Kızlarr size bise sormak istiyorum benim goguslerimin ucu öne dogru çıktı. Normalmi bu
Evet normal :) İlk birkaç ay bu şekilde olur,ben saklamak için göğüs ucuna takılan silikon bantlardan almıştım..O derece yani
Kızlarr size bise sormak istiyorum benim goguslerimin ucu öne dogru çıktı. Normalmi bu
gecmiş olsun bebeğiimm , bende dün sabah oldum.şimdi nasılsınn ilk3 gün yatabildin mi ben cok zorlanıyorum da :/
gecmiş olsun bebeğiimm , bende dün sabah oldum.şimdi nasılsınn ilk3 gün yatabildin mi ben cok zorlanıyorum da :/
bandajlar cıkmadan nası anlıyosun canım ?
Canim bugun 9.gunum.ilk uc gun bende oturarak uyudum.panik yapma.6.gun duz uyudum.agrilarin bianda kesilecek sen bile sasiracaksin.
Benim kesi göğüs altı. E hep bandajlar cevrede ucu gözüküyor yani:)
benim bandajlar boynuma kadar :)
Canım nasıl oldun pazartesi çıkacak bandajlar diyodun çıktı mı sargıların?ilk resimlerini bekliyoruz bak unutma ha:)))Maşallah zaten çok güzel kızsın 400 cc lerde süper duracak emin ol.Bende senin gibi araları çok bitişsin dedim.Arzumun cicişleri gibi sütyensiz bitişik olmaları çoğumuz için hayal.Çünkü öncesinden de bitişik olmaları gerekiyor.Ama geçen hafta ilk sütyen alışverişimi yaptım.Sütyenle bir bitiştilerki ben bile şaşırdım.Fırsat olup resim çekip koyamadım.Eklediğimde bakarsın:)Sporcuyla rahatlığa öyle alıştım ki.Sütyen takmayı unuttum valla.Bide o kadar para verdim yani.Ama Allaha şükür olsun sütyensiz bile kıyafetler süper duruyo.Bir süre sonra onlarla öyle ilgilenmeye başlıycaksın ki eşin dahi kıskanabilr valla o derece.
bugun gidemedim hastaneye :S yarın 2bucukta doktordayım amaaa :) tesekkür ederim seninkilere şimdi baktım masallahh ne kadar güzellerr yaaa hayran kaldımbenim bu kadar büyük olmadı ama :S neden acaba :S senin arzumun falan da 400 ama bakınca dolu dolu :)) benim hiç demezsiin 400 , kartlarına baktım şimdi emin olmak için o derece yanii. hiç yoktu ona bağlamak istiyorum ama bilmiyorum,üzülüyorum sizinkileri görünce :S benimkiler gayet anneden doğma doğal bişe oldu az önce ölçtüm eskiden 76-78 değişirken şimdi göğüs ölcüm 87. acaba cup olarak ne takıcam ben bunlara Bide sey cok komik , tas gibiler birlesirler mi diye arada iki yandan tutup cekiyorum bir canım yanıyorr ama cekiştirmeye devam etmek alıkoyamıyorum kendimi ama su konuda cok haklısın sütyensiz bişe giydiğimde artık duvar yok çıkıntı var bu haliyle bile benim hosuma gidiyor sütyenle nasıl olur acabaa :)) hahaha kıskansın kıskansın ben kac yıldır bu anı bekliyorum
niye o kadar cokki ? Bide ameliyat kesin nerden ?
miniğiiimmm naslsın nasıl oldun;,?*?? ne yapıyorsun tatlım çok ağrın var mı rahatladın mı bebişimm
Canımmmmmm:) iyim hatta daha iyim agrım bugun bi kere oldu yani düzeliyorum artik:) tam sirt ustu yatamasam da yastik sayim azaldi hareketlerim cogaldi :) sen nasilsin bakalim istedigin sutyenlerden bulabildinmi ?
Pkasss, sana da cok gecmis olsun. Gule gule kullan guzelim. Cup konusuna takma su anda. Bir sure sonra kendilerini belli ederler zaten .Tas gibi olmasina cok takilma gun ve gun degisiyorlar.Eminim super guzel olacaklar , hayal ettigin gibi.
ohhh çok şükür miss gibi oldu bebeim yaa maşallahh :)): buldum tatlım alıyorum buldukça ama sütyen değilde yarım korse gibi bişi takıyorum daha rahat sanki sütyen kullanmak istemiyormuşum gibi bir his var içimde heheehsen günden güne süper olcaksın kuzumm inş oh sabırsızlıkla bekliyorum kardeşim ya annen sen de mi yanındalar mı
Al tabi buldukca ohhh yakisir bebegime :) yani biktik artik kaba sutyenlerden simdi daha aciklarini istioruz haliyle :)) evet canim yanimdalar . Ya ben senin kadar umutlu deilmiyim ne bu guzellesme konusunda