Ameliyat olanların göğüs altı, göğüs çevresi ölçüsü ve protez büyüklükleri hakkında

büyük görünsün diye sütyenlerimi hep büyük alırdım onun için sütyen ölçüsü olarak söylemiyim net bi bilgi olmaz çünkü
cm olarak ölçülerimi söyleyeyim
göğüs altı 76 cm, göğüsucundan 86 cm idi
şimdi göğüs ucundan 96 cm
şimdi sütyen ölçüsü olarak 75 D cup kullanıyorum

Zeynepcim canım snein gögüsler 75d küçük dğeilmi??gerçi benim daha çok yeni yani şişlikler falan var ama şu an sporcu südyenim 95b olarak aldık tam oluyor.şişler indikten sonra dr. 85D 95A olacak demişti.:bbo:

canım 75 göğüs altı ölçüsü değişmez
göğüsün büyümesi mesela A cuptan D cup çıkmasıdır
Benim 90 olma gibi bi ihtimalim olamaz yani

7. sayfada sütyen ölçüsünün nasıl bulunacağını anlatan bi yazı paylaşmıştım
göğüs altı ölçünüzü alınız diyor
benimki 76 cm
sonra göğüs ucundan ölçünüz diyor
benimki 96 cm

göğüs ucu ölçünüzden göğüs altı ölçünüzü çıkarınız diyor
benim fark 20 cm olduğu için D cup oluyor

böylelikle sütyen bedenim 75 D oluyor

tam aksine büyükmüş baya yerimseniben güle güle kullan

merhaba arkadaşlar.bende kararımı verdim fakat benm korkum çok büyük olması ve ayrık durması.zeynepcim bende fotoğrafını çok merak ediyorum fakat yeni üye sayılırım.özelden yazamıorum sanırım.bana mailini yollarsan sevinirim.birde uygun göğüs büyüklüğüne karar vermek için foto bulamıorum bildiğiniz siteleri yazarmısınız arkadaşlar

xxxxxxxxxxxxxx

Bunlar benim bildiğim siteler
Mailimi özelden yazıyorum canım

Son düzenleyen: Moderatör:

artik amelyata hazirim,sira varmis galiba,cuma gunu hastaneye gidcem ve amelyat gunumu belirlicez.ben de 300iyi olur diye dusunuyom,ama vucuda gore degisio herhalde.artik amelyat gunumu bekliomyerimseniben

gogus buyutme kremler kullandim,push-up diye bi ilac aldim 3ay boyunca,az bile olsa etkileri olmadi.artik guzel bir memem olmasini istiorum.amelyattan once ve sonra sizlerle paylascam arkadaslar,cunku benim cevremde meme protez taktiran hic yok.:sinifsinif:

meraba canım darısı başıma diyorum:)) doktorun kim peki??

selam canim,
benim doktorum Op.Dr.Y.Ilker Manavbasi, ben inan öyle cok arastirdim ki en son bu doktor da karar kildim. Bakalim 03.06.2010 da benim ameliyatim. Korkmuyorum deyil valla :), insallah hersey yolunda gider bende size burdan herseyi aktaririm, benim icin dua edin lütfen.
Öptüm

benim gogus altı ölçüm 74 cm, gögüs üstü 90 cm.. 280 cc takıldı..
gogus cup'ım ne oluyor bu durumda bileniniz var mı, bir de ameliyat olalı 15 gun oldu acaba goguslerim biraz kuculur mu sislik olur biraz daha buyuklugu azalır diye okudum bazı yabancı forumlarda..
yardımcı olabilirseniz sevinirim..

