Ameliyat olanların göğüs altı, göğüs çevresi ölçüsü ve protez büyüklükleri hakkında

bebeeeeğiimm gizemim msnde telimi vermeyi unuttum sana bidahaki karşılaşmamızda numaraları werelim bitaneeemmmm yumurtaları tokuşturcaaazzz:KK70:ALLAHIM BİTMESİN BU RĞYA HEP BÖLE BOMBA OLSUN NOLUR UYANDIRMA :) :=)

bebeğim yuvarlak silikon 350 cc hp benimkisi.ama omzularım baya geniş benim cüp die oturdu gibi duruo şmdilik ama inş hep öel dururlar:KK70: bnde 325cc isteidm ama doktor dedi 350 cc indiği zman gözünü doyurur dedi....tabikide fotolaımı atcam ama 2. ameliyatı akldıramam herhalde çünkü ne olursa olsun ameliya ameliyattır erry ii araştır pişman olcağın bi sonuç yaptırma naci çelik ile mailleştim ben o banabana doktor tawsiye etti we footlarımı attı cc önerisi de werdi.beni ekle msne bavoltu windowslive com ordan görüşelim erry cim:KK70: SİZLERİ SEWİİİOOOOM

cnmm ekledim msn e, bnm de omuzlarım geniş baya bayaa.
350 cc yuvarlak nası oldu çok çokkk çoook mrk ediyorum çünkü ekimde bende 350 cc yuvarlak 2. ameliyatı olıcam:KK70::KK70: bu kdr mutlu çıkman beni de çk motive etti çünkü şu anda beni 2. ameliyattan da mutsuz çıkma korkusu sardı

350 ve 375 arasında gdp geliyorum ara ara acaba 325 mi olsa dyrm, bakalım sen bana ilham kaynağı olıcaksın :KK70::KK70:

erry 375 cok buyuk olmaz bence.benım meme dokum hıc yoktu 375 kullndı hıgh profıl kı cogu doktor cıkamıyo bu olcuye.ama cok buyuk degıl gormek ıstersen msn ekleyebılrsın gizemea228 hotmaıl..

ERRY GİZEME KATILIORUM boyun uzun we yapılısın anladıım kadarıyla.doktorunlla konuş bunu ama 325 tatmin etmes seni gibi gelio bana.inş bnmkilerde elma ağacı gibi sarkmaz::KK70::KK70::KK70: bana da gizemle zeynep ilham wermişti bnce hiç korku sarmasın seni kafaya koyduysanyaptır...ama ii düşün 2. ameliyatın son olsun merak ettim sneinkileri msne girince çewrimdışı yaz aban ileti meleim....

cnmm ekledim msn e, bnm de omuzlarım geniş baya bayaa.
350 cc yuvarlak nası oldu çok çokkk çoook mrk ediyorum çünkü ekimde bende 350 cc yuvarlak 2. ameliyatı olıcam:KK70::KK70: bu kdr mutlu çıkman beni de çk motive etti çünkü şu anda beni 2. ameliyattan da mutsuz çıkma korkusu sardı

350 ve 375 arasında gdp geliyorum ara ara acaba 325 mi olsa dyrm, bakalım sen bana ilham kaynağı olıcaksın :KK70::KK70:
erry cim slm biliyorsun ben çok çok tedirgindim ameliyattan önce büyük olacaklar diye. 320 cc takıldı daha ödemli doğal olarak 1 hafta oldu ama buna rağmen bakıyorum da bundan küçüğü olmazmış canım. yani senin boyun benden uzun sanırım. omuzların da genişse 350 cc düşün derim ben. aslında boydan çok göğüs altı ölçüsü ve omuz genişliği önemli. benim göğüs altım 82 cm idi. inşallah dilediğin gibi olur canım

kızlar buğün tam bir hafta oldu 350 cc lerim takıldığı....hala böle yamuk yumuk yatmak zorunda mıyım popm we sırtım ağrıooooo

erry cim slm biliyorsun ben çok çok tedirgindim ameliyattan önce büyük olacaklar diye. 320 cc takıldı daha ödemli doğal olarak 1 hafta oldu ama buna rağmen bakıyorum da bundan küçüğü olmazmış canım. yani senin boyun benden uzun sanırım. omuzların da genişse 350 cc düşün derim ben. aslında boydan çok göğüs altı ölçüsü ve omuz genişliği önemli. benim göğüs altım 82 cm idi. inşallah dilediğin gibi olur canım

inşallaaaaaaaaaaah cnmmm, senin silikonların da hayırlı olsunnzemuszemus
350 cc yi bi koyduriim dünyalaaaaaar bnmmm olcak:hooray:

erry 375 bencee cok hos duracak..ozge bıle 350ye az dıoken bende 400 de olabılırdı dıoken 375 yaptır sen..

