AMELIYATA GIRMEDEN UYARI.SON 2 BIR GÙN

Bende ödem oldu birinde oldukça fazla diğeri gayet güzel masaj yapıyorum ona sağa sola hareket ettiriyorum elimle doğal memeye daha çok benziyor ama işte öteki sorunlu bakalım nasıl düzelicek. Sem sert şiş ödemli kolumu zor oynatıyorum kol altım omzun sanki tutulmuş gibi o memede sanki 5 mandal var bazen 3 mandal varmış gibi hafifliyor bazen 5 e çıkıyor. Aynen bendeki his öyle. Mememde mandal takılı . Ama tabi o sorunlu memeden bahsediyorum. Diğerinde tık yok MAAŞALLAH diyim de.

Benim agrim sizim yok. Kas ustu gercekten gercekten cok rahat. Suan birdaha ameliyata girebilirim 😁Umdugum gibi olmadi bende cok sukur.
Merhabaa şuan ben de ameliyat olmak için doktora gittim ve kas üstü uygun gördü. Emzirme durumunda veya dışardan görüntü olarak daha yapay gözükür mü, ele gelir mi diye endişeliyim. Sizin nasıl acaba tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

Merhaba. Ben kasustu icin dis cektirmede daha fazla aci cektim diyebilirim. Kollar hemen kalkti. Aslinda bence en buyuk sikinti ele gelir mi? Doktorum kasalti ile aynidir dedi ele gelmez dedi. Kasim kesilmedi bu cok guzel. Disardan gayet guzel ama 335 cc sigmis daha buyuk isterdim. Acikcasi cok guzel pluyor takmayin kasalti kasustu. Derhal yaptirin:)Kasustu bana daha masum.geliyor.

Sezeryanda nasıldınız çok yatan kalkamayan yarası izi dikişi sıkıntılı mı.hissizlik dokununca dikiş nasıldı vs benimki yüzdeye vurursam bu ameliyat ondan yüzde 50 daha kolay yani onda acım 8 se bunda 4 . Orda kaç katman kesildi dikildi bide ordaki dikiş gülme hapşırma minik de bile etkileniyor bunda güldüm hapşırdım o kadar ağrı olmadı. Kişi ile alakalı yani
İçim rahatladı yorumunuza,benimde 2 sezeryan var, bazıları forumda sezeryan da neymiş bu çok daha kötü yazanlar oldu,benim sezeryanda.ill yataktan kalkma.anım ve yürümek çok zordu göbeğim yere düşecek sanmıştım,ve WC olayı,inşallah bu çok daha kolay geçer benimde ameliyata inşallah son 21 gün

İçim rahatladı yorumunuza,benimde 2 sezeryan var, bazıları forumda sezeryan da neymiş bu çok daha kötü yazanlar oldu,benim sezeryanda.ill yataktan kalkma.anım ve yürümek çok zordu göbeğim yere düşecek sanmıştım,ve WC olayı,inşallah bu çok daha kolay geçer benimde ameliyata inşallah son 21 gün
Doktorum bana doğumdan daha zor demişti ama ben süreci iyi geçirdim üstelik acı eşiğim çok düşüktür. Sanırım çok fazla istediğim için acıya odaklanmadım hiç 🙈 Herkesin süreci farklı geçiyor ben de burada çok çok zor geçirenleri okumuştum

Doktorum bana doğumdan daha zor demişti ama ben süreci iyi geçirdim üstelik acı eşiğim çok düşüktür. Sanırım çok fazla istediğim için acıya odaklanmadım hiç 🙈 Herkesin süreci farklı geçiyor ben de burada çok çok zor geçirenleri okumuştum
Maşallah size kas üstü.mü altı mı oldunuz

Oda kısmen kas altı olduğu için ağrılı bir yöntem inşallah bende sizin gibi kolay atlatırım, teşekkür ediyorum
Üst kısım kasın altında kaldığından kas kesiliyor yine yani acı aynıdır tamamen kas altıyla. Türkiye’de kas altı olarak yapılan çoğu ameliyat da dual plane ile yapılıyor aslında 😊

Üst kısım kasın altında kaldığından kas kesiliyor yine yani acı aynıdır tamamen kas altıyla. Türkiye’de kas altı olarak yapılan çoğu ameliyat da dual plane ile yapılıyor aslında 😊
🙂Öyle mi bilmiyordum,bugün meme ultrasonu mi çektirdim Allah'a şükür temiz ameliyat öncesi ilk adım inşallah 🤗ultrason çektirirken bile insan memelerinin olmayaşından nasıl çekiniyor ya🙄

X