkinda arastirma yapiyorum :)

Nazim Cerkes'de guzel gogus estetigi yapiyor. Sadece bir resim var sitesin'de:

Breast Augmentataion Pictures | Meme Bytme Ameliyat Resimleri

Cok guzel yapmis gercekten. Ona burnumu yaptirmaya dusunuyordum 4 ay once. Cok saygili, efendi ve yardim sever bir insan gercekten. Avustralya'ya gelmisti Nisan ayin'da konferans icin. Kendisi ile cep'le gorustum ama maalesef onunla yuz yuze gorusemedim. Baska il'deydi konferans icin.

Nazim Cerkes'de guzel gogus estetigi yapiyor. Sadece bir resim var sitesin'de:

Breast Augmentataion Pictures | Meme Bytme Ameliyat Resimleri

Cok guzel yapmis gercekten. Ona burnumu yaptirmaya dusunuyordum 4 ay once. Cok saygili, efendi ve yardim sever bir insan gercekten. Avustralya'ya gelmisti Nisan ayin'da konferans icin. Kendisi ile cep'le gorustum ama maalesef onunla yuz yuze gorusemedim. Baska il'deydi konferans icin.

Pardon, bir tane resim degil. Bir kac tane var :)

canımmm ameliyatın hayırlı olsun sımdıden..umarım hayal ettıgın cicişlere kavusursun..amelıyattan sonra beklıyoruz senı ama cok yorma kendını :)

giz ameliyattan çıkmış. biraz ağrısı varmış. kendine tam gelememiş, haliyle kendisiyle de konuşamadım.
yarın biraz daha iyi olur.. dilerim çabuk toparlanır, çocuğu da merakta kalmaz. minik yavrusu...

280 cc kullanmış doktoru. iyi ki daha azı olmadı. malum, dual plan.

ayrıntıları kendisi anlatır ilk fırsatta.

mutluluktan uçacağın memelere kavuşmuş olman dileği ile sevgili giz :71:

giz ameliyattan çıkmış. biraz ağrısı varmış. kendine tam gelememiş, haliyle kendisiyle de konuşamadım.
yarın biraz daha iyi olur.. dilerim çabuk toparlanır, çocuğu da merakta kalmaz. minik yavrusu...

Gecmisler olsun gizcim.Yeni goruntunle yeni hayatina hos geldin. Biraz agri olacak elbette gulu seven dikenine katlanir hesabi.Ohhh yaza fistik gibi bir baslangic yaptin

çok geçmiş olsun ve hayırlı olsun.. ameliyat bittiğine göre artık iyileşme süreci başladı sayılır.. :34: galiba max 280 diyodu iyi en azından dilediği gibi olmuş çok sevindim :16:

Son 15 gun diye gun sayarken oldunda kurtuldun bile gizcim cok sevindim iyilesip ameliyat deraylarinla aramiza donmeni bekliyorum

az önce giz aradı. sesi gayet iyi geliyordu. ameliyat öncesi gibiydi ses tonu. tek fark, üzerinden yük kalkmış gibiydi.
geç uyanmış. ağrısı varmış, ağrı kesicilerle rahatladığını söyledi.
bandajı varmış. memelerini görebilmiş. sertler dedi. haliyle...
yukarıdalar, boğazıma kadar geliyor diyor. zamanla geçecek, güzelleşecekler tabi.
umarım beğeneceği kıvama gelir yumuşaklık açısından da ve görüntülerini de beğenir memelerinin.
natrelle kullanıldı. koheziv kaç bilmiyor O da. haber verecek.
ben de buradan gelişmeleri yetiştireceğim, kalemin deyimiyle.

Son düzenleme:
cok gecmis olsun canım :) adına cok sevindimmm

cok gecmis olsun canım :) adına cok sevindimmm

Canlarım iyiyim geldim aranıza:)
280cc natrelle 410 kullanmış. Memelerimde incecik bi bandaj var sadece dikiş yerlerinde. Görüyorum yani:)
Füze gibiler suan;)ama istediğim gibi. Ne büyük ne küçük tam vücuduma göre:)eşim beğendi. Suan hastanedeyim. Çok iyiyim yapragın anlattığı gibi:)
Gelişmeleri yazarım.
Hepinizi opüyorum sevgiler..iyi dilekleriniz içinde tesekkürler. İyi ki varsınız ve desteksiniz.
Forumdan arkadaş olmak süper bişeymiş:)
İyi geceler kızlar.

mutluluktan uçacağın memelere kavuşmuş olman dileği ile sevgili giz :71:[/d
Cok ama cok sagol:)

280cc natrelle 410 kullanmış. Memelerimde incecik bi bandaj var sadece dikiş yerlerinde. Görüyorum yani:)
Füze gibiler suan;)ama istediğim gibi. Ne büyük ne küçük tam vücuduma göre:)eşim beğendi. Suan hastanedeyim. Çok iyiyim yapragın anlattığı gibi:)
Gelişmeleri yazarım.
Hepinizi opüyorum sevgiler..iyi dilekleriniz içinde tesekkürler. İyi ki varsınız ve desteksiniz.
İyi geceler kızlar.

doktorun kac CC arası vermişti canım sana beğenmende iyi olmus olup pisman olanlarda var :S

Gelişmeleri yazarım.
İyi geceler kızlar.

Cok cok gecmis olsun giz, oldu bitti bile

doktorun kac CC arası vermişti canım sana beğenmende iyi olmus olup pisman olanlarda var :S

255 ila 280 arası bakacaktı. Fazlasını alamazmış vucudum cünkü çok zayıfım ben. İlk 280 takmış olmuş allahtan. Hiç yoktu o yüzden bana şimdi ne taksa iyi gelcekti:)

Back