Ameliyat olanların göğüs altı, göğüs çevresi ölçüsü ve protez büyüklükleri hakkında

Çiçeğim merhaba,bu fotograftaki sen misin?yani 325 ccnin duruşu bu mu?

cnm şaşırmanı ben anlıyorum
ama inan kas altı uygulamayla meme dokusu üstüne yapılan uygulama çok farkediyor çünkü kas baskı yaptığından daha küçük görünüyor kas üstüne göre
bende 375 istiyorum ama doktorum 325-350 arasında diyor bakalım hayırlısı
yani 375 okadarda büyük değil
zira biz burda 500 ü bile duyduk :KK34:

cnm şaşırmanı ben anlıyorum
ama inan kas altı uygulamayla meme dokusu üstüne yapılan uygulama çok farkediyor çünkü kas baskı yaptığından daha küçük görünüyor kas üstüne göre
bende 375 istiyorum ama doktorum 325-350 arasında diyor bakalım hayırlısı
yani 375 okadarda büyük değil
zira biz burda 500 ü bile duyduk :KK34:

senin doktorun da kasaltı mı önerdi?

Kızlar bir de şunu Belirtmek isterim Hiç meme DOKUSU olmayan arkadaşlara mesela KAS zarı altına 290 cc Konulmuş Bayan Ola Ola B Cup olmuş Çünkü zaten tahta gibi 290 la da ancak B Cubu tamamlıyor meme dokusu Yok Pide gibi memesi azda Olsa varsa mesela BENİM gibi 270 cc İle Ben C Cubum bana 300 Falan Konsaydı Ne olurdu bilemiyorum Görenler zaten 270 cc olduğuna inanmıyor meme altına konmuş ondan büyük görünüyor diyorlar Kas ZARI Altına Konsaydı 1 mm Lik Zarmı Küçük gösterecekti benim silikınlarımı yada Yarısı Kas Yarısı meme altında olsaydı Çok mu Farkedecekti Ben Kendi Adıma HAYIR diyorum Bu HİÇ MEMESİ Olmayan Hatunlar için geçerli Bunu Ben doktorumada Sordum Aynı şeyi Söyledi Bilginiz olsun

senin doktorun da kasaltı mı önerdi?

cnm benim doktorum bana dual plan önerdi
benim göğüs dokum var ama üstlerde biraz boşalma var emzirmeden dolayı
doktoruma göre tam bir boşalma değilmiş bu
dual planla göğsün daha dik görünecek yuvarlak olucağından yukardan kaldırıcak derini dedi
baya baya aydınlattı sağolsun beni
benim güvenim tam doktoruma inşallah 17 sinde ameliyatımı olur bende sevince boğulurum :KK34:
inş sende istediğine kavuşursun :KK16:

kızlar cumaya ameliyata giriyorum göğüs altı ölçüm 85 B cup takıyor C veya 90 olsun dedim 300-350 arası yüksek profil yuvarlak mentor veya McGham kullanıyorum dedi hangisini istersen 50 é fark var sadece dedi 1.76 65 kiloyom şu anda kas altı dedi ne dersiniz birde göğüs ucumu yoksa altı kesisi mi olsun yaaa birde sigara içiyorum bırak dedi demesi kolay:KK43:

Kızlar bir de şunu Belirtmek isterim Hiç meme DOKUSU olmayan arkadaşlara mesela KAS zarı altına 290 cc Konulmuş Bayan Ola Ola B Cup olmuş Çünkü zaten tahta gibi 290 la da ancak B Cubu tamamlıyor meme dokusu Yok Pide gibi memesi azda Olsa varsa mesela BENİM gibi 270 cc İle Ben C Cubum bana 300 Falan Konsaydı Ne olurdu bilemiyorum Görenler zaten 270 cc olduğuna inanmıyor meme altına konmuş ondan büyük görünüyor diyorlar Kas ZARI Altına Konsaydı 1 mm Lik Zarmı Küçük gösterecekti benim silikınlarımı yada Yarısı Kas Yarısı meme altında olsaydı Çok mu Farkedecekti Ben Kendi Adıma HAYIR diyorum Bu HİÇ MEMESİ Olmayan Hatunlar için geçerli Bunu Ben doktorumada Sordum Aynı şeyi Söyledi Bilginiz olsun

