Ameliyat olanların göğüs altı, göğüs çevresi ölçüsü ve protez büyüklükleri hakkında

Alıntı:

canım göğüslerinin küçüklüğü seni bu kadar rahatsız ediyorsa niye yaptırmıyorsunki
mutlu olmak seninde hakkın
eşin mi istemiyor yaptırmanı?

ZEYNEPçim, eşimin istememe gibi bi durumu söz konusu değil aslında.. çünkü öyle bişey söylemedi.. arada ben yaptırmak istediğimi söylediğimde filan o da- nasıl olacak şimdi göstericekler mi büyüklüğünü filan, anlaşılacak mı dışardan, çok mu bariz olacak...gibi soruları oluyo ama bilmiyorum tam olarak sonrasında psikolojisi ne olur...??? hani yani içinde eğer " ulen ben bunların eski halini de biliyorum , şimdi etrafta böyle dolaşıyo ama hey yavrum heyyy " gibi bir düşünce oluşacaksa sonradan...amannnnn allahımmmm !!! diye düşünmeden edemiyorum ama kafaya koydum ufak ufak odaklanıyorum, kışın olacak herhalde de bakalım yine de.. hayırlısı...

:))

375 cc protezım muhtesemler 1 ay oldu taktıralı zeyneple paylasmıstım ılk zamanlar benım goguslerım cok sıstı ama sıslerım ındı suan tam ıdealım ayrıca hıgh profıl yuvarlak ve kas ustu takıldı

bak canımcım demiştim sana :)
aylar geçtikçe dahada beğeneceksin
senin vücuduna çok güzel olmuştu o büyüklük
bak boşuna üzülmüşsün ilk başlarda
şimdi gelsin cicili bicili sütyenler, bikiniler :dance:

Senin kasüstü takılmış ya yaptığım araştırmalara göre kasüstü takılabilmesi için meme dokusunun yeterli olması gerekiyormuş. Yeterli olmazsa protezin kenar kısımları belli oluyomuş. Senin ameliyat öncesi göğüslerin ne kadardı? internetten araştırma yapıyorum sürekli, kasüstünün dezavantajlarından bahseden yazılar var kafam karıştı çok fena. Kapsül gelişme riski daha fazla oluyomuş. ılerde mamografi çekilirken memedokusundan ayırmak zor oluyomuş fln:-( of yaa kasaltının da acısına dayanamam ki ben. Çok ağrılı oluyo kasaltının ameliyat sonrası.

Meme dokum yarım limon kadardı hatta belki daha azda olabilir
ve bu bile kasüstü yapmak için yeterli oldu, kenarları belli değil
Kapsül riskinin daha fazla olduğu söyleniyor ama doktor protez için uygun yeri açarsa kapsül olmuyor
ki benim doktorum kapsül için masaj bile vermedi
9. ayı bitirdim ve ne kapsül nede başka hiçbir sorunla karşılaşmadım
Kasaltının ağrısı yazılanlardan anladığım kadarıyla oldukça işkenceli
Benim için kasüstünün artıları daha fazla olduğu için kasüstüne karar verdim, doktorumun öneriside kasüstü olmasıydı
şuan herşeyden çok memnunum, kasüstü çok isabetli bir kararmış

Mrb zeynepcim,
nedense özel msj yolliyamadim sana.. Resimlerini görmem mümkün mü acaba? merak ettim Sen tugrul beye olmussun sanirim. Eger gönderebilirsen sevinirim.
Mail adresim: ...

Birde genel bir sorum olacakti..yazin ameliyat olanlardan haberin varmi veya bir bilgin?
Cok mu zor oluyor acaba yoksa ki$in yaptirmak daha mi iyi olur..

Cvbin icin simdiden tSk ediyorum ...öpüldüna.s.

Son düzenleme:
canım fotoğrafları mail attım bakabilirsin :)
yazın ameliyat olanların bir kısmı sıcaklarda zor olduğunu söylemişlerdi
bandajlar rahatsız ediyormuş
kışın daha rahat olur ama yaz sonu gibide düşünebilirsin
ben 3 eylülde olmuştum havalar serindi bi sorun yaşamadım
eylül ekim arasıda bence rahat olur

kafamçokkarıştı cok güzeller:lepi:

darisi bnm basima:Saruboceq:

ben de foto isteyebilir miyim mümkünse eğer ameliyat öncesi sonrası fotolarından gönderir misin?:kedi:
Bi de avatrındaki sen misin yoksa Angelina Jolie mi ya bilemedim

