- 6 Nisan 2024
- 99
- 32
- 44
Merhaba merak ettim bu arada nasıl oldunuz rahatsızlığınız devam ediyor mu? İlaç iyi geldi miSon zamanlarda o kadar çok duyar oldum ki bu tür şeyleri. Resmen kasıtlı yapıldığını düşünüyorum. Doğum sonrası anksiyete diye geçiştirilen şeylerin tamamen verilen ilaçlardan kaynaklı olduğuna adım kadar eminim. O kadar kötü şeyler yaşadım ki dile dökemediğim, bunların hiç biri akla izaha sığmaz. Özellikle yapıldığını, doğum sonrası anksiyeteye bağlanarak kadınların belki de sonraki doğumlarına bile engel olma çabası olarak görüyorum. Resmen ilaçlar betin kimyasını bozuyor. Hayatımda hiç bir şekilde psikolojik rahatsızlığım yahut başka bir hastalığım yokken güle oynaya girdiğim hastaneden kabus dolu günlere geçiş yaptım. Hala düzelemedim tam 7 ay oldu. O göğüsten gelen bayılma hissi benim kendimden geçmeme sebep oluyordu, beynime aşırı tuhaf şeyler oldu bazen hareket mekanizmam kapanıyor ben kıpırdayamaz oluyordum. Hala aşırı vücut ağrıları çekiyorum tüm kaslarım kemiklerim ağrıyor. Bunları doğum sonrası anksiyete diye görmezden gelen doktorlara da diyecek lafım çok. Bunları bize yaşatanlara hakkımı helal etmiyorum, dilerim beterini yaşarlar