canımcım bence kas üstü ile kas altı çok farkediyor..kas üstüne kondugunda protez büyüklüğünü direkt belli ediyor..baskılayan yada üstünü örten birsey olmuyor ama kas altında protezin yeri hem cok içeride oluyor hemde kas üstünü ortuyor,baskılıyor, büyüklüğünü göstermiyor protezin...zaten o yuzden meme dokusu olmayanlarda kas altı tercih ediyor doktorlar..kas üstü yapsalar olmayan memede protez dogrudan belli olucak, ele gelecek vs..kas zarı altı da hemen hemen kas üstüne yakın sonuc veriyor zaten...ama su bir gercek ki meme dokusu olanlarda hem protez istenilen yere yerlestirilebiliniyor hem istenilen büyüklük daha rahat kullanılabiliniyor, hem de ameliyat sonrası süreci çok daha rahat geciyor ...

Son düzenleme:
canımcım bence kas üstü ile kas altı çok farkediyor..kas üstüne kondugunda protez büyüklüğünü direkt belli ediyor..baskılayan yada üstünü örten birsey olmuyor ama kas altında protezin yeri hem cok içeride oluyor hemde kas üstünü ortuyor,baskılıyor, büyüklüğünü göstermiyor protezin...zaten o yuzden meme dokusu olmayanlarda kas altı tercih ediyor doktorlar..kas üstü yapsalar olmayan memede protez dogrudan belli olucak, ele gelecek vs..kas zarı altı da hemen hemen kas üstüne yakın sonuc veriyor zaten...ama su bir gercek ki meme dokusu olanlarda hem protez istenilen yere yerlestirilebiliniyor hem istenilen büyüklük daha rahat kullanılabiliniyor, hem de ameliyat sonrası süreci çok daha rahat geciyor ...

Evet Kas altı fark ediyor Halısın Zaten Meme Dokudusu Hiç Olmayan Tahta gibi Olanlara dedğin üzre Silikonu saklamak adına Kas altına koyuyor doktorlar mesela Sweet arkdaşımızda olduğu gibi Kas Altı olması gerek demiş doktorlar Kas Zarı Altıda 1 mm Zar çok farketmiyor Yalnız Kas Zarı altına Küçük cc Koyan doktorlar Korkuyor Sonrasında herhangi bir sorunla karşılaşmasınlar diye Doğal olsun diyerek etkiliyor hastayı :KK1:

Bıraksanız da artık şu yöntemleri doktorlar hastaya göre uygulasa. Sadece ameliyat olarak bütün yöntemler ve kişiye uygunlukları hakkında engin bilgi sahibi olamazsınız değil mi?

Bazı yorumlara bakıyorum da kraldan çok kralcı kesilmek bu oluyor herhalde. Bazı bilgiçlikler için gelen kötü içeriklerden bıktım. Herkes kendi tecrübesini paylaşsın lütfen..

burada bilgiçlik taslandıgını düşündürücek bir şey göremiyorum ben....Hersey doktorda bitiyor onlar herseyi biliyor zaten mantıgıyla gidersek burada paylaşım yapmamızın ne geregi var...herkes burada bildikleri, tecrübeleri hakkında yorum yapıyor, Kimseye birsey iddia eden, dayatan biri yok burada....zaten işin çok da teknik detay kısmına girilmiyor kaldı kı giremeyiz zaten.. Doktoruma teknik konusunda hiç müdahele etmemiş biri olarak burada kralcı kesildigimi kesinlikle düşünmüyorum.
kötü içerik derken ne kastettiniz ben anlamadım ?!

Sizler burada 1-2 forumla ilgileniyorsunuz, oradaki mesajları görüyorsunuz ben onlarca forumla ilgileniyorum ve bütün mesajları biliyorum. Karşılıklı atışmaların da aylardır yazılanların da farkındayım. Kimseyi hedef almadım genel bir uyarıydı. Herkesin dikkate alması temennisiyle..

