ameliyat saatini bekliyorum gelismeler burdaa:))

Ayyy ne guzelll:)) bende pazartesiyi iple cekiyorum. Sonucun suanki halinden buyuk olmasi benim icin bi avnataj olur. Sonucta daha ödem var onlarinda indiginde kuculecegini goze alirsak doktorun dedigi 90 gibi bi olcu olmaz die korkuyorm. . Hersey su garip bandajlar cikinca anlasilicak.Bicogunuzun gibi boyut benide tatmin eder ins :))

ya ben canlı canlı görmek istiyorum. blogdaki arkadaşlar hiç buluşmuyor mu:)

Merhaba teskkurlerr :) Ama hic 400cc gbi durmuyor :s boyum 173 kilom52

Al benden de o kadar. Ağrın sızın nasıl? Benimkilerbugün biraz daha iyi ama davul gibiyim hala. Bir de sütyen kaburgamın üstüne gelmiş. Dünn farkettim. Ağrısından uyuyamıyordum. :// Neyse her ikimize de geçmiş olsun...

Al benden de o kadar. Ağrın sızın nasıl? Benimkilerbugün biraz daha iyi ama davul gibiyim hala. Bir de sütyen kaburgamın üstüne gelmiş. Dünn farkettim. Ağrısından uyuyamıyordum. :// Neyse her ikimize de geçmiş olsun...

agrım dun daha coktu bugun azaldı ama hareketlerımı cok kısıtlı yapabiliyorum kolumu hiç kaldıramıyorum özürlü gibi oldum :)) seninkiler sporcu sütyenını takınca birlestimi ? Dr benım ısrarlarıma dayanamadı hastaneden cıkarken giymeme izin verdi ama arası acık . cok sertler belkide ondandır :S aynenn oyle gecmis olsun ikimizede :)

400 cc Zaten tahmin edildiği kadar büyük bir protez değilki! Bana doktorum 400 cc lik protezi ameliyattan sonra göstermişti,hatta bu benim olabilirmi demiştimde almıştım :p Bir ara fotosunu çeker gösteririm size :KK70:
Benimde boy 1.68 ama kilom 58-60 değişiyor... Albümüme bakarsan fotoğraflarda duruşunu görebilirsin :KK66:

aman allahım onlar nasıl bişey oyle bayıldım tek kelimeyleee :) Ameliyattan hemen sonra bu haldelermiydi yoksa masaj yapa yapa mı yakınlastılarr ??? baana doktorum yakınlasıcak iki haftaya dedi cünkü :S

aman allahım onlar nasıl bişey oyle bayıldım tek kelimeyleee :) Ameliyattan hemen sonra bu haldelermiydi yoksa masaj yapa yapa mı yakınlastılarr ??? baana doktorum yakınlasıcak iki haftaya dedi cünkü :S

Benim göğüs yapım öyle..Emzirme döneminde göğüslerim daha büyüktü ve bu kadar yakındı.Ama küçülünce haliyle ayrı oluyorlar,ameliyat öncesi fotoğrafımıda görmüştürsün albümde zaten..
Ameliyattan hemen sonra sert oldukları için bu kadar yakın değildi tabi.Masajla yumuşadılar ve zamanla doğal kıvama gelip doku alışınca,vücut proteze alışınca zaten yumuşuyorlar..O zaman yakınlaşıyorlar haliyle :KK66: İki haftada çok fazla bir şey bekleme tabi.İnan bana birinci senesine kadar çok çok değişip güzelleşecekler.Hatta ben ikinci senesinde bile değiştiklerini hissettim :KK66: Bundan sonrasında yapacağın şey doktorunun önerilerini dinlemek,uygulamak ve bazı şeyleri zamana bırakmak tatlım :KK66:

bana da ilk gittiğim doktor 275 takarız dolu dolu B cup olursun demişti. 168 cm 57 kg 75 b takıyorum. Lipo doktoruma 300 takarsınız dedim 300 büyük değil ki dedi:) keşke deneyip görme şansımız olsa. 275 300 derken sizin 400 leri görünce acaba diyorum:) bu tarz bişey fazla mı büyük. benim belim baya ince. bir de sırt ağrısı yapıyor mu?

