AMELIYATA GIRMEDEN UYARI.SON 2 BIR GÙN

Benim doktorum sporcu sütyeni misali altı telsiz desteksiz demişti. 6ay böyle sonra masaj durumunu yumuşamaya göre bakarız demişti

Canim ablan eger sarkma yoksa gercekten kasustu hic korkmasin. Ama sarkma varsa kasustu yapmazlar. Kas protezi tutuyor. Kasustune ameliyat bile demesin. Gercekten soyluyorum. Hele ki biz anneyiz dogumlar gecirmis olarak

Fiyat hakkında bilgi verir misiniz? Devlet hastanesinde mi oldunuz bende devlet hastanesinde olmayı düşünüyorum.

Fiyat hakkında bilgi verir misiniz? Devlet hastanesinde mi oldunuz bende devlet hastanesinde olmayı düşünüyorum.

Merhaba ben de dikleştirme ve 295 cc oldum ama bana çok büyük gözüküyor şu an (6.gün) inecek dimii

Merhaba ben de dikleştirme ve 295 cc oldum ama bana çok büyük gözüküyor şu an (6.gün) inecek dimii
geçmiş olsun öncelıkle. Ömürlük olsun dilerim :)
İlk günlerde çok yukarıda ve çok büyük duruyorlar ödemden ötürü. Hatta şekilsidide benimki (sanki üstler yuvarlak değildi gibi o derece )
Ancak ödem sebepli bunlar. ilk 1 ayın sonrasında ödemin yaklaşık %70 i gitmişti. Ben de yeniyim gerçi 1,5 ay oldu ama 1 ay önemli bir kilometre taşıydı benim için. Ödemlerin çok azaldığı,memenin aşağıya inmeye başladığı ve ufak ufak üst taraflarda yumuşamanın başlaması ile en önemlisi yan yatmaya başlamam adına. Hep diyorlarya okuduklarımız sabır işi bu süreç,çok doğru . Sabredin önerim ,çok güzel olacak

Benimkiler de şekilsiz şu an, gündüz iyiyim ama gece uyku uyuyamıyorum ağrıdan, bir de medikal sütyenin çok sıkı olduğunu yazmış herkes nedense benimki hiç sıkı gelmiyor bana bu da beni tedirgin etti açıkçası bol mu kaldı işe yaramıyor mu gibi şeyler geliyor aklıma, moral oldunuz bana çok teşekkür ederim

Kaldırmada da ödem oluyor mu, bilginiz var mı

geceleri kalkıp yürümeye çalışın. Ben evin içinde dolanıyordum .Medıkalde 3 kademe vardı bende. İlk 2 hafta en sıkı kademede idi ve sıkıyordu. Sonra peyder pey kademeyi düşürdü doktorum ve 1 ay sonrasında sporcu sütyene geçtim. Geçen hafta kontrolde de artık normal telsiz ,desteksiz de takabileceğimi öğrendim ama henüz pek cesaret edemedim. Demem o ki evet sıkı idi herkesin de dediği gibi benimki. Bir doktora yazın dilerseniz. Ama bazılarına da hiç medikal verilmiyor. Dolayısıyla doğası o olabilir size takılanın,endişelenmeyin n'olur. Geçecek hepsi,inanın

birde ilaçları ihmal etmeyin. Agrı kesıcı ağrım olmasa da birkaç gün içmeye devam ettim. Ödem atmada onun da etkisi varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…