aradaki fark 16 olduğu için 75 b cup oluyor, avrupa ölçülerine göre 34 b oluyor
Bu küçülme olayını bende okumuştum forumda
Tuğrul Bey'e sorduğumda hayır küçülme olmaz demişti
göğüs dokusu fazla olan birinde şişlikte fazla olur o zaman şişlikler inince küçülme meydana gelebilir ancak göğüs dokusu az olan birinde bu durum olmaz demişti
Benim önceki göğsüm 70 cc kadarmış öyle demişti Tuğrul Bey
Oldukça küçük olduğu için şişlik olmadı ve küçülmede olmadı

ameliyat olalı yaklaşık 15 gün oldu,bilmiyorum ölçüler belki değişir...göğüs altı ölçüm 75cm,göğüs çevrem 90cm.315cc damla protez kas zarı altından konuldu.ilk sargılar açıldığında bunlar ne biraz küçülsün demiştim,şimdide daha büyük bile olurmuş diyorum inş küçülme olmaz artık...benim şişlikler indi gibi ama yumuşama yok henüz...burdan ameliyat olcak arkadaşlara tavsiyem sakın küçük düşünmesinler ben bile bunu diyosam:)neyseki benim doktorum ameliyat esnasında 270 diil 315i takmış benn 270 de ısrar ediyodum...çünkü insan çok çabuk alışıyo seçim yaparken doktora güvensinler ideal büyüklüğü yaptırsınlar çünkü bir kere yapılan bi işlem....

Göğüs altı ölçüm 70, göğüs üstü 82. 5 ay önce ameliyat oldum. 290cc high profil damla protez takıldı. Ameliyat öncesi 70A cup sütyen zor dolardı. Ameliyat sonrası ilk 3 ay 70C cup sütyen kullandım. Şimdi 70B oldu göğüslerim. Banada doktorum göğüs küçülmez çünkü protez küçülmez ancak ameliyat sonrası ödemlerin inmesi zaman alacak 3 aydan sonra 6 aya kadar gerçek şeklini alacak demişti. Gerçektende öyle oldu. Eğer küçülmekten kasıt kullanılan sütyen ölçüsünün değişmesi ise evet benim göğüs dokum yok denecek kadar az olmasına rağmen benim göğüslerim küçüldü ve ben son hallerinden çok memnunum.

bnmde göğüs altı 70 üstü 82 cm. aynıyız banda hıgh 290 yuvarlak takıldı. ve bende ilk günler çok sıkılmıştım pamela anderson gibi sekd bombası gibi olmuştum resmen, ve 70 b kullanıyorum. kötükedihüsoşimdi çok şükür normal göğüs kıvamında ve çok ideal bir boyda, bnm tam 2 ay oldu, ve acayip küçüldüler, işlh bundan sonrası hiç küçülmez gerçekten bundan küçüğü silikon taktırdım desen inanmazlar, bnm göğüsler sıfırdı, çok memnunum boyundan, ancak birinde hala 1 cm kdr aşağıda bir durum var, doktorum masajla halledilebilir bir durum dedi 3. ayı bekle dedi bekliyorum bakalım,

sizin boy kilo nasıl, ben 170 52 yim, 1 kilosu silikon dersek 51 im:))

Ama işte evlendikten sonra yaptırmak nasıl olur onu bilmiyorum :gitme:
ve eğer bu siteyi önceden keşfetmiş ve bunları şurda 1 yıl önce okumş olsaydm kesin bende sizlerden biriydim...ben 24 yaşında 1.72 boy 54 kiloyum.. göğüs altı 72 cm. üstü 82.. bnm ( olmayan : ) göğüslerim genişleyen bir biçimde büyümüşler nedense.. ya da kime çektiyse.. herkesin normal çünkü ailede :S ama insan erkeklerin büyük göğüs sevdiklerini bariz bir şekilde yaşayarak görünce kendine sinir oluyor.. yani ben en azından öleyim.. şu saatten snra yaptırsam bana olan bakış açısı ya da onlara (!) olan bakış açısı ne olur merak edyrm...

Protez taktırmış tüm arkadaşlara güle güle kullanın demekten başka bir şey gelmiyor aklıma... hihoyyyt

canım göğüslerinin küçüklüğü seni bu kadar rahatsız ediyorsa niye yaptırmıyorsunki
mutlu olmak seninde hakkın
eşin mi istemiyor yaptırmanı?

Erkek arkadasim askerde,ona da soyledim,silikon yaptirmak istediimi.Siradayim amelyat gunum 2,3gun icinde belli olcak.uzuun zamandir istediim sey olcak insallah:smiley-cool:

Akadaslar 15haziranda amelyata gircem.ohaoldumsmile hem mutluyum hem korkum var.biraz heyecanliyim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…