Doktor 3 seçenek sundu kas üstü damla,kas üstü yağ +yuvarlak veya kas altı yuvarlak.Ben kas altı yuvarlak isteyeceğimKas altı olacak sizin değil mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktor 3 seçenek sundu kas üstü damla,kas üstü yağ +yuvarlak veya kas altı yuvarlak.Ben kas altı yuvarlak isteyeceğimKas altı olacak sizin değil mi
gri olanı sırt ve bel kısmını yüksek tutmak için alayım diyorumkızlar 16 ağustosta ameliyatım var biraz deli yatıyorum hem ilk zamanlar gerekli desteği ve konforu sağlaması açısından şöyle hamile destek yastıkları alayım diyorum sizce faydası olur mu? atraksiyona gerek yok mu dersiniz
Benimde sizden birkaç gün sonra,geri sayım başladı ben sezeryan sonrası bu tarz yastıklarla yatmıştım,gece bebeğe kalkarken tek başıma kalktığım için dikişleri daha az zorluyordu,bendeki küçük c şeklinde idi bebeği koymak içinde kullanılıyordu ama maalesef verdim birine bileydim ameliyat olacağımı tutardım,egerki hamilelik yasamadıysanız alın kenarda dursun ileride de kullanırsınızkızlar 16 ağustosta ameliyatım var biraz deli yatıyorum hem ilk zamanlar gerekli desteği ve konforu sağlaması açısından şöyle hamile destek yastıkları alayım diyorum sizce faydası olur mu? atraksiyona gerek yok mu dersiniz
heyecan dorukta iletişimde kalalım sizinle faydası olur illa ki alayım ben bunları şu minik olan belki gece desteksiz kalkmama yardımcı olur siz nerede olacaksınız ameliyatınızı? kaç cc hangi model ve hangi yöntem?Benimde sizden birkaç gün sonra,geri sayım başladı ben sezeryan sonrası bu tarz yastıklarla yatmıştım,gece bebeğe kalkarken tek başıma kalktığım için dikişleri daha az zorluyordu,bendeki küçük c şeklinde idi bebeği koymak içinde kullanılıyordu ama maalesef verdim birine bileydim ameliyat olacağımı tutardım,egerki hamilelik yasamadıysanız alın kenarda dursun ileride de kullanırsınız
Ben İstanbul'da özel bir hastanede olacağım.yöntemde birkaç farklı şey önerdi doktorum haftaya gidip kesinlestireceğim,kas altı yuvarlak seçeceğim bana 300 CC olabilir dedi ama ben 350 zorlayabilir mi diye soracağım,,size ne kadar takılacak?heyecan dorukta iletişimde kalalım sizinle faydası olur illa ki alayım ben bunları şu minik olan belki gece desteksiz kalkmama yardımcı olur siz nerede olacaksınız ameliyatınızı? kaç cc hangi model ve hangi yöntem?
ben de bursada özelde yaptıracağım bana 275(+25 / -25) motiva round önerdi doktorum bir takım ölçümler yaptı 70 b süper push up kullanıyorum bana çok büyük olmaz zaten ben de büyük istemiyorum 43 kiloyum acaba 275+25 koyarsa çok mu büyük olur diye bile düşünüyorum bir kez daha görüşeceğim ben de doktorumla umarım istediğimiz gibi olur yastıkları da aldım bu arada illa ki işe yararBen İstanbul'da özel bir hastanede olacağım.yöntemde birkaç farklı şey önerdi doktorum haftaya gidip kesinlestireceğim,kas altı yuvarlak seçeceğim bana 300 CC olabilir dedi ama ben 350 zorlayabilir mi diye soracağım,,size ne kadar takılacak?
Ya burdaki yorumları okudukça kafam karışıyor kimi büyük kimi küçük diyor,ben size göre +15 kg fazlayım minyon değilim aslında ben normalde 80A yım tabi ekstra push up daEvli misiniz bekar mısınız,ameliyata son günler kala başka ne gibi hazırlıklar yapıyorsunuz,ben bir süre eve bakamayacağım için biraz temizlik işine kaptırdımben de bursada özelde yaptıracağım bana 275(+25 / -25) motiva round önerdi doktorum bir takım ölçümler yaptı 70 b süper push up kullanıyorum bana çok büyük olmaz zaten ben de büyük istemiyorum 43 kiloyum acaba 275+25 koyarsa çok mu büyük olur diye bile düşünüyorum bir kez daha görüşeceğim ben de doktorumla umarım istediğimiz gibi olur yastıkları da aldım bu arada illa ki işe yarar
bekarım ailemle yaşıyorum ev işi vs gündemimde yok ameliyattan 9 gün önce 5-6 günlük bir tatile çıkacağım o yüzden hazırlıklarımı yavaş yavaş tamamlıyorum pijama aldım önden düğmeli, yastıkları aldım işte malum momografi çektircem inş onda da sorun çıkmazsa son 16 günüm siz neler yapıyorsunuz hazırlık olarak? forumda yazılanları okudum pipet vs hepsini ameliyat çantama koyacağım ekstra almam gereken bir şey varsa aklınıza gelen özelden yazarsanız sevinirimYa burdaki yorumları okudukça kafam karışıyor kimi büyük kimi küçük diyor,ben size göre +15 kg fazlayım minyon değilim aslında ben normalde 80A yım tabi ekstra push up daEvli misiniz bekar mısınız,ameliyata son günler kala başka ne gibi hazırlıklar yapıyorsunuz,ben bir süre eve bakamayacağım için biraz temizlik işine kaptırdım
Ben de şehir dışına çıkacağım.ameliyattan 5 gün önce döneceğim.inşallah.Benden sadecebekarım ailemle yaşıyorum ev işi vs gündemimde yok ameliyattan 9 gün önce 5-6 günlük bir tatile çıkacağım o yüzden hazırlıklarımı yavaş yavaş tamamlıyorum pijama aldım önden düğmeli, yastıkları aldım işte malum momografi çektircem inş onda da sorun çıkmazsa son 16 günüm siz neler yapıyorsunuz hazırlık olarak? forumda yazılanları okudum pipet vs hepsini ameliyat çantama koyacağım ekstra almam gereken bir şey varsa aklınıza gelen özelden yazarsanız sevinirim
özelden mesaj attımBen de şehir dışına çıkacağım.ameliyattan 5 gün önce döneceğim.inşallah.Benden sadece
meme ultrasonu istedi doktor yeni çektirdim bende çok korktum kötü bişey çıkar.mı diye çok şükür temiz çıktı,inanın ben ev işi yapmaktan daha kendime bakamadım pijama baktım ama.henüz sipariş vermedim, güya kuaför işleri yapacaktım.Henüz fırsat olmadıKoltuk altı epilasyon normalde giriyordum pandemiden hiç girmedim ama şimdi ameliyat öncesi ona da.gideyim.dedim.malum.kol.kalkmayacak bir süre
burdayım son 12 saatŞafak sayanlar burda mı
İnşallah çok güzel geçecek arkandan ben geliyorumburdayım son 12 saat
inşallah mummyjulyciğim hayırlısıyla bi atlatsak gerginlik had safhadaİnşallah çok güzel geçecek arkandan ben geliyorum