Ameliyat hakkında korkularım var :(

Gerçekten mi :) meme buyutme kolay bir ameliyatmis sanirim. Insallah bende olucam 2 ay sonraaa kizlar bana güç verdiniz sağolun :)

evet gerçekten korkma yani bişeycık olmaz küt bayılıp küt ayılıyorsun hem korkulacak bi amelıyat değil cnm .. bu yüzden cesaret lütfen güzel günlere :)

Lokal anesteziyle mi..?

Lokal anesteziyle mi..?
Evet doktor bu yöntemle yani sedasyon artı lokal anestezi altında amelyat tekniğini kullanıyor. Hasta ama tüm süreci uyuyarak geçiriyor uyandığındada bişey hatırlamıyor. Amelyatlarının 80% ini böyle yapıyor. Daha konforlu atlatılıyor, uyandıktan yarım saat sonra ayakta olabilirsiniz dedi.

Evet S sacrificee baya yatıştırdı beni. Ristkleri izah etti, öyle bi durumda ne yapabileceğini izah etti, ama bu güne kadar hiç gerekmedeğini mevcut olan cihazlarını açıkladı derken korkumu yatıştırdı. Kendisine güvendim. Inşallah'ta bişey olmaz.

Aa cok degisik bi yontemmis yeni duyuyorum. Hayırlısi olsun o zaman yarim saat sonra ayaklanmak super bisi olsa gerek

Dünya halı bu nerde nasıl öleceğimizi bilmiyoruz benim arkadaşım batman da görev yaparken o kadar terör olaylarının içinde bir şey olmadı ist a tayini çıktı banyo da düşmüş vefat etti 27 yaşında kaderimizde ne varsa o

Evet kesinlikle haklısın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…