aycacı selam..bende meme büyütme ameliyatı yaptırmaya karar verdim ve doktor arıyorum şuan doktorumu bulduğum an ertesi gün ameliyat olabilirim.boyum 1,70 kilom 61 göğüs altı 82 göğüs çevresi 90 ve göğüs büyüklüğüm bir limon un yarısı kadar küçük ve 29 yaşındayım bu siteyi günlerdi takip ediyorum sadece çevremde 1 kişi var meme büyültme ameliyatı olan oda yuvarlak ve kas altına koydurmuş bense damla istiyorum ama damla silikonun sürekli oynadığını sölemiş doktoru mesela her sabah belki yerine oturtman gerek silikonlarını demiş yani yerinden oynuyormuş.böle birşey var mı birde çocuk sahibi olma planım var ve süt kanallarına zarar vermemesi için kas altı idealmış doğrumu ? yardımcı olursanız çok sevinirim
slm aycaci,benim boyum 164 kilom 46 evli ve 2 çocuk annesiyim silikon protezin döndüğünü duymuş ve dr uma sormuştum dönmeyeceğini söyledi zaten benimki dual plane kas altı yöntemi ile yapıldı...doğal bir görüntü tercih etmiş ve çok büyük olmasını istememiştim göğüs altı kesisi ile implant yerleştirildi sanırım göğüs ucu kesisi ile süt kanallarının zarar görme riski olabiliyor ...tekrar görüşmek üzerebende meme büyütme ameliyatı yaptırmaya karar verdim ve doktor arıyorum şuan doktorumu bulduğum an ertesi gün ameliyat olabilirim.boyum 1,70 kilom 61 göğüs altı 82 göğüs çevresi 90 ve göğüs büyüklüğüm bir limon un yarısı kadar küçük ve 29 yaşındayım bu siteyi günlerdi takip ediyorum sadece çevremde 1 kişi var meme büyültme ameliyatı olan oda yuvarlak ve kas altına koydurmuş bense damla istiyorum ama damla silikonun sürekli oynadığını sölemiş doktoru mesela her sabah belki yerine oturtman gerek silikonlarını demiş yani yerinden oynuyormuş.böle birşey var mı birde çocuk sahibi olma planım var ve süt kanallarına zarar vermemesi için kas altı idealmış doğrumu ? yardımcı olursanız çok sevinirim
Mrb arkadaslar,ben de meme protezi taktirmayi dusunuyom yakinda,doktorumla gorustum.ama turkiyede diilim su an keske turkiyedeyken yaptirsaydim diom,ama insallah hersey yolunda gider.benim boyum 167 kilom 52 goguslerim hic yok denilcek kadar kucuk,275cc -300cc falan dusunuyom,cok buyuk olmasini istemiom,yani desteksiz sutyen giyebilmek istiom en azinda,hep destekli kalin sutyen den biktim artik.bazen arkadaslarimin yanindayken de hic rahat diilim yatarken bile sutyeni cikartamiom,coook kucukler yani.amelyattan korkuyordum anra sizin yazdiklarinizi okudum cok destek oldu bana,kizlar cok tesekkur ederim size.
Bu arada benimki koltuk alti kesi olcak,hic koltuk alti amelyat olan varmi,yada fikriniz varsa yardimci olurmusunuz,doktorum izlerin daha cabuk kaybolduunu soyledi.gogus alti kesiden daha zor oluyomus ama....CADIARZU
makigosan Tuğrul Bey den cevap geldi mi?
süpermiş canım haziranda demek :):)) cevap gelmedi canım ama ben aradım galiba yaptırcam ya haziran gibi ..havaların sıcaklığını sorun etme hiçbişey olmaz dedi..bi de pazar günü görüşme ve ameliyat yapıyor mu acaba?? heyecandan sormayı unutmuşum:)) şimdi güzel meme resimleri bulmam lazım dr a göstermem için varsa bildiğiniz siteler söyleyin kızlar
süpermiş canım haziranda demek :)
canım bildiğim kadarıyla pazar günü çalışmıyor
ben sana fotoğraf yollamış mıydım?
dün göndermiştim canım gelmedi mi?zeynep msn adresden ekledim seni bekliyorum resimlerinibilmiyorumkismile
Oralet cok tesekkur ederim canimopuyorumnanaktan bende 275mi olsun 300mu olsun diye karsiz kaldim.doktoruma soylicem o zaman :)
z£yn€p;13332631 .!.:mailine bi daha bak canım tekrar gönderdim
gönderdim bile canım :))