Canım valla kafam çok karıştı ya.dr.bana silikon falan göstermedi.sadece dediki zaten gögüslerin küçük dğeil 80 beden falansın ama vucuduna göre küçük dedi.250cc koymamız yeterli südyen bedenine göre 90 beden olur güzelde duru dedi.ama ben ısrar etsem 300cc taksa yeterli olurmu birde benim kas üstü yuvarlak konulacak.
batıncım bence ameliyatının ay sonuna kalması iyi olmuş her işte bir hayır vardırofff offfff ya bir an önce olsaydım.bütün tetkitler yapıldı.ama regl olacağım haftaya onu bekliyorum ay sonunada ameliyat olucam.silikonları dışardan alacağım.o yüzden dr.ameliyat esnasında deneme şansı yok malesef((
z£yn€p;13198806 .!.:Tamam canım hayırlısı olsun
doktorunun bi bildiği vardır çok fazlada karışmamak gerekiyor bazen
inşallah istediğin gibi olur :)
arkadaşlar ve sevgili zeynep merhaba..
sononda bugün bende büyüttüm:))
akşam saat 18 gibi evdeydim.
sanırım başarılı bir ameliyat oldu.sargı alınınca dahi iyi anlayacagım.
ama dikiş yerlerinde özellikle solda ağrılarım var.yatıp kalkmakta çok zorlanıyorum(
2 saat öncede doktor kontrole geldi.kanama vs. varmı diye.herşeyin normal olduğunu söyledi..
umarım şu bir ay çabuk geçer, güzel gögüslerime kavuşurum..
Kizzzlaarrr as önce randevu mu aldim 02.06.2010 da ucuyorum, 03.06.210 ameliyat oluyorummm.
Zeynepcigim canim sagolasin :)))
Herkesede burdan cok tesekür ederim özel bilgilerini burda paylasmalari beni kararimda bilgi edinmemde cok yardimci oldu.
Cok heyecanliyim cooook.opuyorumnanaktan
Benim icin dua edin kizlar insallah hersey iyi olur size bildiririm resimlerimide isteyene gönderirim önce ve sonraki halimi :)
Merhabalar,
Benim ameliyatım salı günü saat 16 da başladı ve yaklaşık 3 saat sürdü.Kollarımı bağlayıp anestezi uzmanının iğne yapmasıyla bayılmışım.Beni uyandırdıklarında çok ağrım vardı hızlı hızlı bandajlarla sarıyorlardı bir yandan da çok üşüyordum.Sedye ile odama çıkardılar ve ağrı kesici iğne yapıldı. Fakat ilk gece gerçekten çok zor geçti ayağa kalkamadım.Sabah kahvaltıdan sonra ayağa kalkıp yürüyebildim.Kollarımı kıpırdatamıyordum.Öğleden sonra 15 de drenlerim çıkartıldı ve hastaneden taburcu oldum.Bugün sargılarım çıkartıldı ve sporcu sutyenini giydirdi doktorum.Kol hareketlerim biraz daha rahat yapabiliyorum ama ağrı ve şişlik devam ediyor.Hatta ameliyattan sonra değer miydi bunca acıya diye düşünmeden edemedim.Göğüs altı kesisi ile 260 cc. anotomik (damla) protez kas altına yerleştirildi.85 B cup sporcu sutyenim sımsıkı sarıyor.Büyüklüğünden memnunum hatta ödemin inmesini sabırsızlıkla bekliyorum,doğal bir görünüm tercih etmiştim çünkü.Zeynep özellikle sana ve diğer arkadaşlara paylaşımlarından dolayı teşekkür ediyorum.Nicleyata sana da geçmiş olsun ...Tekrar görüşmek üzere ...Sevgilerle....
canım mesaj sayın 50 olmadan özel mesaj yazamıyorsunzeynepciim sana ulaşamıyorum??
arkadaslar bendende ikinize gecmis olsunnn
darisi benim basima dua edin nolur.
03.06.210 da bende ameliyat oluyorum :):dance: