Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bebeğim yuvarlak silikon 350 cc hp benimkisi.ama omzularım baya geniş benim cüp die oturdu gibi duruo şmdilik ama inş hep öel dururlar bnde 325cc isteidm ama doktor dedi 350 cc indiği zman gözünü doyurur dedi....tabikide fotolaımı atcam ama 2. ameliyatı akldıramam herhalde çünkü ne olursa olsun ameliya ameliyattır erry ii araştır pişman olcağın bi sonuç yaptırma naci çelik ile mailleştim ben o banabana doktor tawsiye etti we footlarımı attı cc önerisi de werdi.beni ekle msne bavoltu windowslive com ordan görüşelim erry cim SİZLERİ SEWİİİOOOOM
erry cim slm biliyorsun ben çok çok tedirgindim ameliyattan önce büyük olacaklar diye. 320 cc takıldı daha ödemli doğal olarak 1 hafta oldu ama buna rağmen bakıyorum da bundan küçüğü olmazmış canım. yani senin boyun benden uzun sanırım. omuzların da genişse 350 cc düşün derim ben. aslında boydan çok göğüs altı ölçüsü ve omuz genişliği önemli. benim göğüs altım 82 cm idi. inşallah dilediğin gibi olur canımcnmm ekledim msn e, bnm de omuzlarım geniş baya bayaa.
350 cc yuvarlak nası oldu çok çokkk çoook mrk ediyorum çünkü ekimde bende 350 cc yuvarlak 2. ameliyatı olıcam bu kdr mutlu çıkman beni de çk motive etti çünkü şu anda beni 2. ameliyattan da mutsuz çıkma korkusu sardı
350 ve 375 arasında gdp geliyorum ara ara acaba 325 mi olsa dyrm, bakalım sen bana ilham kaynağı olıcaksın
erry cim slm biliyorsun ben çok çok tedirgindim ameliyattan önce büyük olacaklar diye. 320 cc takıldı daha ödemli doğal olarak 1 hafta oldu ama buna rağmen bakıyorum da bundan küçüğü olmazmış canım. yani senin boyun benden uzun sanırım. omuzların da genişse 350 cc düşün derim ben. aslında boydan çok göğüs altı ölçüsü ve omuz genişliği önemli. benim göğüs altım 82 cm idi. inşallah dilediğin gibi olur canım
gizemlerry 375 bencee cok hos duracak..ozge bıle 350ye az dıoken bende 400 de olabılırdı dıoken 375 yaptır sen..
özge aadım doktoru braz önce masaja başla artık ded. ya sende de böyle bozulacaklarmış gib br hs yok mu? çok ciddi söylüyorum dokunamıyorum ben yapopom morarmış böle yatmaktan
popom morarmış böle yatmaktan
ben daha başlamadım bir şey kullanmaya kontrole gidicem canım o zaman söyler sanırım. benim sol iyi ama sağ ödemli baya gözle görülür fark var. ben şimdi bugün işe başladım arkadaşlarıma gösterdim. burda göğüslerine hayran olduğumuz bir arkadaş vardı onunkinden bile büyük sol şu an :) inanamadım. bizim gözümüz alışıyor ödemliyken herhalde sonra ödem inince küçük gibi geliyor bence. abartmamak lazım aslında. seninkilerin de güzel olduğuna sevindim cnm iyiki yaptırmışızkopycım benım gogus dokum hıc yok bıldıgın duz dıebılırız yanı cok az bı cıkınrtı sadece..meme dokun varsa senın 320 ıyı..ozgenın de meme dokusu varken 350 takıldı ve bız yakın yerlerde olduugumuz ıcın ve doktorumuz aynı. aynı gun randevu alıp doktorda bulustuk cok seksı duruyolardı valla..benle ozge buyuk sevıyoruz belkı ondanda olabılır...hayır cok kuculmuyo ama benım pazartesı 3. hafta olck sıslerım ındı suan tam ıstedıgım gıbılerr ama bıras daha dolgun olbılırdı de o zamandda pamela gıbı olurdum heralde..ama hıc meme dokusu yoksa 375 ın asagısı kurtarmaz bence.benım boyum 1.74 kılom 68..olcu daha sporcudyım 90 kullanyrum sporcuda ama normal sutyene gectımı kac olur bılmıyorum daha kullanmaya baslamadım.. bu arada dr bıze bactropan verdı kullanmamıs ıcın dıkıs ızlerıne. sen bısey kullanıyomusun..
erry cim 320 cc hp yuvarlak antalyada mehmet ali bozkurt kas üstü bir de.sen neye karar verrdin cnm. benim göğüs altı ölçüm 83 omuz mesafem 40 cm. oldukça geniş yani ikisi de.benim biraz yüzücü modeli vücudum cnm . senin o ölçülerin kaç cnm 350 üstünü büyük istiyorsan düşün bence. kafanı karıştırmayayım ama 375 büyük olur gibi geliyor bana.Kime yaptırdın Kopy, kaç cc konuldu bi de?
haklı olabilirsin canım ben onu yazalı baya bir oluyor. gerçekten hatrı sayılır bir küçülme oluyor. inşallah daha olmaz. senin foto var mı gizeml önve ve sonra375 o kadar da buyuk bı protes degılkı.sısler ınınce ancak erryı tatmın eder.erry sen benımkını gordun kı oda daha sıs hallerıydı..toparlayınca ancak senı mutlu edecegını dusunuyorum.
haklı olabilirsin canım ben onu yazalı baya bir oluyor. gerçekten hatrı sayılır bir küçülme oluyor. inşallah daha olmaz. senin foto var mı gizeml önve ve sonra