realself diye bir site var mesela orda da çok güzel silikonları olan biri daha küçk silikonla değiştirmiş. linki aşağıda.
Laura R. - RealSelf.com community member

(resmi silikon örnekleri gösteren bir siteden kopyaladım)

Eki Görüntüle 794761

275 cc demek 275 gr demektir..Mutfak teraziniz varsa 275gr pirinci tartın.İşte o 275 gr protezle eşdeğer sayılırTabi jel silikon kadar düzgün durmasada bu pirinci penye sütyen takıp sütyen içine koyun :KK66: Bunun birde kasın altına gelip ezileceğini düşünün...Verecegi görüntüyü az çok tahmin edersiniz :KK34:
275cc ile 300 cc arasındada 25 gr fark ediyor.Çokta farkı yok aslında.İki göğüste ufak asimetriler olduğunda bu farkta iki protez göğüslere kayulup görüntüsü eşitlenebiliyor..400cc benim yapıma,boyuma posuma,omuz genişliğime,meme dokuma çapına göre büyük olmadı.Ama herkesede olabilir demek değil tabi..Fotoğraftaki bayan çokta çıtı pıtı değil hani :) Göbek var,omuzları geniş,basenleri var..Bence diri göğüsleri olmuş..Meme uçlarına takıldım bende :)) Birde meme ucu kahverengi halkası .ok ufak olduğundan,ten rengindede farklılık olduğundan dolayı biraz tuhaf çıkmış..Bence iri bir meme değil..
Sırt ağrısı tabiki yapmıyor :)) Sonuçta hantal,vücuduma göre orantısız kocaman göğüslerim yok..Hiçbir estetik cerrah,özel bir neden olmaksızın ameliyat meme büyütme ameliyatı olsa dahi sağlık sorunlarına yok açacak büyüklükte bir göğüs yapmaz.Ancak ve ancak bayanın özel istekleri varsa,yaptıgı iş gereği abartı büyüklükte göğüsleri olması gerekiyorsa yapılabilir..
Verdiginiz likteki fotoğrafada baktım.Dikkat ederseniz meme ucu halkası çepeçevre kesilmiş..Meme ucu kesisi bu değildir.Meme ucu kesisinde meme ucu kahverebgi halka alttan yarım daire biçiminde kesilir.Bu şekilde çepeçevre kesilmez..Bayanda ufak bir toparlama ameliyatıda yapılmış.Fazla olan deri çıkarılmış ve toparlanmış..
Büyüklük göreceli bir kavramdır tabi..Sizin nasıl bir göğüs istediğinizi doktorunuza net olarak anlatmalı gerekirse fotoğraflarla göstermelisiniz..Kaç cup büyümesini istediğinizi,kaç cup olmasını istediğinizi söylemenizde doktorunuzun kafasına bazı şeylerin netleşmesini sağlayacaktır :KK34:
Umarım arzu ettiğiniz görünüme kavuşursunuz..Sevgiler..

Benim göğüs yapım öyle..Emzirme döneminde göğüslerim daha büyüktü ve bu kadar yakındı.Ama küçülünce haliyle ayrı oluyorlar,ameliyat öncesi fotoğrafımıda görmüştürsün albümde zaten..
Ameliyattan hemen sonra sert oldukları için bu kadar yakın değildi tabi.Masajla yumuşadılar ve zamanla doğal kıvama gelip doku alışınca,vücut proteze alışınca zaten yumuşuyorlar..O zaman yakınlaşıyorlar haliyle :KK66: İki haftada çok fazla bir şey bekleme tabi.İnan bana birinci senesine kadar çok çok değişip güzelleşecekler.Hatta ben ikinci senesinde bile değiştiklerini hissettim :KK66: Bundan sonrasında yapacağın şey doktorunun önerilerini dinlemek,uygulamak ve bazı şeyleri zamana bırakmak tatlım :KK66:

