O zaman arayıp diyim çünkü tabi dolgun isterim istemezmiyim kalem ve yaprakcım:)
Rüya bu ara görmüyorum garip bir rahatlık çöktü içime ama yaklaşınca olur yine heyecan.. Ertelemeseydim önünüzdeki haftaydı ameliyatım erteleyince uzadı yine.. Ama valla herseyin hayırlısı bak bu hafta hasta oldum mesela dün ateşim vardı dün olsaydım olamayacaktım belkide...
Senin rüyalar süper :) be kadar değişik:)
Bu arada tam olarak ne öğretmenisin?
Söylemek istersen tabi?
Sanatla mı ilgili merak ettim de??
Ben sanatla çok ilgiliyim çünkü...
Senelerce dans ettim evlenince olmadı bıraktım.. benim bıraktığım grup şuan baya ünlendi isim vermiyimde....o zamanlar ünlü değildi tabii:)
Ayrıca kara kalem resim yaparım sertifikam bile var:)
He bir de eşim müzisyen:) şuan başka iş yapıyo tabi,para kazanmak lazım çünkü
Sanatı severim her dalını..
Ondan sordum..
Aslında öğretmenleride çok severim ve çok öğretmen arkadaşım var..kutsal bir meslek.
Cok geyik mi yaptım:)
Görüşürüzzz...
8 ay beklemekle 2 ay beklemek arasındaki fark inan çok fazla. nasıl bir kış geçirdiğimi tahmin bile edemezsin emin ol.. çok az kaldı, şıp diye geçecek. yarın ameliyat olacakmış gibi hazır ol. malum, oğlun telefonda bile konuşturmuyor seni. :)
ilk ameliyatı beklerken daha çok rüya görüyordum. çünkü hiç bir şey bilmiyorsun. aklı almıyor ki insanın...
- "memeye sahip olmak nasıl bişey ki?"
memeli olmanın hayalini bile kuramıyorsun.
öğrencilerimi izliyorum. memesi büyümeyenler daha bir içe kapanık, kendini gösteremeyen, başarılı olsa da kendini belli edemeyen karakterdeler. memelilerse başarısız olsa bile acayip özgüvenli. içleri boş bile olsa, "dolu" zannetmekteler. (okumayacak; okumanın da anlamının olmadığını düşünen kız çocukları. yazık...)
tam olarak müzik öğretmeniyim. öğretmen olmak için okumadım. müzik eğitimi almaktı derdim. :)
bir gün ihtiyacım kalmazsa, öğretmenlik yapmam, sadece enstrüman dersi veririm, keyfine.
eşin de mi müzisyen? korkutma beniiii. alaylı mı, okullu mu?
hangi tür dans? içinde müzik olan her şeye varım! daha doğrusu sanatla ilgili her şeye.
bu geyik değil. fıstık gibi sohbet işte. (geyik sohbeti özelde yapılmalı sanki? bilmem ki.... :26: )
sen yaz. okumayı severim.