z£yn€p;14067590 .!.:bende seni merak ediyordum ameliyattan sonra görüşemedik
sonuçtan memnun olman benide mutlu etti canım :))
meme ucundan olabilmen büyük şans, benim meme ucu küçük olduğu için yapılamamıştı maalesef
kaç cc konuldu peki?
zeynep merhaba ben uzun zamandır sani ve birkaç arkadaşı takip ediyorum.. haftaya 12 temmuzda muayene randevusu aldım muhtemelen o hafta da ameliyat olucam çünkü 3 hafta iznim var ve hemen olup bitmeli.. çoooooook heyecanlıyım anlatamam. senin yazılarını okudukça da daha bir heyecanlanıyorum. Tek korkum operasyon sonrası küçülüyormuş ya ödemler inince mi küçülüyor anlayamadım. kimisi 200cc den memnunken 260 cc nasıl sönüp gider? ama ben çok büyük de istemiyorum doktorla görüştükten sonra yine yazarım müthiş heyecanlıyım olmazsa büyük hayal kırıklığı..Benimki 325 cc idi, sanırım yanlış hatırladın
ama zaten 300 ile 325 arasında çok bi fark yok
benimkinin büyük durmasının bi diğer nedenide kasüstü olmasıydı
Her 325 cc taktıranda bendeki gibi büyük durmuyor
sen büyüklüğü kafana takma önemli olan görüntünün güzel olması
eminim doktorun sana en yakışan protezi koymuştur
daha 1. aydasın başta banada küçük geliodu keşke daha büyük olabilseydi diyodum ama şimdi aksine boyutu çok ideal geliyor
mesela benim protezlerim 8. ayda yaklaştı ilk başta çok ayrıktı
yani zamanla çok değişiyor eminim sende birkaç ay sonra büyüklüğünden memnun olursun
bende kocaman kocaman öpüyorum canım :)
yeni görüntünün tadını çıkarmaya bak
zeynep merhaba ben uzun zamandır sani ve birkaç arkadaşı takip ediyorum.. haftaya 12 temmuzda muayene randevusu aldım muhtemelen o hafta da ameliyat olucam çünkü 3 hafta iznim var ve hemen olup bitmeli.. çoooooook heyecanlıyım anlatamam. senin yazılarını okudukça da daha bir heyecanlanıyorum. Tek korkum operasyon sonrası küçülüyormuş ya ödemler inince mi küçülüyor anlayamadım. kimisi 200cc den memnunken 260 cc nasıl sönüp gider? ama ben çok büyük de istemiyorum doktorla görüştükten sonra yine yazarım müthiş heyecanlıyım olmazsa büyük hayal kırıklığı..sevgiler..
z£yn€p;12679588 .!.:Göğüs altı ölçüm 76, göğüs çevrem 96 cm, protezim 325 cc high profil yuvarlak protez
80 C sütyen kullanıyorum
göğüs çevrem 86 ydı yani 10 cm fark vardızeynep , peki ameliyat öncesinde göğüs altı ölçünle göğüs çevren arasında kaç cm vardı .? meme dokun nasıldı yani? bana da 320 konulcak büyük ihtimalle. o yüzden merak ediyorum .
Selaaaam Zeynepcimm, Selam arkadaslarr,
ben ameliyatlarimi 03.06.2010 da yaptirdim istanbulda geldim.
Ben, basenden yag aldirma, meme büyütme (kas alti damla protez meme ucu), karin germe hepsini birden oldumm :)
Size simdilik sukadarini söylüyorum.... dikisler mükemmel üstü mükemmel arkadaslarr.... burda almanyada evdoktoruma ve bir doktora daha gösterdim... inanin her ikiside hayretler icinde baya seyrettiler incelediler dikisleri.... nerde yaptirdin doktor kim dediler...ve cook mükemmel oldugunu söylediler...bende DOKTORUMLA GURUR duydum:sm_cool:
Her istedigini soruyu sorabilirsinizz elimden geldigince cevablarim isteyenede msn de veririm gösteririma.s
Hepinizi öptüüüüüm
zeynep merhaba ben uzun zamandır sani ve birkaç arkadaşı takip ediyorum.. haftaya 12 temmuzda muayene randevusu aldım muhtemelen o hafta da ameliyat olucam çünkü 3 hafta iznim var ve hemen olup bitmeli.. çoooooook heyecanlıyım anlatamam. senin yazılarını okudukça da daha bir heyecanlanıyorum. Tek korkum operasyon sonrası küçülüyormuş ya ödemler inince mi küçülüyor anlayamadım. kimisi 200cc den memnunken 260 cc nasıl sönüp gider? ama ben çok büyük de istemiyorum doktorla görüştükten sonra yine yazarım müthiş heyecanlıyım olmazsa büyük hayal kırıklığı..sevgiler..