Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Göğüs altı ölçüm 75 sütyen alırken böyle alıyorum göğüs tam üzeri ölçümde mezura ile 95 ablam ölçtü bende saf gibi 90 oldum diyorum ve Sütyenlerimde inanılmaz sıkıyor meğerse bu yüzdenmiş
z£yn€p;13639661 .!.:tamam canım göndereyim
özelden mailimi yazıyorum sana
öncesi yok sonrası var sadece
öncesini doktorumdan istedim ama göndermedi daha
kıskandım yaa çok güzeldir:)benimki küçük oldu böhüüüüüüü(( :)
canım senınlıler kac cc dı
kıskandım yaa çok güzeldir:)benimki küçük oldu böhüüüüüüü(( :)[/Q
senin kaçtı canım olmadan önce şimdi kaç oldun üzülme eminim çok Güzeldir Benim Avatarım daki İşte Resmim Son halim
kıskandım yaa çok güzeldir:)benimki küçük oldu böhüüüüüüü(( :)[/Q
senin kaçtı canım olmadan önce şimdi kaç oldun üzülme eminim çok Güzeldir Benim Avatarım daki İşte Resmim Son halim
aaa evt dikkat etmemişim,çok güzel olmuş cidden..çok beğendim ben bunuuuu:)..yaa ben 83 oldum dicem de daha 10 gün oldu küçülür heralde:)onu bile olamadım:)
aaa evt dikkat etmemişim,çok güzel olmuş cidden..çok beğendim ben bunuuuu:)..yaa ben 83 oldum dicem de daha 10 gün oldu küçülür heralde:)onu bile olamadım:)
Çok Teşekkürederimm Yok Sen baya zayıfsın bence gayet iyi olmuştur Küçülse bile yerine oturacak ödemler gidince daha rahat hissedersin şimdi çok gerginsindir
valla haklısın ama ödemler de büyük gösteriodur gitmesinler yaaa diorum bazen..:)))senin ameliyat sonu ölçünle son hali arasında kaç cm fark etti??bazıları çok küçüldü hiç kalmadı mutuzum falan yazmış da ondan korkuyorum ben =)Çok Teşekkürederimm Yok Sen baya zayıfsın bence gayet iyi olmuştur Küçülse bile yerine oturacak ödemler gidince daha rahat hissedersin şimdi çok gerginsindir
valla haklısın ama ödemler de büyük gösteriodur gitmesinler yaaa diorum bazen..:)))senin ameliyat sonu ölçünle son hali arasında kaç cm fark etti??bazıları çok küçüldü hiç kalmadı mutuzum falan yazmış da ondan korkuyorum ben =)
Evet Yaff küçülüyormuş bende öle okuyorum üzülüyorum öyle olanlara ne kötü değilmi okadar ol sonra küçülsün ödem gidince :26: Şöyle söyliyeyim Benim Operasyon Öncesi doktorum Ölçü aldığında Tam Göğüs üzeri ölçüm 80 di Göğüs altımda 75 Şu anda Göğüs Üzeri Ölçüm 95 yani yapılmadan Önce 75 b İdim Şimdi 75 D oldum senin de Üzülme Vücuduna Göre orantılı yapmıştır doktor Bende Zayıfım çok böyle Dolu Dolu oldu
göğüsaltı 73 göğüs ucu 96 250-375 arası konulacak 30 martta.80b olacakmış ama ben 80c istiyorum.doktorum çok buyukte sakıncalı diyor,bilmiyorum kızlar umarım vazgeçmem.bu konuyla ilgili hemen hemen tüm ayfalara mesaj yazdım bana destek olun lütfen..
z£yn€p;13057437 .!.:yuvarlak bence süper duruyor, kesinlikle tavsiye ederim
sütyensizken bile harikalar, bomba gibiler :)
forumda damla düşünenler benim fotoğraflarımı görünce yuvarlak yaptırmaya karar verdi
2. ameliyat için acele karar verme ama olursan sana tavsiyem yuvarlak olsun
Dekolte muhteşem sütyen giymeye gerek kalmıyor sütyensiz daha güzeller valla:dance:
Evet Yaff küçülüyormuş bende öle okuyorum üzülüyorum öyle olanlara ne kötü değilmi okadar ol sonra küçülsün ödem gidince :26: Şöyle söyliyeyim Benim Operasyon Öncesi doktorum Ölçü aldığında Tam Göğüs üzeri ölçüm 80 di Göğüs altımda 75 Şu anda Göğüs Üzeri Ölçüm 95 yani yapılmadan Önce 75 b İdim Şimdi 75 D oldum senin de Üzülme Vücuduna Göre orantılı yapmıştır doktor Bende Zayıfım çok böyle Dolu Dolu oldu
başkalarına da sordum sana da sorayım cnm yaa böyle çamaşırla harikalar gerçekten..çamaşırsız da böyle yakınlar mı??bnm 2 hafta doldu bugün ayrık 2 top gibiler=)ben de ayrık memeye sinir olurum:)çatal istiyodum ben yaaaaa..yumuşayınca benim de böyle çatalım olur dimiiiii??? =))
Kimse yardımcı olmayacak mı =(