arkadaşlar ve sevgili zeynep merhaba..
sononda bugün bende büyüttüm:))
akşam saat 18 gibi evdeydim.
sanırım başarılı bir ameliyat oldu.sargı alınınca dahi iyi anlayacagım.
ama dikiş yerlerinde özellikle solda ağrılarım var.yatıp kalkmakta çok zorlanıyorum(
2 saat öncede doktor kontrole geldi.kanama vs. varmı diye.herşeyin normal olduğunu söyledi..
umarım şu bir ay çabuk geçer, güzel gögüslerime kavuşurum..
ohh valla bak hiç sorunsuz atlattın ameliyatıarkadaşlar ve sevgili zeynep merhaba..
sononda bugün bende büyüttüm:))
akşam saat 18 gibi evdeydim.
sanırım başarılı bir ameliyat oldu.sargı alınınca dahi iyi anlayacagım.
ama dikiş yerlerinde özellikle solda ağrılarım var.yatıp kalkmakta çok zorlanıyorum(
2 saat öncede doktor kontrole geldi.kanama vs. varmı diye.herşeyin normal olduğunu söyledi..
umarım şu bir ay çabuk geçer, güzel gögüslerime kavuşurum..
pinkozzycim sadece yaşadıklarımdan yola çıkarak korkuların yersiz olduğunu söylüyorumzeynepçim hakklılar insan seni okuyunca çok rahatlıyor bende sonunda yarın amelyat oluyorum hem heyecanlıyım birazda korkuyorum aslında ama saol sen rahatlanttın beni :) keşke ist olsanda biraz sohbet edebilseydik seninle:)
bu beden ölçülerini çok anlamasamda yardımcı olmaya çalışacağımZeynep merhaba tatlım.konu açtım ama kimse cevap yazmıo.sen bana yardımcı olabilirsin snaırım.konumu okudunmu bilmiyorum ama.80 beden kullanıyroum zaten.dün dr.gittim dr. uzun boylusun omuzlarında geniş 90 beden kaldırabilirsin dedi.
ama kas üstü yuvarlak 250cc dedi o zaman nasıl 90 beden olacak ya(
z£yn€p;13171081 .!.:ALINTI
''Göğüs Altı Ölçüsü
Bir mezura ile sütyen takmadan, göğüs altı ölçünüzü alınız. Ölçü alma işlemi sırasında mezurayı, aynen sütyeni giydiğinizde vücudunuzu saran yerden alınız. Mezura ne çok çok sıkı ne de gevşek olmalıdır. Sütyen taktığınızda hissetmek istediğiniz sıkılık en uygunudur. Aşağıdaki tablodan, bulduğunuz ölçüyü (cm olarak) kıyaslayarak bedeninizi bulunuz. Bu değer sizin sütyen bedeninizi göstermektedir.
Göğüs Ölçüsü
İkinci adım göğüs ölçüsünün alınmasıdır. Mesurayı kollarınızın altından geçirip, göğsünüzün üstünden en geniş yerinden ölçünüz. Bu sırada mezura ne sık ne de gevşek olmalıdır. Aldığınız bu ölçüden (cm olarak), yukarıda aldığınız Göğüs Altı ölçüsünü çıkararak bulduğunuz farkı aşağıdaki tablodan bulup Cup ölçünüzü belirleyiniz.
Cup Ölçüsü (cm) = Göğüs Ölçüsü (cm) - Göğüs Altı Ölçüsü (cm)
(Bir tablo var ama ekleyemediğimden bu şekilde yazabildim)
Fark 11 AA
Fark 13 A
Fark 15 B
Fark 17 C
Fark 19 D
Fark 21 DD
Fark 23 E
Fark 25 F
Umarım bir faydası olur.Bu tabloyu daha önce selenn nickli çok sevdiğim bir arkadaşım paylaşmıştı
bana çok yardımcı olmuştu.
Zeynep merhaba tatlım.konu açtım ama kimse cevap yazmıo.sen bana yardımcı olabilirsin snaırım.konumu okudunmu bilmiyorum ama.80 beden kullanıyroum zaten.dün dr.gittim dr. uzun boylusun omuzlarında geniş 90 beden kaldırabilirsin dedi.
ama kas üstü yuvarlak 250cc dedi o zaman nasıl 90 beden olacak ya(
uzun boyluysan omuzların genişse ve de büyük göğüsler istiyosan 250 cc sana küçük bence.. bn de uzun boylu ve geniş omuzluyum, 260 cc kondu bana, gerçekten 1,5 aydır bunalımdayım ve 2. bi ameliyat olucam bu yüzden, 3 ayın dolmasını bekliyorum ve resmen günler geçmiyo..
orta büyüklükte doğal görünen göğüs istiyosan dikkat çekmesin istiyosan 250 cc iyi
ama tabi istediğin büyüklüğü druna iyi anlat ve dr una güveniyosan da son kararı ona bırak bence, umarım yardımcı olabilirim çünkü ameliyat sonrası hayal kırıklığını çk iyi biliyorum..
z£yn€p;13178133 .!.:batıncım bence 300 cc ve üstünü düşün
çok zayıf değilsen 325 cc bile olabilir
yani olduğuna değsin
z£yn€p;13179822 .!.:tamam canım 300 cc için zorla bakalım
kilon normalmiş boyunda uzun 250 cc küçük durur çünkü
offf offfff ya bir an önce olsaydım.bütün tetkitler yapıldı.ama regl olacağım haftaya onu bekliyorum ay sonunada ameliyat olucam.silikonları dışardan alacağım.o yüzden dr.ameliyat esnasında deneme şansı yok malesef((
offf offfff ya bir an önce olsaydım.bütün tetkitler yapıldı.ama regl olacağım haftaya onu bekliyorum ay sonunada ameliyat olucam.silikonları dışardan alacağım.o yüzden dr.ameliyat esnasında deneme şansı yok malesef((