• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyat hakkında korkularım var :(

Gerçekten mi :) meme buyutme kolay bir ameliyatmis sanirim. Insallah bende olucam 2 ay sonraaa kizlar bana güç verdiniz sağolun :)

evet gerçekten ;) korkma yani bişeycık olmaz küt bayılıp küt ayılıyorsun hem korkulacak bi amelıyat değil cnm .. bu yüzden cesaret lütfen güzel günlere :)

Korkacak olan biri varsa buda ben olmam gerek. Hatta beni burda bazıları çok korkuttu. Ben amelyatımı sedasyon ve lokal anestezi altında olacam. Korkuma çare iptal etmekti ama çok şeyler okudum ve dr. tekrar tekrar konuştum herşeyi aydınlattıktan sonra korkumu yendim. Sende tekrar dr. konuş, eminim yatıştırır seni.
Lokal anesteziyle mi..?o_O

Lokal anesteziyle mi..?o_O
Evet doktor bu yöntemle yani sedasyon artı lokal anestezi altında amelyat tekniğini kullanıyor. Hasta ama tüm süreci uyuyarak geçiriyor uyandığındada bişey hatırlamıyor. Amelyatlarının 80% ini böyle yapıyor. Daha konforlu atlatılıyor, uyandıktan yarım saat sonra ayakta olabilirsiniz dedi.

Evet S sacrificee baya yatıştırdı beni. Ristkleri izah etti, öyle bi durumda ne yapabileceğini izah etti, ama bu güne kadar hiç gerekmedeğini mevcut olan cihazlarını açıkladı derken korkumu yatıştırdı. Kendisine güvendim. Inşallah'ta bişey olmaz.

Evet doktor bu yöntemle yani sedasyon artı lokal anestezi altında amelyat tekniğini kullanıyor. Hasta ama tüm süreci uyuyarak geçiriyor uyandığındada bişey hatırlamıyor. Amelyatlarının 80% ini böyle yapıyor. Daha konforlu atlatılıyor, uyandıktan yarım saat sonra ayakta olabilirsiniz dedi.

Evet S sacrificee baya yatıştırdı beni. Ristkleri izah etti, öyle bi durumda ne yapabileceğini izah etti, ama bu güne kadar hiç gerekmedeğini mevcut olan cihazlarını açıkladı derken korkumu yatıştırdı. Kendisine güvendim. Inşallah'ta bişey olmaz.
Aa cok degisik bi yontemmis yeni duyuyorum. Hayırlısi olsun o zaman yarim saat sonra ayaklanmak super bisi olsa gerek

Dünya halı bu nerde nasıl öleceğimizi bilmiyoruz benim arkadaşım batman da görev yaparken o kadar terör olaylarının içinde bir şey olmadı ist a tayini çıktı banyo da düşmüş vefat etti 27 yaşında :( kaderimizde ne varsa o

benimde korkularım var ama inan yaşasayacağım güzel günleri hayal edince korkularımdan baskın çıkıyorlar :) bence sen de aklına kötü seyler getirme çünkü ameliyat sonunda kavusacağın güzellikleri düsün rahatla :)

Evet kesinlikle haklısın canım.

Back