vay anamm bi sert bi sert anlatamam eşim suriyeye füze olarak gönderelim diyor o derece :) benim ameliyattan önce cok küçüktü ve gögüs yapım küçüklükten dolayı birlesikte değildi. Doktoruma cok söyledimm birlesik olsun diye. bu sabah hastaneden cıkmadan önce muayne ederken masaj yaparak yumuscklar ve birbirlerine yaklasıcaklar dedi. Ama seninkiler kadar yakınlasıcgını düşünmüyorm ne yalan söylüyim :) dogru söylüyorsun zamanla ne olduğu çıkıcak ortaya :)

agrım dun daha coktu bugun azaldı ama hareketlerımı cok kısıtlı yapabiliyorum kolumu hiç kaldıramıyorum özürlü gibi oldum :)) seninkiler sporcu sütyenını takınca birlestimi ? Dr benım ısrarlarıma dayanamadı hastaneden cıkarken giymeme izin verdi ama arası acık . cok sertler belkide ondandır :S aynenn oyle gecmis olsun ikimizede :)

Bende ameliyattan çıktığımdan beri önden cırt cırtlı bir sütyen var. Yarın pansumana gidicem. O zaman takar belki. Benimkiler de 400 cc olmasına ragmen arası acık ama fuze gibiler. Doktor şeklinin oturacağını söyledi. Kollar aynı. Yataktan yardımsız kalkamıyorum. Hatta kapı kolunu bile acamıyordum dun. Sifona basmak icin bile annemi cağırdım :)) ama bugun daha iyiyim... 1 haftayı bulacak galiba bu kasların iyileşmesi... ://

bana da ilk gittiğim doktor 275 takarız dolu dolu B cup olursun demişti. 168 cm 57 kg 75 b takıyorum. Lipo doktoruma 300 takarsınız dedim 300 büyük değil ki dedi:) keşke deneyip görme şansımız olsa. 275 300 derken sizin 400 leri görünce acaba diyorum:) bu tarz bişey fazla mı büyük. benim belim baya ince. bir de sırt ağrısı yapıyor mu?

realself diye bir site var mesela orda da çok güzel silikonları olan biri daha küçk silikonla değiştirmiş. linki aşağıda.
Laura R. - RealSelf.com community member

(resmi silikon örnekleri gösteren bir siteden kopyaladım)

Eki Görüntüle 794761

Bence bu büyük bir göğüs pek bu kadarına gerek yok bence

Bende ameliyattan çıktığımdan beri önden cırt cırtlı bir sütyen var. Yarın pansumana gidicem. O zaman takar belki. Benimkiler de 400 cc olmasına ragmen arası acık ama fuze gibiler. Doktor şeklinin oturacağını söyledi. Kollar aynı. Yataktan yardımsız kalkamıyorum. Hatta kapı kolunu bile acamıyordum dun. Sifona basmak icin bile annemi cağırdım :)) ama bugun daha iyiyim... 1 haftayı bulacak galiba bu kasların iyileşmesi... ://

Tamamen ayni sikayetlerimiz:) bende pazartesi pansumana gidicm. Sonrasi ne olur bilmem:) Dimi dimdikler fuze gibiii:)) bnimkilerin arasinda yaklasik 3-4 cm var bakalim zamanla oturcak dedi dinlemekten baska care yok :)

Tamamen ayni sikayetlerimiz:) bende pazartesi pansumana gidicm. Sonrasi ne olur bilmem:) Dimi dimdikler fuze gibiii:)) bnimkilerin arasinda yaklasik 3-4 cm var bakalim zamanla oturcak dedi dinlemekten baska care yok :)

Aynen bende de 3-4 cm lik bir aralık var. Ama öyle büyük bir mücadele var ki içeride, müthiş bir baskı. Nefes almak bile güc geliyor bazen. Allah yardımcımız olsun :))