erry 375 bencee cok hos duracak..ozge bıle 350ye az dıoken bende 400 de olabılırdı dıoken 375 yaptır sen..
gizeml
senn göğüs altı ölçn boyun kilon meme dokun falan nasıldı ki ben çok merak ettm. şunun için soruyorum 320 az mı oldu ki bana? 10. günüm şu an için başarılı bence ideal ama çok küçlüyor mu sen ne zaman yaptırmıştın canım

popom morarmış böle yatmaktan :KK43:
özge aadım doktoru braz önce masaja başla artık ded. ya sende de böyle bozulacaklarmış gib br hs yok mu? çok ciddi söylüyorum dokunamıyorum ben ya
:) bir de canım sen niye düz yatmıyorsun nasıl yatıyorsun ilk günden ber sırt üstü dümdüz yatıyorum ve her yerm ağrıyarak uyanıyorum

kopycım benım gogus dokum hıc yok bıldıgın duz dıebılırız yanı cok az bı cıkınrtı sadece..meme dokun varsa senın 320 ıyı..ozgenın de meme dokusu varken 350 takıldı ve bız yakın yerlerde olduugumuz ıcın ve doktorumuz aynı. aynı gun randevu alıp doktorda bulustuk cok seksı duruyolardı valla..benle ozge buyuk sevıyoruz belkı ondanda olabılır...hayır cok kuculmuyo ama benım pazartesı 3. hafta olck sıslerım ındı suan tam ıstedıgım gıbılerr ama bıras daha dolgun olbılırdı de o zamandda pamela gıbı olurdum heralde..ama hıc meme dokusu yoksa 375 ın asagısı kurtarmaz bence.benım boyum 1.74 kılom 68..olcu daha sporcudyım 90 kullanyrum sporcuda ama normal sutyene gectımı kac olur bılmıyorum daha kullanmaya baslamadım.. bu arada dr bıze bactropan verdı kullanmamıs ıcın dıkıs ızlerıne. sen bısey kullanıyomusun..

kopycım benım gogus dokum hıc yok bıldıgın duz dıebılırız yanı cok az bı cıkınrtı sadece..meme dokun varsa senın 320 ıyı..ozgenın de meme dokusu varken 350 takıldı ve bız yakın yerlerde olduugumuz ıcın ve doktorumuz aynı. aynı gun randevu alıp doktorda bulustuk cok seksı duruyolardı valla..benle ozge buyuk sevıyoruz belkı ondanda olabılır...hayır cok kuculmuyo ama benım pazartesı 3. hafta olck sıslerım ındı suan tam ıstedıgım gıbılerr ama bıras daha dolgun olbılırdı de o zamandda pamela gıbı olurdum heralde..ama hıc meme dokusu yoksa 375 ın asagısı kurtarmaz bence.benım boyum 1.74 kılom 68..olcu daha sporcudyım 90 kullanyrum sporcuda ama normal sutyene gectımı kac olur bılmıyorum daha kullanmaya baslamadım.. bu arada dr bıze bactropan verdı kullanmamıs ıcın dıkıs ızlerıne. sen bısey kullanıyomusun..
ben daha başlamadım bir şey kullanmaya kontrole gidicem canım o zaman söyler sanırım. benim sol iyi ama sağ ödemli baya gözle görülür fark var. ben şimdi bugün işe başladım arkadaşlarıma gösterdim. burda göğüslerine hayran olduğumuz bir arkadaş vardı onunkinden bile büyük sol şu an :) inanamadım. bizim gözümüz alışıyor ödemliyken herhalde sonra ödem inince küçük gibi geliyor bence. abartmamak lazım aslında. seninkilerin de güzel olduğuna sevindim cnm iyiki yaptırmışız:nazar:

Kime yaptırdın Kopy, kaç cc konuldu bi de?
erry cim 320 cc hp yuvarlak antalyada mehmet ali bozkurt kas üstü bir de.sen neye karar verrdin cnm. benim göğüs altı ölçüm 83 omuz mesafem 40 cm. oldukça geniş yani ikisi de.benim biraz yüzücü modeli vücudum cnm . senin o ölçülerin kaç cnm 350 üstünü büyük istiyorsan düşün bence. kafanı karıştırmayayım ama 375 büyük olur gibi geliyor bana.

Bu baslik altinda birçok üyenin yuvarlak tercih ettigini okuyorum, buna sebep tam olarak nedir kizlar? Doktorla görüsmemde 3 boyutlu çalisma yaptik ve bana o an için damla daha uygun gelmisti ama simdi kafam karisti.. yuvarlak koydugunda gögüsler arasindaki mesafe açilmisti biraz, bundan rahatsizlik duyan yok mu? Bende asimetri oldugundan birinde 355 digerine 315 cc koyulacak, damla protez.. gögüs dokum da kendimden var biraz su an B size memeye sahibim, gögüs alti ölçüm 75, bu ölçüler yeterince büyüklük saglar sanirim? Çok büyük olmamak kaydiyla dolgun memeyi daha çok tercih ediyorum

Yuvarlak protez koyduran bayanlar acaba özelden resim yollayabilirmisiniz? Bir fikir vermesi açisindan benim için çok önemli.. karar asamasindayim, damla 355 kararlastirmistik ama kafam allak bullak oldu yorumlari okuyunca..

375 o kadar da buyuk bı protes degılkı.sısler ınınce ancak erryı tatmın eder.erry sen benımkını gordun kı oda daha sıs hallerıydı..toparlayınca ancak senı mutlu edecegını dusunuyorum.

375 o kadar da buyuk bı protes degılkı.sısler ınınce ancak erryı tatmın eder.erry sen benımkını gordun kı oda daha sıs hallerıydı..toparlayınca ancak senı mutlu edecegını dusunuyorum.
haklı olabilirsin canım ben onu yazalı baya bir oluyor. gerçekten hatrı sayılır bir küçülme oluyor. inşallah daha olmaz. senin foto var mı gizeml önve ve sonra

haklı olabilirsin canım ben onu yazalı baya bir oluyor. gerçekten hatrı sayılır bir küçülme oluyor. inşallah daha olmaz. senin foto var mı gizeml önve ve sonra

oncesı yok canım ama sonrasını atabılırım.zaten oncesınde hıc ypktukı cok az bı cıkıntı.maılını yazarsan atayım sana foto

X