z£yn€p;13362181 .!.:büyük görünsün diye sütyenlerimi hep büyük alırdım onun için sütyen ölçüsü olarak söylemiyim net bi bilgi olmaz çünkü
cm olarak ölçülerimi söyleyeyim
göğüs altı 76 cm, göğüsucundan 86 cm idi
şimdi göğüs ucundan 96 cm
şimdi sütyen ölçüsü olarak 75 D cup kullanıyorum
z£yn€p;13363415 .!.:7. sayfada sütyen ölçüsünün nasıl bulunacağını anlatan bi yazı paylaşmıştım
göğüs altı ölçünüzü alınız diyor
benimki 76 cm
sonra göğüs ucundan ölçünüz diyor
benimki 96 cm
göğüs ucu ölçünüzden göğüs altı ölçünüzü çıkarınız diyor
benim fark 20 cm olduğu için D cup oluyor
böylelikle sütyen bedenim 75 D oluyor
canım bende bu ikilemde çok kaldığım için sana belki yardımcı olurum:)benimde senin dediğin gibi göğüs dokum neredeyse hiç yoktu ben büyük istemiyodum 270 dedik ama doktorum ameliyatta 315 denemiş o daha iyi olunca onu takmış,başlarda çok taktım kafaya ama saolsun oralette aynı şeyi söyledi 300ler hiç göğüs dokusu olmayan birine ancak oluyo ama doktorunun ameliyat sırasındaki bakışıda çok önemli,şimdiden kolay gelsin canım...
meraba canım darısı başıma diyorum:)) doktorun kim peki??
aradaki fark 16 olduğu için 75 b cup oluyor, avrupa ölçülerine göre 34 b oluyorbenim gogus altı ölçüm 74 cm, gögüs üstü 90 cm.. 280 cc takıldı..
gogus cup'ım ne oluyor bu durumda bileniniz var mı, bir de ameliyat olalı 15 gun oldu acaba goguslerim biraz kuculur mu sislik olur biraz daha buyuklugu azalır diye okudum bazı yabancı forumlarda..
yardımcı olabilirseniz sevinirim..
benim gogus altı ölçüm 74 cm, gögüs üstü 90 cm.. 280 cc takıldı..
gogus cup'ım ne oluyor bu durumda bileniniz var mı, bir de ameliyat olalı 15 gun oldu acaba goguslerim biraz kuculur mu sislik olur biraz daha buyuklugu azalır diye okudum bazı yabancı forumlarda..
yardımcı olabilirseniz sevinirim..
Göğüs altı ölçüm 70, göğüs üstü 82. 5 ay önce ameliyat oldum. 290cc high profil damla protez takıldı. Ameliyat öncesi 70A cup sütyen zor dolardı. Ameliyat sonrası ilk 3 ay 70C cup sütyen kullandım. Şimdi 70B oldu göğüslerim. Banada doktorum göğüs küçülmez çünkü protez küçülmez ancak ameliyat sonrası ödemlerin inmesi zaman alacak 3 aydan sonra 6 aya kadar gerçek şeklini alacak demişti. Gerçektende öyle oldu. Eğer küçülmekten kasıt kullanılan sütyen ölçüsünün değişmesi ise evet benim göğüs dokum yok denecek kadar az olmasına rağmen benim göğüslerim küçüldü ve ben son hallerinden çok memnunum.
canım göğüslerinin küçüklüğü seni bu kadar rahatsız ediyorsa niye yaptırmıyorsunkiAma işte evlendikten sonra yaptırmak nasıl olur onu bilmiyorum :gitme:
ve eğer bu siteyi önceden keşfetmiş ve bunları şurda 1 yıl önce okumş olsaydm kesin bende sizlerden biriydim...ben 24 yaşında 1.72 boy 54 kiloyum.. göğüs altı 72 cm. üstü 82.. bnm ( olmayan : ) göğüslerim genişleyen bir biçimde büyümüşler nedense.. ya da kime çektiyse.. herkesin normal çünkü ailede :S ama insan erkeklerin büyük göğüs sevdiklerini bariz bir şekilde yaşayarak görünce kendine sinir oluyor.. yani ben en azından öleyim.. şu saatten snra yaptırsam bana olan bakış açısı ya da onlara (!) olan bakış açısı ne olur merak edyrm...
Protez taktırmış tüm arkadaşlara güle güle kullanın demekten başka bir şey gelmiyor aklıma... hihoyyyt