ameliyat saatini bekliyorum gelismeler burdaa:))

Göğüslerin emzirirken genişlemiş olmasından dolayı mı söylüyorsun? Haklı olabilirsin hiç o açıdan düşünmemiştim. Benimkiler emzirme sonrası eski hallerinden bile küçüklerdi :)) Ama memen ne kadar küçükse emzirirken de o ölçüde büyüyor neticede. Sadece süt doluyor yani. Benimkiler emzirirken taş çatlasa B cup tı. O da dolu dolu değil.. BU durumda sadece derinin biraz esnemiş olması avantaj sağlayabilir. Ama daha dolgun durması zamanla her iki kişide de aynı olur. Merak etme sen. Bence 1 ay sonunda bile ikimizde gözlerimize inanamayacağız )

canım büyük geçmişler olsun. umarım istediğin göğüslere kavuşmuşsundur. Şu an ki durumundan memnun musun . ekledimm senii , resimlerindeki değişimi merak ediyoruumm canıımm. tekrar dan çok geçmiş olsun

Kızlaaarrr! :116: Dün görüştüm doktorumla boyutlarından pek memnun olmadığımı söyledim o da gözün doysun dedi ama gercekten gün gectikçe hosuma gitmeye başladılar. Tamam ben baya bişe bekliyordum ama bunlarda yakıştı ya oyle sütyen takınca falan hiç küçük durmuyorlar hatta sertler diye sannırım tam bilemicem ama dün la senzadan desteksiz c aldım anca oldu. biraz destek kullanıyım desem olmuyor.. Bu halleri hoşuma gidiyor.. Ayrıca masajlarada dün itibariyle başlamış bulunmaktaydım. Bakalım gün gectikçe neler bekliyor olucak beni :)

*arkadaşlar bişey söylemek istiyorum eşim özellikle belirtti fotografları olmayanları ekleme yada kabul etme diye o yuzden kabul edemediklerim var kusura bakmayın lütfen . Çok isterdim görün fikir sahibi olun falan ama emir büyük yerden

Desteksiz C cup sütyen..Daha ne olsun yahu Bence zamanla çok daha fazla beğeneceksin Masajlarla çok daha güzel bir kıvama ve görüntüye ulaşacaklar..

Fotoğraf eklemeyen,bu konuda titiz davranan kişilerin fotoğraf görme istekleri banada hiç hoş gelmiyor açıkçası.Yani biz burada fikir vermek,zamanla ne kadar değiştiğini,sütyenli sütyensiz nasıl durduklarını göstermek için fotoğraf çekip ekliyoruz.Yok olmaz görmesin herkes,namahrem falan Yahu bizimkine bakınca ne oluyor?? Sizinki ne ise bizimkide o Banada ters,destekliyorum seni :13:

evvet daha ne olsunn masajlarda iki hareket gösterdi üstten ve yanlardan silikonu ittiriyorum , bu herkeste bu kadar az mı ? mesela sen neler yapmıştın?
*Desteğin için teşekkür ediyorum tabi canım saçma aslında zaten benm yüzümde gözükmüyor ama sanırım en başta akrabalardan falan gören olmasın die istemiyordur. Cünkü annelerimizden başka bile kimse yok :)

Sedece moral vermek için konuşmuyoruz biz de güzelim Çok çok sevindim senin adına.
Ben her girdiğimde forumda nickini bile duymadığım 1-2 kişiyi görüyorum arkadaşlık talebi gönderen. Ne olur ne olmaz yani... Gerçi dediğiniz gibi yüzler görünmüyor ama.. Mazallah..
Bu arada yeni fotolar yükledim ... Bakalım beğenecek misiniz?

Banyoda duşun altında sabunlu sabunlu ovmak iyî gelecektir..Normalde bebe yağı ile yağlayıp masaj yaparsan çok daha kolay ve ağrısız olur yapılacak hareketler bu şekilde genelde.Yani avuçla,sık,hareket ettir Bu meme dokusunu hareket ettirecek,protezin kendini sıkıştırıp sabit kalmasını önleyecek.. Yapabildiğin tüm hareketleri yap,hareket ettirmeye çalış her tarafa doğru..

Arzum, sen ne zaman başlamıştın masaja? Benimki 1 ay dolsun sonra dedi ama. Masaj yapsaydım en azından bu gerginlikten kurtulurdum gibime geliyor.

ben dusta korkuyorum dikişlere bişe olur die yaa :)) ama masajları bebe yağı ile yapmak oldukçaa mantıklııı ... Bide kayma falan gibi bişe söz konusu değil dimi ? yani kaş yaparken göz cıkarmıyım ben şimdi devamlı masaj yaparımda onlara

Çok teşekkür ediyorum :) haklıyımışsınız hepiniz :) aynen öyle hele bi ara birisi sildiğim halde gönderiip duruyordu ki sonra baktım bi coğumuza ekledim kabul et falan yazıp durmuş .. Öyleleri yüzünden gercekten fikir sahibi olmak isteyenlerde zararlı cıkıyor...

