• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyata karar verdim ve tarih belirledim!!

O zaman arayıp diyim çünkü tabi dolgun isterim istemezmiyim kalem ve yaprakcım:)

Rüya bu ara görmüyorum garip bir rahatlık çöktü içime ama yaklaşınca olur yine heyecan.. Ertelemeseydim önünüzdeki haftaydı ameliyatım erteleyince uzadı yine.. Ama valla herseyin hayırlısı bak bu hafta hasta oldum mesela dün ateşim vardı dün olsaydım olamayacaktım belkide...

Senin rüyalar süper :) be kadar değişik:)
Bu arada tam olarak ne öğretmenisin?
Söylemek istersen tabi?
Sanatla mı ilgili merak ettim de??
Ben sanatla çok ilgiliyim çünkü...
Senelerce dans ettim evlenince olmadı bıraktım.. benim bıraktığım grup şuan baya ünlendi isim vermiyimde....o zamanlar ünlü değildi tabii:)
Ayrıca kara kalem resim yaparım sertifikam bile var:)
He bir de eşim müzisyen:) şuan başka iş yapıyo tabi,para kazanmak lazım çünkü;)

Sanatı severim her dalını..
Ondan sordum..
Aslında öğretmenleride çok severim ve çok öğretmen arkadaşım var..kutsal bir meslek.
Cok geyik mi yaptım:)

Görüşürüzzz...

8 ay beklemekle 2 ay beklemek arasındaki fark inan çok fazla. nasıl bir kış geçirdiğimi tahmin bile edemezsin emin ol.. çok az kaldı, şıp diye geçecek. yarın ameliyat olacakmış gibi hazır ol. malum, oğlun telefonda bile konuşturmuyor seni. :)

ilk ameliyatı beklerken daha çok rüya görüyordum. çünkü hiç bir şey bilmiyorsun. aklı almıyor ki insanın...
- "memeye sahip olmak nasıl bişey ki?"
memeli olmanın hayalini bile kuramıyorsun.
öğrencilerimi izliyorum. memesi büyümeyenler daha bir içe kapanık, kendini gösteremeyen, başarılı olsa da kendini belli edemeyen karakterdeler. memelilerse başarısız olsa bile acayip özgüvenli. içleri boş bile olsa, "dolu" zannetmekteler. (okumayacak; okumanın da anlamının olmadığını düşünen kız çocukları. yazık...)

tam olarak müzik öğretmeniyim. öğretmen olmak için okumadım. müzik eğitimi almaktı derdim. :)
bir gün ihtiyacım kalmazsa, öğretmenlik yapmam, sadece enstrüman dersi veririm, keyfine.
eşin de mi müzisyen? korkutma beniiii. alaylı mı, okullu mu?

hangi tür dans? içinde müzik olan her şeye varım! daha doğrusu sanatla ilgili her şeye.

bu geyik değil. fıstık gibi sohbet işte. (geyik sohbeti özelde yapılmalı sanki? bilmem ki.... :26: )

sen yaz. okumayı severim. ;)

8 ay beklemekle 2 ay beklemek arasındaki fark inan çok fazla. nasıl bir kış geçirdiğimi tahmin bile edemezsin emin ol.. çok az kaldı, şıp diye geçecek. yarın ameliyat olacakmış gibi hazır ol. malum, oğlun telefonda bile konuşturmuyor seni. :)

ilk ameliyatı beklerken daha çok rüya görüyordum. çünkü hiç bir şey bilmiyorsun. aklı almıyor ki insanın...
- "memeye sahip olmak nasıl bişey ki?"
memeli olmanın hayalini bile kuramıyorsun.
öğrencilerimi izliyorum. memesi büyümeyenler daha bir içe kapanık, kendini gösteremeyen, başarılı olsa da kendini belli edemeyen karakterdeler. memelilerse başarısız olsa bile acayip özgüvenli. içleri boş bile olsa, "dolu" zannetmekteler. (okumayacak; okumanın da anlamının olmadığını düşünen kız çocukları. yazık...)

tam olarak müzik öğretmeniyim. öğretmen olmak için okumadım. müzik eğitimi almaktı derdim. :)
bir gün ihtiyacım kalmazsa, öğretmenlik yapmam, sadece enstrüman dersi veririm, keyfine.
eşin de mi müzisyen? korkutma beniiii. alaylı mı, okullu mu?

hangi tür dans? içinde müzik olan her şeye varım! daha doğrusu sanatla ilgili her şeye.

bu geyik değil. fıstık gibi sohbet işte. (geyik sohbeti özelde yapılmalı sanki? bilmem ki.... :26: )

sen yaz. okumayı severim. ;)

