• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Ameliee Nişanlanıyooorr :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Kurabiyeleri tanesi 1 tlden yaptırdım canım.
Pasta 300 TL tuttu.
Kapı süsü,kahve ve peçetelerde toplam 260 TL tuttu.kurabiye,kahve ve peçetelerden 35er tane yaptırdım hepsinden :34:

canım öncelikle tebrik ediyorum ,allah tamamına erdirsin :))) aynı isimde nişanlılar olacağız müge & onur :))) kurabiyelerine bayıldım gerçekten herşey çok şeker olmuş ve bana inanılmaz fikir verdin :))) herşey gönlünce olsun.....:)

çok sıcak samimi ve şık olmuş düşündüklerin..allah tamamına erdirsin..

herşey harika olmuş sizde çok ama çok tatlı bir çiftsiniz :nazar: :nazar: :nazar:

allah gülen yüzlerinizi daim etsin bir yastıkta kocayın inşallah :nazar:

herşey harika olmuş sizde çok ama çok tatlı bir çiftsiniz :nazar: :nazar: :nazar:

allah gülen yüzlerinizi daim etsin bir yastıkta kocayın inşallah :nazar:

çok sıcak samimi ve şık olmuş düşündüklerin..allah tamamına erdirsin..

herşeyin çok gusel tebrik ediyorum ...
allah mutlulugunuzu daım etsın ....

çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için :16::16::16:
Darısı herkesin başına inşallah :38:

Herşey ne kadar güzel olmuş canım... Rabbim ağzınızın tadını bozmasın inşş

MAŞALLAH:nazar:mutluluklar.Allah tamamına erdirsin ömür boyu bi yastıkta kocayın:)

çok güzel bi nişan olmuş allah tamamına erdirsin canım umarım benimki de bi an önce ve böyle güzel olur..

Kurabiyeleri tanesi 1 tlden yaptırdım canım.
Pasta 300 TL tuttu.
Kapı süsü,kahve ve peçetelerde toplam 260 TL tuttu.kurabiye,kahve ve peçetelerden 35er tane yaptırdım hepsinden :34:

allah tamamina erdirsin cok hos hepsi gercekten :)

o peceteleri ve kapi süsünü nerden aldiniz ? özel bi yer mi var isim yazdirilan fln :26:

:nazar::nazar: her şey özene bezene çok güzel olmuş:38:tebrik ederim allah tamamına erdirsin canım:38:düğün ne zaman

bnce dugun fotolarını da paylasmalısın amelieee evlendıiii olablr mesela :))) bizde senden yıne kopya cekerız:9:

Back