AMELIYATA GIRMEDEN UYARI.SON 2 BIR GÙN

Kizlar cok korkuyorum suan
Korkmam çok normal umarım benim sorunsuz olan meme gibi 2side sorunsuz olacak sizinkisi.. Ben 3 gün çok pişman oldum neden oldum diye şu an bile çok güzel gözüküyor ödemsiz olan tek başına yeter. Ben tırnak yiyen biriyim geçen ay da protez tırnak yaptırdım ilk 2 gün pişman oldum bi gerginlik oldu ellerimde ama şimdi sürekli ellerime bakıyorum çok seviyorum ellerimi bu şu an bende ki silikon durumu ona benziyor süreç biraz zor olsa da kadınları en çok mutlu eden ameliyat buymuş

Korkma sakın . Yarın bu saatlerde çok uzun süredir istediğin şeye kavuşacaksın,öyle düşün.çay,yeşil çay falan içme ,kan sulanmasın .erken uyumaya çalış
Canim ya amaaan agridir cekerim diyordum suan hayal etmeye calisiyorum agriyi. Hatta gogsume baski yaptim nasil bi aci olacak dayanilmaz mi diye...O kucucuk seye nasil sigacak aklim almiyo.Iyi ki varsiniz ... Evde sizlanamiyorum da basim dik durmaya calisiyorum yoksa ozaman vazgec ne gerek var diyecekler ustume gelecek basta annem

Canim.seninki de iyi olur insallah. Unuturuz bu konusulanlari. Allahim yardim et

Bende sızladım çok korkuyorum falan diye ama öleceğimi bilsem yaptırcan beğenmezsem 1 sene sonra çıkarttırırım millet doğar doğmaz ameliyata giriyor onlar bizden daha mi dayanıklı sonuçta bebek olanlar var onların içinde ben sezeryan oldum bu ameliyat sezeryan ameliyatından daha kolay bunu söyleyebilirim

Aynen benim de iki sezaryenim var. Insallah ona benzerdir ve ben de burdanq yazar olacaklara cesaret veririm. Zaman cok az kaldi oyuzden icim icime sigmiyor. Memeli olmak nasil bir duygu hayal ediyorum

Aynen benim de iki sezaryenim var. Insallah ona benzerdir ve ben de burdanq yazar olacaklara cesaret veririm. Zaman cok az kaldi oyuzden icim icime sigmiyor. Memeli olmak nasil bir duygu hayal ediyorum
Sezeryanda nasıldınız çok yatan kalkamayan yarası izi dikişi sıkıntılı mı.hissizlik dokununca dikiş nasıldı vs benimki yüzdeye vurursam bu ameliyat ondan yüzde 50 daha kolay yani onda acım 8 se bunda 4 . Orda kaç katman kesildi dikildi bide ordaki dikiş gülme hapşırma minik de bile etkileniyor bunda güldüm hapşırdım o kadar ağrı olmadı. Kişi ile alakalı yani

Canim sezeryanda rahattim. Ilk gun ayaklanip isini yapanlardanim. Dikis hissi epey suruyo benim. Hani benim.gecirdigim gibiyse sezeryan cok kolay. Umarim dedigin gibi olur. Kolay atlatirim. Ama dedigin gibi olmasa da gercekten rahatlattin beni

Canim sezeryanda rahattim. Ilk gun ayaklanip isini yapanlardanim. Dikis hissi epey suruyo benim. Hani benim.gecirdigim gibiyse sezeryan cok kolay. Umarim dedigin gibi olur. Kolay atlatirim. Ama dedigin gibi olmasa da gercekten rahatlattin beni
Yanı bekar kızlar için bence zordur biz artık anneyiz kadınlar güçsüzdür ama anneler güçlüdür diye bir laf var ya ben buna inanıyorum.19 yaşında gençken olsam bilmiyorum ne yapardım. Ben lazerde bile en üst seviyede çalışılmış bir kadınım.3 gün ben kahve içmeye gittim direnle ve peşine her akşam sahilde yürüdüm. Korona var diye korkuyorum sadece bulaşırsa bu halde ne yaparım diye. Boş deniz kenarları çok ideal yürümek için.bide ben koltukta yattım koltuğa kaygan bir kumaş serdim pijamamıda saten giydim kimseyi gece kaldırmadım kendimi kaygan kumaşlardan kaydırarak indim halıya 3. Gün kendim kalkmaya başladım yani tavsiye ederim kaygan kumaş olayını annem diyor 40 yıl düşünsem aklıma gelmez. Yanı her aksam sahildeyim araba bile sürüyorum sadece emniyet kemerini uzanıp çekmek zorluyor o kadar

Canim ya cok guldumSatenlerim duruyor kayiyor diye hic giymezdim. Bugune nasipmis

Ağzından çıkacak gibi olan baskı 3. Gün gidecek yavaş bir iyileşme süreci var bence bu ameliyatın. Ödem olmaz inşallah çok dua ettim size.

Ağzından çıkacak gibi olan baskı 3. Gün gidecek yavaş bir iyileşme süreci var bence bu ameliyatın. Ödem olmaz inşallah çok dua ettim size.
Saol canim biran once iyileselim. Benim.agri cok az. Kasustu ondan sanirim ama 335 takildi biraz kucuk geldi gozume ama ancak bu sigmis malesef. Keske bi 380 falan olaydi. Neyse ama buna da sukur. Suan ucgen gibi sonradan mi yuvarlak oluyor? Odem olmamasi icin ne yapmaliyiz?

12 bardak su içip bi de günde yarım ananas yiyiyorum . bende 2. Gün ödem yaptı teki. Önceden 2 si de sadece üstteydi agzıma girecek gibiydi lolipop dikiş oldu dikleştirme ve silikon 295 cc takıldı ben büyük istemedim çünkü alışamam diye düşündüm. Kas altı daha zor kas üstü daha kolay süreç. Hadi bakalım nasılsınız yazın ara ara belki benden başka gizli takipçiler vardır

Geçmiş olsun... bende ameliyattan sonra boyunu çok beğendim ama ödem gidince küçülür mü diye tereddüt edip doktora sordum, bir büyüğünü denediniz mi vs diye. Kendisi bir büyük olsaydı çapı genişleyeceği için göğüs kafesimide hesaba kattığı için ortaya doğru daha bitişik duracakmış. Buda güzel bir görüntü olmazdı dedi. Sonra eklediği şey doğruydu.Önemli olan büyük meme olması değil senin vücuduna uygun meme olması. Bizler cc’ye çok takıyoruz ama doktorlarımızın tecrübesine,gözüne güvenmek daha doğru. Zaten herşey şu an çok yeni ... oturunca eminim daha da çok memnun kalacağız

Sizin ne kadar oldu ameliyat olalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…