Canım ne kadar güzell:)
Müzik öğretmeni olman:) bu arada özgüven inceleme olayında ne kadarda haklısın:)sen bunu yazınca aklıma bişey geldi!
Düşün liseye gidiyorum lise1e:) (o zamanlar öyle derdik şimdi 9.sınıf mı deniyo ne)kızlar hep sütyen takıyo tabi... Memeler olmuş kocaman.. Ben hala büyür umudunda:(
Sütyen takıyorum ayıp olmasın diye ama meme yok:( erkekler sırtından tutuyorki sütyen takıyormusun anlamak için çakallarrr:) neden merak ediyolarsa ...o zamanın zamane gençliği:(
Çok utanırdım ama belli olmasın diye sütyen takardım. Halbuki aynı şuanki gibi hiç yoktuuu:( miniciklerdiii:(

Aklıma geldi paylaşmak istedim.

Eşim alaylı tam manasıyla canım. Aslında müzik okumak istemiş ama klasik!!! Ailesi başka bölümleri yazsın diye kandırmışlar:(
Ama o üniversite hayatı boyunca hep okulun müzik grubunda çalıp söylemiş:)
Kendi derslerini aksatmış müzik için.güzel sesi vardır ve gitar çalar:)
İstanbulda da çalışmış ama işte ya ünlü olcan para kazanmak için ya da çok paralı olcan bu işi zevkle para kazanmana gerek kalmadan yapmak için..( cok mu karışık oldu ne )

Beni sorcak olursan ben de papucumun dansçısı;)
Sene 2000... Aytunç bentürk le başladım dansa... Modern dans...sonra bir arkadaş edindim adam bildiğin diplomalı dansçı. Hayatıma o girince bidaha dibinden ayrılmadım:) o nereye ben oraya:) modern dans ve halk dansları...
Dans insanı başka diyarlara götüren,kendinden geçiren müthiş bişey bence...
Ben 7 saat dans ettiğimi biliyorum...
Ama dewam etmedim çünkü edemedim... Dibinden ayrılmadığım arkadaşım bizim grupla kavga edip yolları ayırdı. ( hoş bir sene sonra barıştılar ama)
Ben de o sıralar eşimle tanıştım koptum birazcık... Sonrada çok çabuk isteme,söz, nişan derken... Bir de baktım dans bitmiş.. Ne yazık dimi?? Keşke devam edebilsem keşke ... Ama artık 32 yaşıma geldim yaw...
Yinede müthiş keyif aldığım bişey işte...

Sen hangi enstrümanı çalıyorsun? İnşallah istediğin gibi ilerde kendi müzik okulunu açıp ders verirsin:)
Seni taktir ettim müzisyenlere bayılırım:)
Ben de senin gibi sanatın her dalına varım:)

Çok uzattım ama:)

Son düzenleme:
erkek öğrencileri bilmez miyim:) lisede daha beter oluyorlar gerçekten de :)

sütyen dedin de, hüzünlendim ben yine.. annem bana hiç bir şey öğretmedi. ergenliğe dair hiç bir şey... ilk mens olduğumda ölüyorum sanmıştım.. bu konular açıldığında " bize de kimse öğretmedi." diyerek savunuyordu kendini.

-sen yaşadın, bize yaşatmasaydın. (?)
- :'((

hatta 2 sene kadar önce yine üzerine gittim bu konuda. içi doldu.. o günden sonra bu konuyla ilgili konuşmadık. psikolog gibi bir ebeveyndir, düşüncelidir. ne yazık ki bu konularda iyi değildi.

danstan kopmuşsun ama çocuğun olmuş. :) dansa devam edersin yine nasılsa. yazık etmedin.

benimle ilgili konuşuruz. burada her şeyi yazmak olmaz. dünya küçük, tanıdık çıkar, ne bileyim. gerek yok fazla yazmaya.

memelere kavuştuktan sonraki heyecanını merak ediyorum. neler yazacağını, nasıl yazacağını.
yeni ameliyat olmuş kişilerin yazdıklarını okumak, tatlı endişelerine tanık olmak keyifli oluyor.

erkek öğrencileri bilmez miyim:) lisede daha beter oluyorlar gerçekten de :)

sütyen dedin de, hüzünlendim ben yine.. annem bana hiç bir şey öğretmedi. ergenliğe dair hiç bir şey... ilk mens olduğumda ölüyorum sanmıştım.. bu konular açıldığında " bize de kimse öğretmedi." diyerek savunuyordu kendini.

