- 14 Ocak 2014
- 276
- 75
- 68
- 34
- Konu Sahibi sacrificee
-
canım bendede aynı korku vardı uyanamam diye korkuyordum ama hepsi yersizmiş.hemşire koluma serumu bağladı ilaç enjekte etti sanırım burnuma da oksiyen taktılar onu bile hatırlamıyorum bi anda gitmişim.ameliyattan çıktıktan yarım saat sonra belkide daha az bi sürede kendiliğimden uyandım.korkulacak bişey yok bunda merak etme..:)Kizlar herkese merhaba :) Uzun zamandır Meme büyütme ameliyatını araştırıyorum. Hatta haziran ayında ameliyat olacaktım fakat erteleme zorunda kaldım. Nedenleri arası da korkularım da var tabiki. En çokta genel anestezi, uyanamamaktan korkuyorum. En son burun ameliyatı olup bacaklarını kaybeden kişiden sonra ameliyathane virüsü kafamı karıştırdı. Sizin de ameliyattan önce böyle korkularınız var mıydı? Ameliyatı olmak istiyorum gerçekten doktorum da güvenim sonsuz. Ama işte bunlar kafamı çok karıştırıyor
canım bendede aynı korku vardı uyanamam diye korkuyordum ama hepsi yersizmiş.hemşire koluma serumu bağladı ilaç enjekte etti sanırım burnuma da oksiyen taktılar onu bile hatırlamıyorum bi anda gitmişim.ameliyattan çıktıktan yarım saat sonra belkide daha az bi sürede kendiliğimden uyandım.korkulacak bişey yok bunda merak etme..:)
Dogru söylüyorsun canım kesinlikle. Peki vucudunda bir silikonla yasamak nasil.bir duygu :) yani yabanci birseyle yillarca yasamak zor olur mu senceameliyat bir risk tabi ama başına gelecek varsa sokaktan yürürkende gelebilir Allah yazmamış olsun .sen bu işi çok istiyorsan bunları düşünmeyeceksin .hep sonrasını düşünürsen daha kolay karar verirsin.mesela ben hep sonrasını düşündüm neler giyebileceğimi nasıl hissedeceğimi....
Inan hissetmiyorsun bile yabancı birşey varmış gibi gelmiyor hiçDogru söylüyorsun canım kesinlikle. Peki vucudunda bir silikonla yasamak nasil.bir duygu :) yani yabanci birseyle yillarca yasamak zor olur mu sence
Inan hissetmiyorsun bile yabancı birşey varmış gibi gelmiyor hiç
Boyle ameliyata can kurban. Allah gostermesin insanlar ne risklerle ne ameliyatlara giriyor. Ben siritik siritik girdim valla ameliyata.. cok ta guzel gecti..
Karar vermişsin sanırım, doktoruma güveniyorum demişsin. Hayırlı olsun. Kimde olacaksın?
Herşey herzaman olacağına varır, dua edelim, herşeyi güzellikle atlatalım.
Korkacak olan biri varsa buda ben olmam gerek. Hatta beni burda bazıları çok korkuttu. Ben amelyatımı sedasyon ve lokal anestezi altında olacam. Korkuma çare iptal etmekti ama çok şeyler okudum ve dr. tekrar tekrar konuştum herşeyi aydınlattıktan sonra korkumu yendim. Sende tekrar dr. konuş, eminim yatıştırır seni.
Ameliyat sonrasi mutlulugunuzu dusunun. O dusunceyle girin. :) anne oldunuz mu bilmiyorum ama Sezeryan da bir ameliyat onu dusununSanki riskliymis gibi düşünüyor insan canım sen de haklısın :) nasil gülerek girebilirim yaaa nasil motive edicem senin gibi canim :)))
1 ay içinde 2 defa amelıayat oldum ve iki defa genel anestezi yedim.. korkulacak bir şey yok ..ayrıca sılıkonu hıssetmıyorsun
Ameliyat sonrasi mutlulugunuzu dusunun. O dusunceyle girin. :) anne oldunuz mu bilmiyorum ama Sezeryan da bir ameliyat onu dusunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?