Ameliyat olanların göğüs altı, göğüs çevresi ölçüsü ve protez büyüklükleri hakkında

aycacı selam..
karar vermen zaten çok büyük bir aşama, nerde ameliyat olmaya planlıyorsun sehir olarak?
bu sorduğun soruları zaten doktorun ayrıntılı olarak sana anlatır ama benim doktorumun bana anlattığı şöyle;
hiç meme dokun yoksa kas altı ameliyat olman daha doğal duruyo.eger meme dokun varsa kas üstü de olabilirsin.ama süt kanalların bunlarla ilgili degil.gögüs ucu kesisiyle ameliyat olduğunda süt kanallarının %20-30 gibi miktarı kesiliyor buda daha az emzirebilmen demek.gerçi kanalları düzelenlerde var ama biraz riskli...
onun dışında süt kanallarını kesilme olasılığı yok..)
sevgiler

slm aycaci,benim boyum 164 kilom 46 evli ve 2 çocuk annesiyim silikon protezin döndüğünü duymuş ve dr uma sormuştum dönmeyeceğini söyledi zaten benimki dual plane kas altı yöntemi ile yapıldı...doğal bir görüntü tercih etmiş ve çok büyük olmasını istememiştim göğüs altı kesisi ile implant yerleştirildi sanırım göğüs ucu kesisi ile süt kanallarının zarar görme riski olabiliyor ...tekrar görüşmek üzere

Mrb arkadaslar,ben de meme protezi taktirmayi dusunuyom yakinda,doktorumla gorustum.ama turkiyede diilim su an keske turkiyedeyken yaptirsaydim diom,ama insallah hersey yolunda gider.benim boyum 167 kilom 52 goguslerim hic yok denilcek kadar kucuk,275cc -300cc falan dusunuyom,cok buyuk olmasini istemiom,yani desteksiz sutyen giyebilmek istiom en azinda,hep destekli kalin sutyen den biktim artik.bazen arkadaslarimin yanindayken de hic rahat diilim yatarken bile sutyeni cikartamiom,coook kucukler yani.amelyattan korkuyordum anra sizin yazdiklarinizi okudum cok destek oldu bana,kizlar cok tesekkur ederim size.

benimki kas alti olcakmis.agridan falan korkmuyom,guzel goguslerim olmasini istiorum.24 yasindayim nerdeyse 10senedir guzel memelerim olmasini hayal ettimohaoldumsmile insallah hayallerim gerceklesecek.amelyatim mayis sonu yada haziranda olcak,onceki ve snraki durumlari sizlerle paylascam arkadaslar,bi yandan cok mutluyum.bi yandan da korkuyom biraz.sizleri hepinizi yanaktan opuyom kizlar opuyorumnanaktan

annemle doktora gittik.annem ilk basta olayi bayaa buyuttu benden daha cok korkuyordu,canin aciycak falan gibisinden,snradan destek olmaya basladi bu aradazemuszemus

Bu arada benimki koltuk alti kesi olcak,hic koltuk alti amelyat olan varmi,yada fikriniz varsa yardimci olurmusunuz,doktorum izlerin daha cabuk kaybolduunu soyledi.gogus alti kesiden daha zor oluyomus ama....CADIARZU

Canım merhaba ben kendi fikrimi beyan etmek istedim 300 cc sana rahat gider. Aşağısını düşünme çok büyük istemiyorsan üstünü de düşünme. Bana 290 takıldı ama 300 olsa iyi olurmuş diyorum gözüm yükseklerde mi ne :)) Ameliyattan da hiç korkma, ameliyat sonrası kendine iyi baktın mı en fazla 1 haftada eski halindesin (tabi kas zarı altına olursa yöntem önemli)

Bu arada benimki koltuk alti kesi olcak,hic koltuk alti amelyat olan varmi,yada fikriniz varsa yardimci olurmusunuz,doktorum izlerin daha cabuk kaybolduunu soyledi.gogus alti kesiden daha zor oluyomus ama....CADIARZU

Bu aralar ne çok copy paste yaptım şu yazıyı

Koltukaltı:

* İz konusunda avatajlıdır.
* Kanama kontrolü zor yapılır.
* Genellikle kas altı plan için kullanılır Zor bir tekniktir.
* Meme altı hizasını ayarlamak kolay değildir.

Meme başı:

* İz iyi kamufle olur.
* 2.Süt bezlerinin içinden geçildiği için, süt bezlerinin bazıları zarar görür.
* Kapsül kontraktürü ihtimali daha fazladır.
* Kesi bölgesinde az da olsa his kaybı olur.

Meme altı:

* Meme protezinde en iyi görüşe sahiptir.
* Kanama kontrolü daha iyi yapılır Kas zarı teknik, en iyi meme altı çizgiden yapılır.
* Memenin en önemli bölgesi olan meme başında iz yoktur ancak denizde, bikini yukarı kayarsa iz görünebilir.
* Bikini ile plaj voleybolu oynamaktan çekinebilirsiniz.
* Hasta ayakta dururken, hastaya karşıdan bakan birisi bu izi göremez, sütyenin izi içinde kalır.

Barış Çakır'ın kendi sitesinden alıntıdır arkadaşlar.

makigosan Tuğrul Bey den cevap geldi mi?

:)) cevap gelmedi canım ama ben aradım galiba yaptırcam ya haziran gibi ..havaların sıcaklığını sorun etme hiçbişey olmaz dedi..bi de pazar günü görüşme ve ameliyat yapıyor mu acaba?? heyecandan sormayı unutmuşum:)) şimdi güzel meme resimleri bulmam lazım dr a göstermem için varsa bildiğiniz siteler söyleyin kızlar

Oralet cok tesekkur ederim canimopuyorumnanaktan bende 275mi olsun 300mu olsun diye karsiz kaldim.doktoruma soylicem o zaman :)

süpermiş canım haziranda demek :)
canım bildiğim kadarıyla pazar günü çalışmıyor
ben sana fotoğraf yollamış mıydım?

süpermiş canım haziranda demek :)
canım bildiğim kadarıyla pazar günü çalışmıyor
ben sana fotoğraf yollamış mıydım?

tatlım özel mesaj yazamadım sana yaa yollamadın bana foto yollarsan çok sevinirim mailimi de burdan yazim artık napim..pinaaryus@hotmail.com..of çok heyecanlıyım yaa

Oralet cok tesekkur ederim canimopuyorumnanaktan bende 275mi olsun 300mu olsun diye karsiz kaldim.doktoruma soylicem o zaman :)

canım bende bu ikilemde çok kaldığım için sana belki yardımcı olurum:)benimde senin dediğin gibi göğüs dokum neredeyse hiç yoktu ben büyük istemiyodum 270 dedik ama doktorum ameliyatta 315 denemiş o daha iyi olunca onu takmış,başlarda çok taktım kafaya ama saolsun oralette aynı şeyi söyledi 300ler hiç göğüs dokusu olmayan birine ancak oluyo ama doktorunun ameliyat sırasındaki bakışıda çok önemli,şimdiden kolay gelsin canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…