Geçmiş olsun nasıldı süreçMerhaba;
11 kasım ‘da oldum bende henüz yeni.
Geçmiş olsun nasıldı süreç
Çok şükür biran önce iyileşmemiz dileği ileBenim agrim sizim yok. Kas ustu gercekten gercekten cok rahat. Suan birdaha ameliyata girebilirimUmdugum gibi olmadi bende cok sukur.
Bende diren çıkarsa ve şişlik geçmez de hoca yeniden operasyon yapar diye korkuyorumBen çok acı çekerim diye düşünmüştüm ama kas altı olmasına rağmen ,sol memeden doku alınmasına rağmen şükür dayanılmaz ağrılarım acılarım olmadı. Bana 325 cc mentor memory gel xtra high profile yuvarlak protez takıldı.Drenlerim çıktıktan sonra (3 gün sonra) daha da rahatladım.Şu an normal ilerliyor herşey. Sizinde okudum bir memede drenleriniz henüz çıkmamış çok geçmiş olsun.Dilerim bir an önce iyileşirsiniz
Kas üstü ya sizinkisi farklılık olabilir bebe1ve 3 ay arası okumuştumKizlar nezaman yumusama baslayacak
Bir de silikon markası önemliymiş yumuşamada. Bence ücret burda devreye giriyor millet uygun istiyor ama o zaman da içinize takılan protez ucuzluyor. Ben şahsen dr olsam en iyi protezi kullanırım fiyatı da bundan dolayı böle derim malzeme pahalı derim. Şu an içimizde kaç bin tl ile geziyoruz acaba? Botoks dolgu felan da var benim yüzümdeKizlar nezaman yumusama baslayacak
Olumlu düşünün olumlu olsun inşallah öyle bir şey olmazBende diren çıkarsa ve şişlik geçmez de hoca yeniden operasyon yapar diye korkuyorum
Hiç düşünemiyorum çok fena köşeye sıkılmışım gibi üzgünüm. Dertsiz başıma dert açtım diyip duruyorumOlumlu düşünün olumlu olsun inşallah öyle bir şey olmaz
Kimse kendine tabiki bunu yapmaz.. sonuçta ameliyat... komplikasyon riskleri var vs... ama gerçekten şikayetçi olmasanız, kafanıza takmasanız, sizi etkilemese böyle birşeye cesaret edemezdiniz... ben yıllardır çok istedim, korkularımdan , soru işaretlerinden dolayı hep erteledim... kaç kere sütyenciden ağlayarak çıktığımı bilirim... bunu yaşayan bilir... o yüzden siz kötü düşünmeyin.. önemli olan iyileştikten sonra istediğiniz görüntüye kavuşacak olmanız... böle zahmetler olabiliyor bu süreçte maalesef:/Hiç düşünemiyorum çok fena köşeye sıkılmışım gibi üzgünüm. Dertsiz başıma dert açtım diyip duruyorum
Ben de bilirim pentiye gidip dantel olanlara bakıp bakıp en son tam destekli alıp çıkmanın hüznünü. Ama şu an hatta bugün crop top denedim. S beden olur mu bana dedim tezgahtar kızaKimse kendine tabiki bunu yapmaz.. sonuçta ameliyat... komplikasyon riskleri var vs... ama gerçekten şikayetçi olmasanız, kafanıza takmasanız, sizi etkilemese böyle birşeye cesaret edemezdiniz... ben yıllardır çok istedim, korkularımdan , soru işaretlerinden dolayı hep erteledim... kaç kere sütyenciden ağlayarak çıktığımı bilirim... bunu yaşayan bilir... o yüzden siz kötü düşünmeyin.. önemli olan iyileştikten sonra istediğiniz görüntüye kavuşacak olmanız... böle zahmetler olabiliyor bu süreçte maalesef:/
Ahahaha:) o sütyenciye girip orta parmakla sütyenin altından girip “destekli mi değil mi” diye kontrol etme hareketi vardır ve bunu sadece küçük memeli kadınlar bilirBen de bilirim pentiye gidip dantel olanlara bakıp bakıp en son tam destekli alıp çıkmanın hüznünü. Ama şu an hatta bugün crop top denedim. S beden olur mu bana dedim tezgahtar kızahep beden s ama memeler büyüyünce beden de büyür sandım ama hala s giyiyorum
Tek fark destekli sütyen değil o gözümün kaldığı dantelli sütyenlerle deneyerek
Evet evet parmakla dolgulu mu diye kontrol etme hareketi hala var bendeAhahaha:) o sütyenciye girip orta parmakla sütyenin altından girip “destekli mi değil mi” diye kontrol etme hareketi vardır ve bunu sadece küçük memeli kadınlar biliro hareketten kurtulup dilediğim sütyeni giyeceğim günleri özellikle de kapsız dantel sütyeni giyeceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum
Buarada küçük memeli olmak bir sorun vs değil ayrıca bence gerçekten konforluda birşey. Ama işte herkesin isteği,kafasına taktığı şey farklı olabiliyor.. benimde hayatım boyunca dolgun bir meme isteğim vardı... şükür ki kısmet oldu. Dileyen isteyen herkese de nasip olsun inşallah.
AhaahaaEvet evet parmakla dolgulu mu diye kontrol etme hareketi hala var bendegeçen gün bralet alırken yaptım. Aaa bu dolgulu bana olmaz dedim çok eğleniyorum.
Çok amin amin dileyen herkese nasip olsun inşallah
Valla öyleAhaahaaKiza cok guldurdun beni...
Bende aynısını yapıyorum. Şimdide tel var mı ,dolgu var mı aman olmasın diye bakıyorumEvet evet parmakla dolgulu mu diye kontrol etme hareketi hala var bendegeçen gün bralet alırken yaptım. Aaa bu dolgulu bana olmaz dedim çok eğleniyorum.
Çok amin amin dileyen herkese nasip olsun inşallah
Nasıl alıcaz acaba ben pek bilmiyorum dr un verdiği çamaşırı kullanmaya devam eski kovboy filimlerinde kadınlar kopça üstüne kopçayı zor kapatırdı çok severim o filmleri o elbiseleri şimdi bende kopça üstüne kopça takmak bitmiyor 11 tane. Bu arada nasıl şeyler takıcaz gerçekten dolgulu takamıyoruz yasak mı acaba. Benimki 295 cc zaten büyük istemedim bende çok kötütdü meme durumu kurtardım sadeceBende aynısını yapıyorum. Şimdide tel var mı ,dolgu var mı aman olmasın diye bakıyorum
Ben üniversitedeyken bi de çorap koyardım destekli sütyen içine. Oda arkadaşlarıma akşam eve gelince bakın burda ne var diye şebeklik yapıyodum. Ay Allahımmmm ne günlerdiSizin yaşınız gençtir ben 45 sayılırım yıllardır bunu yaparım destekli mi diye parmak sok bide gençken pamuk koyardık yoktu öle destekli süttenler. Ah ah