Anlıyorum ne demek istediginizi....Ben kendi adıma kişilerden bagımsız genel yorumlar yaptıgımı söylemek istiyorum. Her neyse konu aydınlanmıs oldu benim acımdan, tesekkurler cevap için...
Herkese iyi sohbetler :KK71:

Kızlar bir de şunu Belirtmek isterim Hiç meme DOKUSU olmayan arkadaşlara mesela KAS zarı altına 290 cc Konulmuş Bayan Ola Ola B Cup olmuş Çünkü zaten tahta gibi 290 la da ancak B Cubu tamamlıyor meme dokusu Yok Pide gibi memesi

vallahi ilk defa böyle tabirler duyuyorum,pide filan karnın mı acıktı acaba:KK1:

vallahi ilk defa böyle tabirler duyuyorum,pide filan karnın mı acıktı acaba:KK1:

Acıktım her daim açım Metabolizmam Hızlı çalışıyor Ve aynı zamanda Günde 5 KM. Yürüyorum İşim gücüm Yok Evde yim Evimin Kadıyım Kalemim Benim :KK1: Yaa süpersin ha bu arada Ben Allahıma Şükür Pide Gibi Değildim :KK34: Göğüs Üzeri Ölçüm 95 :KK16: :KK54:

Acıktım her daim açım Metabolizmam Hızlı çalışıyor Ve aynı zamanda Günde 5 KM. Yürüyorum İşim gücüm Yok Evde yim Evimin Kadıyım Kalemim Benim :KK1: Yaa süpersin ha bu arada Ben Allahıma Şükür Pide Gibi Değildim :KK34: Göğüs Üzeri Ölçüm 95 :KK16: :KK54:
türk filmi repliği gibi oldu" evimin kadını,çocuklarımın annesiyim.." :KK1:

türk filmi repliği gibi oldu" evimin kadını,çocuklarımın annesiyim.." :KK1:

Demi Süperim Ben canım Benimm Görenler ev hanımı Olduğuma inanmıyorlar gerçide :KK1: Hayatım Boyunca Hep çalıştım Çünkü Çok şükür İhtiyaç olursa Elbette Çalışırım Kalemcim Yine O Ayrı bebek Yok daha Yapmıyorum tatlişkom Çocuklarımın annesi olamadım henüz ama Allah onuda nasip eder İnşallah Sonuç ta Huzur lu Bir Yuva Seven yürekli bir Kocam var Diyorum ve ekliyorum 75 Meme altı Ölçüm :KK34:
Haa Bu arada sen bekardın diymi Allah sanada Yaşatsın Gelinlik giymeyi Yuva kurmayı ve huzurlu olmayı..

Son düzenleme:
hep ameliyat olanlar yazmış. ben de yazıcam :26: göğüs alt ölçüm 75, göğüs çevresi 81 yani 75 A (AA da olabilir) (bir de ara ara ölçer dururum, sanki göğüs çevresi belki 1 cm fazla çıkar :KK59: ben de bir gün bu başlığa 300 cc... vs yazmak ve coşmak istiyoruum :KK52: :KK52: :KK52:

Son düzenleme:
Göğüs altı ölçüm 80cm, göğüs çevrem 90 cm, protezim 300 cc high profil yuvarlak protez kas altı,
80 C sütyen kullanıyorum. :KK19:

kızlaar, benimki 260 cc mentor damla protez. ama ben bunlarla mutlu değilim, yeniden olmayı düşünüyorum:KK43:

bnmkiler damla, straplez veya brzcık dekoltede bile dolgun durmuyo.doğal olsun derken fazla küçük oldu. yuvarlak nasıl duruyo, yaptıranlar tavsiye eder mi?

Bende mutlu değilimmm... Benim 200 cc mentor damla protez ve karar verdim ikinci ameliyatı olucam. Çok küçük geliyorlar bana :KK43:

170 boy,48 kg ve hiç göğüs dokum yoktu. 285 cc kasaltı, yuvarlak protez kondu. 1 hafta oldu ameliyat olalı. 80 b sporcu sütyeni takıyorum şimdilik, heralde 80 c yada 85a falan takarım ilerde. :KK1::KK16::21:

X