hehee aynı benim gibisin ya miniğim bende senin gibi mız mızlandım herks güzel olacak dedikçe inatla olmayacak hissi ümtsizlik vardı duygusal dönemdesin bebeim ikizler burcu ya :) ama inan bir çoğu aynı bizim gibiydi bu sitede şimdi sor ne kadar mutlular daha benim 21 gün oldu ya düşünsene ben ilk gün yazılarımı bir okusan tam ümitsiz vakaydım tatlım değişecek içine sinecek oturacak zaman ve sabır hani hersey güzel olacaktı enerjini kaybetme bakiiim öyle olucak :):) tamammm annede yanında oh daha ne olsun bak ilk günki gibi misin bebeim zamanla çok çok iyi olacaksın inan
Ebru çok haklı valla.İyileşemesem ben iyileşemezdim o derece kötüydüm yani.Benim daha 2 ay bile dolmadı ama herşeyim normale döndü.Sanki hep böyleymişiz hissi oluşuyor bir zaman sonra.Herşey çok güzel olucak inan ki...
seninkiler şimdi cok güzel e peki ilk haftan nasıldı ? yakınlık sertlik boyut anlamında ??
senin önceki ölcüne şimdi sahibim daha ne olabilir :S 83,5 e bide ödemlerin iniceğini varsayarsak of allahım ... bence duygusal dönemde değilim ben , sanssız dönemdeyim bebeğmama olsun enerjimi yüksek tutyım dediğin gibi. bakarsın güzel enerji sayesinde olmucagı varsa da bomba gibi olurlar banaa destek olduğun için cok tesekkür ediyorummm canımn benimm. İnss insss insss zamanla güzel olucak :))
niye o kadar cokki ? Bide ameliyat kesin nerden ?
400 cc hiçte az değil bence hemde kas üstüne göre hiçte az değil hiç sıkma canını
bende olucam benim omuzlarım geniş doktor benim vücuduma göre 310 ccnin uygun olucağnı söyledi sen böyle söyliynce acaba benmki küçükmü gelir diye düşünüyorum
Seni çok tebrik ediyorum canım inşallah sorunsuz olur ileriki yaşamında da bakalım nasl oldular bende bir türlü cesaret edemiyorum ya:s:S ameliyat kelimsi çok korkutucu geiyo
ya abartıyosun bebeim inan bende senin gibiydim 400 cc nin neresi küçük olabilirrr ımpossıble yani :) tşk ederim tabi yanında olcam kuzum ama iyileş sen ozaman görcen ölçüyü otursun hele benim önceki ölçü deli kız :):) güldürdün beni aynaya bak önce iyileş sonra yine bak ellerinle dokun avuçlardan fazlasıyla taşıyodur eminim miniğim eminim ki süperdir hele foto çek koy anlarız
Cektim koydum bebegim gor bak hak vericeksin bana :/ evet avuclarimdan tasiyorlar orasi oyle ammaa sanssizmisim istedigim gibi olamadi.. yapcak bisey yok dogalin da dogali duruyorlar. Bari kimse anlamaz ..
Canım ameliyat öncesi ve sonrası ölçülerini aldın mı? Bana da çok küçük geliyordu ilk zamanlar biliyorsun. şimdi de çatal falan yok ama iyi sanki ne bileyim. Gerçi ölçüm hala küçük geliyor bana ama bugün 11. gün, hala o kadar çok gerginler ki. Hala kendine yer açmaya çalışıyor. Ödem falan olduğunu sanmıyorum bunların. Ben de çekmeyi becerebilirsem koyacağım bir foto.
ameliyat öncesi 73 ken şimdi 84 yani altı üstü 10 cm farketti. evt benmde gerginler sertler. aramızda 1gün vardı iste :) benmde 10.gnüm ve bana hala cook küçük geliyorlar. senin kaçtı kaç oldu simdi _?
Benimki de 85 ti 95 şimdi. Aynı 10 cm lik fark. Bence çok gözünde büyütüyorsun. Fotoğrafı da gördün. Kendine biraz zaman tanı. Daha masajlara bile başlamadık. Hala o kadar sertler ki...
sen benimkilere baktınmı :) ben bildigin umutsuz vakayım . persembe doktora veryansın edicembenm 95 olsa daha ne isterim yaa :) masaja carsamba mı baslıyorsun sen ? ben persembe günü baslıcam bakalım inş işe yarar ...
Benim göğüs kafesim senden daha geniş sadece. Ama farklar aynı farkındaysan :)) Fotoğraflarına da baktım. Yorum da ekledim. Evet 400 lük gibi durmuyor haklısın ama sağ soldan daha küçük duruyor düşünsene. Mantıken çok saçma. Sağda 400 solda 300 vardı değil mi? Kasın baskıladığı ortada. Ben 1. ayın sonunda kontrole gideceğim ve o zaman başlanacak. Her doktorun yöntemi çok farklı. Ben burada okuduklarımdan sonra çok şaşırmıştım zaten. Diren takılacak, dikişler alınacak falan deniliyordu. Bende hiç biri olmadı. Kişiye ve doktora göre süreç de değişiyor sanırım.