z£yn€p;13596127 .!.:Meme dokum yarım limon kadardı hatta belki daha azda olabilir
ve bu bile kasüstü yapmak için yeterli oldu, kenarları belli değil
Kapsül riskinin daha fazla olduğu söyleniyor ama doktor protez için uygun yeri açarsa kapsül olmuyor
ki benim doktorum kapsül için masaj bile vermedi
9. ayı bitirdim ve ne kapsül nede başka hiçbir sorunla karşılaşmadım
Kasaltının ağrısı yazılanlardan anladığım kadarıyla oldukça işkenceli
Benim için kasüstünün artıları daha fazla olduğu için kasüstüne karar verdim, doktorumun öneriside kasüstü olmasıydı
şuan herşeyden çok memnunum, kasüstü çok isabetli bir kararmış
canım fotoğrafları mail attım bakabilirsin :)
yazın ameliyat olanların bir kısmı sıcaklarda zor olduğunu söylemişlerdi
bandajlar rahatsız ediyormuş
kışın daha rahat olur ama yaz sonu gibide düşünebilirsin
ben 3 eylülde olmuştum havalar serindi bi sorun yaşamadım
eylül ekim arasıda bence rahat olur
ya kızlar ben de oldum biliyorsunuz 22 nisanda,şimdi şişlikler gitti ve bana küçülmüş gibi geliyorr..doktoruma söyledim önemli deil hemen hallederiz istersen daha büyütürüm dedi ama nasıl olcak??bana 330luk takılmıştı boyum 1.72 kilom 68.çok çekindim büyük olmasın dedim ama şimdi de yetmiyor keşke daha büyük olsa diyorum.eğer iknci kez büyütmek istersem normal ameliyat mı olmam lazım yine??dikiş yeri falan var sonuçta?pek uraştırıcı bişey olmaz dedi doktorum ama anlayamadım..
Senin kasüstü takılmış ya yaptığım araştırmalara göre kasüstü takılabilmesi için meme dokusunun yeterli olması gerekiyormuş. Yeterli olmazsa protezin kenar kısımları belli oluyomuş. Senin ameliyat öncesi göğüslerin ne kadardı? internetten araştırma yapıyorum sürekli, kasüstünün dezavantajlarından bahseden yazılar var kafam karıştı çok fena. Kapsül gelişme riski daha fazla oluyomuş. İlerde mamografi çekilirken memedokusundan ayırmak zor oluyomuş fln:-( of yaa kasaltının da acısına dayanamam ki ben. Çok ağrılı oluyo kasaltının ameliyat sonrası.