tamam canım göndereyim
özelden mailimi yazıyorum sana
öncesi yok sonrası var sadece
öncesini doktorumdan istedim ama göndermedi daha

ya kızlar ben de oldum biliyorsunuz 22 nisanda,şimdi şişlikler gitti ve bana küçülmüş gibi geliyorr..doktoruma söyledim önemli deil hemen hallederiz istersen daha büyütürüm dedi ama nasıl olcak??bana 330luk takılmıştı boyum 1.72 kilom 68.çok çekindim büyük olmasın dedim ama şimdi de yetmiyor keşke daha büyük olsa diyorum.eğer iknci kez büyütmek istersem normal ameliyat mı olmam lazım yine??dikiş yeri falan var sonuçta?pek uraştırıcı bişey olmaz dedi doktorum ama anlayamadım..

canım çok geçmiş olsun sanada...anladım ki şişlikler gidince herkesin ortak fikri küçük olması yani maksimum büyüklükte yapmak lazım galiba:)yalnız doktorunun dediği gibi bişey mümkün olamaz yani öyle hemen halledilemez ikinci bi ameliyat olmadan...öyle olsa burda büyüklüğünden şikayetçi birsürü arkadaş var onlar yaptırırdı,yani sana bahsettiği ikinci bir ameliyattır bencefisfisfis

cevapladığın için çok teşekkr ederim..:)) benim gibi memnun olmayıp ikinci kez büyütenler yazabilir mi acaba?bir de üstüne para aldı mı aldıysa da ne kadar,onu merak ediyorum..şu an fark verebilcek durumum da yok açıkçası..

bana 260 cc takıldı geçekten çok küçük şu anda, seninki high profil mi? ben olucam 2. ameliyatı, 1-2 ay kadar sonra.
2. ameliyat olmadab büyütme şansın yok bi kere, 2. amelitatta ilki kadar zor olmuyomuş ama sonuçta ameliyat yani narkoz kesik dikiş acı vs, onlara göre bişe yok sonuçta çeken biziz...
parayı protez ve hastane parası kadar alıcak bnmki o sa zaten baya bişe...off

Cyberrella'cığım, bende sitede okuduklarımdan senin gibi meme dokusuna bağlı sanıyordum kas altı yada kas üstü ameliyatlarını, geçen c.tesi 3.ay kontrolüme gittiğimde daha doğrusu kontrol demeyeyim de resim çekilmeye gittiğimde Barış Bey'e sordum bunu, bana resimlerle de gösterdi, bu doktorun uygulamasına bağlı ben bütün ameliyatlarımı kas üstü yapıyorum ve bunu öneriyor savunuyorum dedi. Yani meme dokusuyla ilgisi yok, doktorun elinin hamaratlığına biraz da uygulama yöntemine bağlı, eli diğerine alışıksa bu iyidir diyecek çünkü onu daha iyi yapıyordur. Bir de protezin kenar kısımları bende belli değil, belli olmayı geçtim silikonu hissetmiyorum içinde bulamıyorum. Belli bir süre sonra bağ doku oluşuyormuş (bunu da nette okumuştum) artık bünye kabulleniyor ondan olsa gerek.

Arkadaslar ben 2gun once amelyat oldum.kas alti275cc takildi.,su an sis ve cook setler,sizin de oyle oldumu?dokunduumda acayip sertlerohaoldumsmile biraz yumusasalar cok rahatliyca.sabah 9gibi amelyat basladi.12;30gibi uynadim,aksam saat 5 gibi evdeydim.ilk gece yatmakta cok zorlandim.dun sabah hastaneye gittim direnler cikartildi,biraz daha rahatladim.

Selaaaam Zeynepcimm, Selam arkadaslarr,

ben ameliyatlarimi 03.06.2010 da yaptirdim istanbulda geldim.
Ben, basenden yag aldirma, meme büyütme (kas alti damla protez meme ucu), karin germe hepsini birden oldumm :)
Size simdilik sukadarini söylüyorum.... dikisler mükemmel üstü mükemmel arkadaslarr.... burda almanyada evdoktoruma ve bir doktora daha gösterdim... inanin her ikiside hayretler icinde baya seyrettiler incelediler dikisleri.... nerde yaptirdin doktor kim dediler...ve cook mükemmel oldugunu söylediler...bende DOKTORUMLA GURUR duydum:sm_cool:
Her istedigini soruyu sorabilirsinizz elimden geldigince cevablarim isteyenede msn de veririm gösteririma.s

Hepinizi öptüüüüüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…