Pipet kalın olanlardan, küçük yastıklar olabilir emojili, size bakacak biri en önemlisi. Bende yeni oldum o yüzden bana sormayın olumlu şeyleri sonraki dönemler daha iyi bilir. İlk zamanları çok zormuş bu ameliyatın beklemesi var herşey pat diye olmuyormuş biraz meşakkatliYanimda neler goturmeliyim. Nelere dikkat etmeliyim? Tecrubeli arkadaslarim lutfen yazin. Cok ama cok korkuyorum
Tesekkurler. Sizin kac gun oldu ameliyat olaliPipet kalın olanlardan, küçük yastıklar olabilir emojili, size bakacak biri en önemlisi. Bende yeni oldum o yüzden bana sormayın olumlu şeyleri sonraki dönemler daha iyi bilir. İlk zamanları çok zormuş bu ameliyatın beklemesi var herşey pat diye olmuyormuş biraz meşakkatli
Hala surec zorlu mi canim2 kasım 2020
Yanı biri normal süreçte diğeri talihsizlik oldu yani bakalım belki 2. Bir ameliyat der doktorum. Biraz inatçı çıktıBenim protez ve kaldırma yapıldı biri sanki hiçbirşey olmamış gibi sürece uygun diğeri ödem yaptı drenle yaşıyorum hala. Sanki 2 meme de bama ait değil
Canim tesekkurlerÖnden düğmeli pijama, pipet ıslak mendil kolonya saçını mümkünse kuaförde iyice ordur sonraki süreç için
Ağrın olacak bol su iç çok ağrın olursa islatmadan buz kompres yap uyurken fazla yastık kullan korkma çok güzel olacak sonuçlarını bekliyorum
Canim saolBana dr antibiyotik verdi akabinde bağırsaklarım bozuldu agumentin vermişti sonra hemen değişti ishal bu dönemde çok kötü olur dedi hemen değişti günde tam 12 bardak su içiyorum anestezi etkisi için elma suyu yapıyor annem şekersiz o çok iyi bide ananas aldık hergün ananas yiyiyorum dr tavsiyesi bunlar. Ben hiç tam banyo yapmadım hep saç ayrı yıkandı kol atı ayrı belden aşağı ayrı yıkadım cesaret edemedim açıkçası.dr yıkan demişti bide ben yan yatabiliyorum ödem olmayan tarafa hani dedim ya biri ameliyat olmamış gibi o tarafa yatıyorum ama çok tecih etmiyorum yüklenmek istemiyorum. Yanı şimdilik bunlar sanırım16 kasım sizin operasyon ALLAH biran önce şifa versin
Sizin kaç hafta ya da ay oldu operasyonÇok iyi olacak. Endişelenme. Anestezi sonrası ilk yürütme kalkış anında biraz basın dönüyor tansiyon düştüğü için sanrıım. Zaten yanında biri olacak,hemşireler de destek oluyor. İlk ayaga kaldırdıktan sonra da gece boyu yürümeye kalkmıstım ben ce daha iyi hissettimiştim. Çok yastıkla yatmak çok önemli. İlk hafta 90 derece oturarak uyudum, sonra yastıkları azaltarak 45 derece ile. Her gün daha iyi olacak şekilde ilerliyor. Çok güzel olacak
Benim 36. GünSizin kaç hafta ya da ay oldu operasyon
Ne güzel keşke günler hızlıca geçse bendeki ödemli olan hala şiş ve hiç inmicek sanki diren de takılı 2 kasımda oldum 13 gündür öle ebde saksı gibi bekliyorum sorunsuz olana da sevinemedim o yüzden diğeri ödemli diye.sizin nasıl geçti süreç ödem oldu muBenim 36. Gün
Çok geçmiş olsun. Sıkmayın canınızı lütfen.benim de bazı sıkıntılatım oldu. Dren 2 gün kaldı bende de sonra çıkartıldı. Ödem çok oldu. Kan değerlerim yüksek çıktı ,öncesinde ameliyatımı öteledi,sonra da iyileşmeyi biraz geciktirdi.ama herşey geçti. İlk 2 hafta sonra bayağı iyiydim,işe başlayabildim.1 ay önemli bir kilometre taşı bence,1. Ay sonrasında sabahları kalkarken de artık o gerginlik,ödem neredeyse kalmıyor. Gün içinde ödemlenebiliyor ama geçiyor. Henüz benimde çok yolum var ama mesela artık yan yatmaya başlayabildim. Masajımı çok rahat yapabilir duruma geldim. Üst kısımlar yumuşamaya başlad bile. Kaçıncı gün sizinNe güzel keşke günler hızlıca geçse bendeki ödemli olan hala şiş ve hiç inmicek sanki diren de takılı 2 kasımda oldum 13 gündür öle ebde saksı gibi bekliyorum sorunsuz olana da sevinemedim o yüzden diğeri ödemli diye.sizin nasıl geçti süreç ödem oldu mu