-sen yaşadın, bize yaşatmasaydın. (?)
- :'((

hatta 2 sene kadar önce yine üzerine gittim bu konuda. içi doldu.. o günden sonra bu konuyla ilgili konuşmadık. psikolog gibi bir ebeveyndir, düşüncelidir. ne yazık ki bu konularda iyi değildi.

danstan kopmuşsun ama çocuğun olmuş. :) dansa devam edersin yine nasılsa. yazık etmedin.

benimle ilgili konuşuruz. burada her şeyi yazmak olmaz. dünya küçük, tanıdık çıkar, ne bileyim. gerek yok fazla yazmaya.

memelere kavuştuktan sonraki heyecanını merak ediyorum. neler yazacağını, nasıl yazacağını.
yeni ameliyat olmuş kişilerin yazdıklarını okumak, tatlı endişelerine tanık olmak keyifli oluyor.

Dewam edebilmem için baya bi zaman geçmeli,çocuk büyümeli o zamanda yaşlancam yaw:(
Tamam sen yazma haklısın tabi dünya küçük...

Bu arada rüya görmüyorum dedim ,yazdım üstüne yatıp rüya gördüm:)
Ameliyat olmuşum ,öncesi yok?? Memeler büyümüş ama sargılı bakamıyorum.ama ağzım kulaklarımda:) memnunmuşum. İnşallah öyle olur:)

Benim ailemde arkadaş gibiydi benle ve hala öyleyiz ameliyatımı en çok onlar ve eşim destekliyor.
Bu süper bişey:)
Belki söyleseydin ailen normal karşılar mıydı??
Ama tabi sen daha iyi tanıyosun onları.

Canım inşallah ameliyattan sonra iyileşir iyileşmez burayada yazarım senle de konuşuruz zaten.

Daha vakit var;)

İyi geceler

Dewam edebilmem için baya bi zaman geçmeli,çocuk büyümeli o zamanda yaşlancam yaw:(
Tamam sen yazma haklısın tabi dünya küçük...

Bu arada rüya görmüyorum dedim ,yazdım üstüne yatıp rüya gördüm:)
Ameliyat olmuşum ,öncesi yok?? Memeler büyümüş ama sargılı bakamıyorum.ama ağzım kulaklarımda:) memnunmuşum. İnşallah öyle olur:)

Benim ailemde arkadaş gibiydi benle ve hala öyleyiz ameliyatımı en çok onlar ve eşim destekliyor.
Bu süper bişey:)
Belki söyleseydin ailen normal karşılar mıydı??
Ama tabi sen daha iyi tanıyosun onları.

Canım inşallah ameliyattan sonra iyileşir iyileşmez burayada yazarım senle de konuşuruz zaten.

Daha vakit var;)

İyi geceler

dilerim dilediğin gibi olur memelerin.
çok merak ediyorsun ki sargılı görmüşsün. son 10 gün. :)
ailem ameliyat, sağlık vb konularda çok fazla hassas. ameliyat dedin mi illa sağlık problemi olacak!
beni anlamazlardı. asla asla...

aklımdasın, bunu unutma lütfen. zaman bulamıyorum. kısa duruyorum.
hotmail de ayrı alem. sayfa zor açılıyor, çıkışı zor yapıyorum. oraya da bakmaya kalkınca sinir küpü oluyorum.
çıktım bile...

dilerim dilediğin gibi olur memelerin.
çok merak ediyorsun ki sargılı görmüşsün. son 10 gün. :)
ailem ameliyat, sağlık vb konularda çok fazla hassas. ameliyat dedin mi illa sağlık problemi olacak!
beni anlamazlardı. asla asla...

aklımdasın, bunu unutma lütfen. zaman bulamıyorum. kısa duruyorum.
hotmail de ayrı alem. sayfa zor açılıyor, çıkışı zor yapıyorum. oraya da bakmaya kalkınca sinir küpü oluyorum.
çıktım bile...

Tamam sen yanımdasın biliyorum bunu hep burdan yazışmasakta anladım artık;)
Cok sagol yardımlarına,desteklerine..
Son 9 gün;)
Bu arada hala regl olmadım umarım ameliyata denk gelmez:(

Ailen demek fazlaca pinpirikli:) benimkilerde öyle ama bu kötü bişey değil abartmadıkları sürece.onlarda korktukları için belki desteklemeyebilirlerdi??sonucta oldu bitti ve saglıklısın. Mühim olan da bu. Darısı benim ve olmak isteyen herkesin başına.