Aynen bende de 3-4 cm lik bir aralık var. Ama öyle büyük bir mücadele var ki içeride, müthiş bir baskı. Nefes almak bile güc geliyor bazen. Allah yardımcımız olsun :))

Hiç sorma cok nefes almıyorum içime bu yüzden :)) gögüs kafesim şişiyor ve birden bi zonkluyor eyvahhh :) amiiinnnn aminnn aminnn :KK1:

yazmaya fırsat bulamadım.çokkk geçmiş olsun.ağrılarda,sızılarda uçsun gitsin en kısa zamanda..daha ççok yenisinizn hepsi geçer.aralık benimkinde de daha çoktu.fotolarda da belli zaten ama şimdi eskiye göre biraz daha yanaştı sanki.çok değil ama.sizinklierin boyutu büyük daha çok yaklaşır sizinkiler merak etmeyin

yazmaya fırsat bulamadım.çokkk geçmiş olsun.ağrılarda,sızılarda uçsun gitsin en kısa zamanda..daha ççok yenisinizn hepsi geçer.aralık benimkinde de daha çoktu.fotolarda da belli zaten ama şimdi eskiye göre biraz daha yanaştı sanki.çok değil ama.sizinklierin boyutu büyük daha çok yaklaşır sizinkiler merak etmeyin

Cok saol canım. Sizlerle teselli buluyorum ben de valla. Paylasmak o kadar iyi geliyor ki.. İyi ki varsınız :)))

Gecmis olsun canım o agrıları 1 hafta icinde fazlasıyla azalıyor hatta unutuyorsun bazen ameliyat oldugunu :) Bu 3-4 cm aralık tam olarak neredeki fark? Yani iki gögsün ortasındaki bosluktan bahsediyoruz degil mi

275 cc demek 275 gr demektir..Mutfak teraziniz varsa 275gr pirinci tartın.İşte o 275 gr protezle eşdeğer sayılırTabi jel silikon kadar düzgün durmasada bu pirinci penye sütyen takıp sütyen içine koyun :KK66: Bunun birde kasın altına gelip ezileceğini düşünün...Verecegi görüntüyü az çok tahmin edersiniz :KK34:
:KK34:
Umarım arzu ettiğiniz görünüme kavuşursunuz..Sevgiler..

merhaba arzu benim göğsümdeki kahverengi kısım yaklaşık bir ay önce küçültüldü. senin izlerin geçmesi ne kadar sürdü. maşallah hiç belli değil. krem yada silikon şerit kullandın mı.

Gecmis olsun canım o agrıları 1 hafta icinde fazlasıyla azalıyor hatta unutuyorsun bazen ameliyat oldugunu :) Bu 3-4 cm aralık tam olarak neredeki fark? Yani iki gögsün ortasındaki bosluktan bahsediyoruz degil mi
Tesekkur ediyorum ins ne umutlarla cekiyorum bu acilari bi bilsen :) ama pazartesi sikayetlerim olucak biri daha kucuk duruyor o 400 cc takilan gogsum. ...
Evet benim gogsun ortasindaki bosluk o kadar.

merhaba arzu benim göğsümdeki kahverengi kısım yaklaşık bir ay önce küçültüldü. senin izlerin geçmesi ne kadar sürdü. maşallah hiç belli değil. krem yada silikon şerit kullandın mı.
Canım ben krem yada silikon bant falan kullanmadım..Doktorum her ay kontrole sesleyip gidişata baktı ve çok güzel iyileşiyor hiçbirşey kullanmana gerek yok demişti..Normalde başka ameliyat ameliyat izleri var ama o kadar güzel iyileşmedi..Meme ucu diğer yerlere göre daha hızlı ve güzel iyileşiyor..
6. Aya kadar oldukça güzel iyileşmişti..Güneşten çok güzel korudum ama..Birde siğara içmedim,içilen yerde durmadım :KK66:

Kızlarr size bise sormak istiyorum benim goguslerimin ucu öne dogru çıktı. Normalmi bu

X