- 22 Mart 2011
- 158
- 30
2 kasım 2020sevimliyunus canım sen ameliyat olalı ne kadar oldu.
peki nasılsın şimdi süreç nasıl gidiyor..2 kasım 2020
Six oldunuz mu olacak mısınızpeki nasılsın şimdi süreç nasıl gidiyor..
11 eylül 2020 tarihinde oldum.. ama hala sertliğinden rahatsızım merak ettim sizde süreç nasıl ilerledi şuan durum nedir diyeSix oldunuz mu olacak mısınız
Sertlik ayrı ödem ayrı mi bende de ödemli olan sert11 eylül 2020 tarihinde oldum.. ama hala sertliğinden rahatsızım merak ettim sizde süreç nasıl ilerledi şuan durum nedir diye
Merhabaa şuan ben de ameliyat olmak için doktora gittim ve kas üstü uygun gördü. Emzirme durumunda veya dışardan görüntü olarak daha yapay gözükür mü, ele gelir mi diye endişeliyim. Sizin nasıl acaba tecrübelerinizi paylaşır mısınız?Benim agrim sizim yok. Kas ustu gercekten gercekten cok rahat. Suan birdaha ameliyata girebilirimUmdugum gibi olmadi bende cok sukur.
İçim rahatladı yorumunuza,benimde 2 sezeryan var, bazıları forumda sezeryan da neymiş bu çok daha kötü yazanlar oldu,benim sezeryanda.ill yataktan kalkma.anım ve yürümek çok zordu göbeğim yere düşecek sanmıştım,ve WC olayı,inşallah bu çok daha kolay geçer benimde ameliyata inşallah son 21 günSezeryanda nasıldınız çok yatan kalkamayan yarası izi dikişi sıkıntılı mı.hissizlik dokununca dikiş nasıldı vs benimki yüzdeye vurursam bu ameliyat ondan yüzde 50 daha kolay yani onda acım 8 se bunda 4 . Orda kaç katman kesildi dikildi bide ordaki dikiş gülme hapşırma minik de bile etkileniyor bunda güldüm hapşırdım o kadar ağrı olmadı. Kişi ile alakalı yani
Doktorum bana doğumdan daha zor demişti ama ben süreci iyi geçirdim üstelik acı eşiğim çok düşüktür. Sanırım çok fazla istediğim için acıya odaklanmadım hiçİçim rahatladı yorumunuza,benimde 2 sezeryan var, bazıları forumda sezeryan da neymiş bu çok daha kötü yazanlar oldu,benim sezeryanda.ill yataktan kalkma.anım ve yürümek çok zordu göbeğim yere düşecek sanmıştım,ve WC olayı,inşallah bu çok daha kolay geçer benimde ameliyata inşallah son 21 gün
Maşallah size kas üstü.mü altı mı oldunuzDoktorum bana doğumdan daha zor demişti ama ben süreci iyi geçirdim üstelik acı eşiğim çok düşüktür. Sanırım çok fazla istediğim için acıya odaklanmadım hiçHerkesin süreci farklı geçiyor ben de burada çok çok zor geçirenleri okumuştum
Dual plane oldumMaşallah size kas üstü.mü altı mı oldunuz
merhaba özelden mesaj attım ama görmediniz sanırım bursada doktorunuz kimdi acaba? başlık açtım doktor araştırıyorum birkaç hafta içinde ameliyat olacağım iki doktorla görüşmem var yarın sizin doktorunuzu da öğrenmem mümkün mü?Dual plane oldum
Oda kısmen kas altı olduğu için ağrılı bir yöntem inşallah bende sizin gibi kolay atlatırım, teşekkür ediyorumDual plane oldum
Üst kısım kasın altında kaldığından kas kesiliyor yine yani acı aynıdır tamamen kas altıyla. Türkiye’de kas altı olarak yapılan çoğu ameliyat da dual plane ile yapılıyor aslındaOda kısmen kas altı olduğu için ağrılı bir yöntem inşallah bende sizin gibi kolay atlatırım, teşekkür ediyorum
Üst kısım kasın altında kaldığından kas kesiliyor yine yani acı aynıdır tamamen kas altıyla. Türkiye’de kas altı olarak yapılan çoğu ameliyat da dual plane ile yapılıyor aslında
Aynı şeyi ben de yaşadımÖyle mi bilmiyordum,bugün meme ultrasonu mi çektirdim Allah'a şükür temiz ameliyat öncesi ilk adım inşallah ultrason çektirirken bile insan memelerinin olmayaşından nasıl çekiniyor ya
Sağlıkla sıhhatle darısı tez zamanda başımaAynı şeyi ben de yaşadımŞuan hala bir sütyenin içini doldurabildiğime inanamıyorum tarifsiz bir his
Kas altı olacak sizin değil miSağlıkla sıhhatle darısı tez zamanda başıma