Ben iyi olunca sürecimi burdan paylaşcam ama hemen yazamayabilirim çünkü hem agrılarla uğraşcam hem de oğlumla... Vakit bulamayabilirim hemen. Ama sakın gittim sanmadın kimse muhakkak geri döncem:)
Senle zaten telefonlaşırız:)

İnşallah dilediğim gibi sonuçlanırda burdan size gzel güzel yazarım:)

bir haftacık kaldı. :)
son akşam duşunu alırken memelerinle vedalaş. uzun uzun seyret. hatta belki elinde bir iki fotoğrafları da olsa iyi olur. unutursun "bu kadar mı küçüklermiş?" der; şaşırıp kalırsın.

bir haftacık kaldı. :)
son akşam duşunu alırken memelerinle vedalaş. uzun uzun seyret. hatta belki elinde bir iki fotoğrafları da olsa iyi olur. unutursun "bu kadar mı küçüklermiş?" der; şaşırıp kalırsın.

Şaka gibi dimi:)
Daha dün gibi yazışıyorduk şimdi bir HAFTACIK !! Cık cık yanii:)
Veda konuşması bile yaparım şööle en duygusalından;)

Bu arada bu sayfa ikimizin sayfası haline geldi;)

Geri saymaya başladık canım. Hayırlısı olsun:)

İyi geceler

Az bir sure kalmis heycanini tahmin edebiliyorum suann cok guzel bir heyecan:))insallah hersey cok guzel olur senin icin:)

Ameliyat günü gelmiş bile :) Geçmiş olsun şimdiden :)) Ben de ocakta Nazmi Bayçın a ameliyatımı oldum :) Bence iyi seçim yapmışsın bu arada 280cc :)) benim protezlerim de 275cc yakın boy kilodayız :)

Herkese tesekkür ederim:)
Azcık kaldı benimde:)
Heyecanlar başladı valla:)
Ağrılı günlere az kaldı:(
İnşallah hersey süper olur ve bana ağrılarımı unutturur...

Herkese tesekkür ederim:)
Azcık kaldı benimde:)
Heyecanlar başladı valla:)
Ağrılı günlere az kaldı:(
İnşallah hersey süper olur ve bana ağrılarımı unutturur...
inşallahhh :)) benimde ilk günlerdeki sızlanmalarımı belki hatırlarsın pişman bile olmuştum ama şimdi açıp açıp bakıyorum benimde memem var artık diyee :)) en fazla 10 gün zorlanırsın sonrası güzel geçiyo şekillenmesini beklemek aa bugün biraz daha yumuşamış ooo bugün dikiişlerim dahada belirsizleşmeye başladı gibi şeyler düşneceksin artık :)) öğrenebilirsem bi kaç fotoda atcam biraz fikir olur sanada :)) öncesi yok ama sonrasını gör artıkk :)

inşallahhh :)) benimde ilk günlerdeki sızlanmalarımı belki hatırlarsın pişman bile olmuştum ama şimdi açıp açıp bakıyorum benimde memem var artık diyee :)) en fazla 10 gün zorlanırsın sonrası güzel geçiyo şekillenmesini beklemek aa bugün biraz daha yumuşamış ooo bugün dikiişlerim dahada belirsizleşmeye başladı gibi şeyler düşneceksin artık :)) öğrenebilirsem bi kaç fotoda atcam biraz fikir olur sanada :)) öncesi yok ama sonrasını gör artıkk :)

Ay evet hatırlıyorum baya zorlanmıştın:(
Bakalım ben neler yapcam? Açıp açıp bakıyor musun:) ne kadar güzellll:)
Tamam resim koy canım.beklerizzz;)

Heyecanlıyım,biraz evvel doktorumla konuştum. Ben herseyi ayarladım sen merak etme dedi:)
Sabah 8:30 da hastanede olcam ve 09:00 da ameliyat için çizimleri yapıp sokacak ameliyata:( imdaaattt!! Korkuyoommm:(
Burdan size ameliyat sonrası hemen yazamam ama mutlaka geri dönücemm:) yani inşallah diyelim;)
Hakkınızı helal edin:)

Selamlar,
Gizist senin sayfandan sayıyoruz ama ben burdan da yazıyorum. Yaprak bugün sesini ilk defa çok net duydum yüksek sesle konuşunca çok iyi geldi bana:) enerjik ve kanlı canlı:)burdanda sana başta olmak üzere kalem'e ve gizist'e çok tesekkür ediyorum destekleriniz için;)
Yaprak en büyük desteğim oldun.cok cok cok sagolun. Teşekkür mektubu gibi oldu:)
İnşallah benim de sizler gibi güzel memelerim olur:)

Sizi seviyoruummm;)
Son ikiiiiiiii:)

Son düzenleme:
Back