ameliyat saatini bekliyorum gelismeler burdaa:))

Vay canına .. son yazmamın üstünden neredeyse 6 yıl geçmiş ,şaka gibi.
Yazımı okuyan herkese mehaba :)
Burada olduğunuza göre ya meme estetiği olmayı düşünüyorsunuz ya oldunuz emzirmeyi merak ediyorsunuz. Ya da yıllar sonra sonuç ne oldu onu merak ediyorsunuz :)
Toplanın gelinn ,anlatıyorummm
2013 Eylülde ameliyat oldum ,kas altına yerleştirildi implant
2015 Ocakta da anne oldum , aşırı kilo alımım olmadı.
2016 Kasım ikinci yavrum oldu
Emzirme sürecim bol mastitli geçti çünkü inanılmaz fazla sütüm vardı. Emzirmeden sonra üşenip sağmazsam hemen tıkanıklık oluyordu. Fakat onun dışında sorun yaşamadım.
Ayrıca şundan bahsetmek istiyorum , ikinci hamileliğimi öğrendiğimde hala emziriyordum ve kesmedik. toplamda 4 sene aralıksız(ikincinin gebeliği de dahil) emzirmeye devam ettim.
Deforme durumuna gelecek olursak ,elbette 2013 eylül gibi değil :))
Ama kesinlikle hala çok ideal :)
İyi ki o ameliyatı olmuşum :)
Bu arada 2 çocuğu da full time emmiş bi kadın olarak senelerdir sütyen takmıyorum. Sarkma olmadı hala dikler ve artık aşırı doğallarr :)

merhaba sizi yakalamışken bikaç soru sormak isterim.benim henüz 6 ay oldu ameliyat olalı merak ettiğim sırt üstü yatınca yada çok dik durduğunda hala sertler bu böyle devammıdır yoksa oda doğallaşacakmı? yani bu sertlik hissi geçiyormu yoksa hiçbir zaman doğal göğüs gibi olmadığını size hissettiriyormu.

merhaba :) sık sık masaj yapın , ne kadar çok masaj yaparsanız o kadar çabuk doğallaşacak. Şöyle bi örnek vereyim, doğumdan sonra yaşadığım mastit sonucu göğüsüm taş gibiydi ,sonuçta süt tıkanıklığı vardı ve bende emzirme danışmanı olan bi ebeden yardım istemiştim,eve geldi ve bastıra bastıra sütü göğsümden boşalttı. o kadar mıncırdı yokladı ve silikonu fark etmedi. Ben söyledikten sonra biraz daha elledi ama yine de fark edemedi:))

çok teşekkür ederim öneriniz için çalıştığımdan dolayı gün içinde fırsat bulamaıyorum sabah akşam sadece masaj yapıyordum.ama bi şekilde ortam yaratıp masaj olayını sıklaştıracağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…