Gördüüm gördüüüm

Arzum, sen ne zaman başlamıştın masaja? Benimki 1 ay dolsun sonra dedi ama. Masaj yapsaydım en azından bu gerginlikten kurtulurdum gibime geliyor.
Canım,net hatırlayamıyorum ama doktorum bana masaj önermemişti zaten.Evlisin,zamanla iyileşince eşin onlara dokunacak ve bu zaten masaj olacak demişti :)) Fakatbiz onlara dokunmaktan korktuk ve göğsüm sertleşmişti.Doktorum sertleşmeyi fark etti ve siz bunlara dokunmuyormusumuz hiç diye sordu ve bir ay masaj yapmamı istedi.Bir aylık masajdan sonra kontrole gittim ve tamam yumuşamışlar artık yapma dedi ama lütfen dokunmaktan korkmayın demişti.. Birinci ayını geçmiştik ama..Sonra zaten oturduğum yerde,televizyon izlerken falan hep elim onlarda mıncıklayıp duruyordum :))

Doktorun masaja başla dediyse tehlike yok Duşta sıcak suyunda etkisi ile kaslar dokular gevşer ve çok daha rahat ve etkili bir şekilde hareket edip rahatlarlar Bunu unutma Dök duş jelini üzerlerine iyice ov,canını yakmadan tabi,nazik hareketlerle Sert masajlar için daha zaman var
Nereye kayacaklar kıızz Kaymaz korkma

Hu huuuu :) ÇOk erotik geldi bir an Masaj gerçekten fark ediyor yani. Doktoruma çok güveniyorum ben de ama ne bileyim. Ameliyattan 1 ay sonra çağırdı ya kontrole. İlgilenmiyor mu acaba diye düşündüm bir an. Dktor birşey söylemeden de başlamamak gerekir değil mi? Hala o kadar zorlanıyorum ki. Sabahları yataktan kalkmak resmen bir işkence. Müthiş derecede acıyor canım.

Çok acayip erotik bir kadınımdır Bazen bazı doktorlar masaj yap demiyorlar.Gögsün durumu iyi oluyor,zamanlada zaten iyileşme oldukça hasta kendini iyi hissedip bir şekilde dokunmaya başlayınca,yan ve yüzüstü yaymaya başlayınca göğüslere hareket olacak ve yumuşama olacak tabi.Evli bayanlar o yönden şanslı.Karşılarında ağzının suları akan ve heyecanla onların tadını çıkarmayı bekleyen karşı cins bir azman olacak Sen vücudumun durumuna,ağrı derecesine göre dokunup masaj yap canım Herkrsin süreci farklı..

şimdi nasıl durumun bende 1-2 hafta içinde olmayı düşünüyorum

şimdi nasıl durumun bende 1-2 hafta içinde olmayı düşünüyorum

masajlara başladım hersey olunda ama dikişlerimde ufak ufak agrılar var. Onun dışında herseyimi yapabiliyorum normal yaşantıma döneli cok oldu yani :)
ins sende kolay atlatırsın kime olmayı düşünüyorsun ?

Ya keske evli olsaydim.masaj yapmaya okadar useniyorum ki.ohh esim sansli olucak yumusamis bi sekilde bulucak zaten.ama erkekler cok yumusak sevmiyor dimi.yani biraz diri olmali.

Ya keske evli olsaydim.masaj yapmaya okadar useniyorum ki.ohh esim sansli olucak yumusamis bi sekilde bulucak zaten.ama erkekler cok yumusak sevmiyor dimi.yani biraz diri olmali.

Diri duran,çok yumuşak olmayan göğüsler makbuldür Ele avuca gelecek,dolduracak,yatıp kalkarken hareket edecek,ayakta iken diri olacak,kalem testini geçecek Çok fazlamı istedik ne

inşallah ya perşembe günü sincan fatihte dr.esabil eker e olmayı düşünüyorum =) senin adına çok sevindimmm darısı başıma çok heyecanlıyımmm =)

inşallah ya perşembe günü sincan fatihte dr.esabil eker e olmayı düşünüyorum =) senin adına çok sevindimmm darısı başıma çok heyecanlıyımmm =)

ayy ne güzeeelll biri daha katılıyor aramızaa darısı fazlasıyla senin başına artıııkk :) böyle güzel heyecanlar yaşamak güzeldirrr :)) haberlerini bekliyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…