• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Ameliee Nişanlanıyooorr :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
bende pastanın üstündeki süsleri size benzetilerek konuldu sanmıştım çünkü pasta süsü çok benziyordu nişanlınıza ama tek ben aynı düşünmemişim desenize:9:

herşey harika görünüyor Allah tamamına erdirsin İnşallah. benimde 3 hafta sonra nişanım olucak eğer sakıncası yoksa ve internetten yaptırdıysan kapı süsü,peçete vs internet adresini öğrenebilirmiyim. hiç bilmem böyle şeyleri çokda hoşuma gitti bende bikaç hoş bişi yaptırayım diyorum :)

Her şeyine bayıldımm canım. Abartıdan uzak, hoş, güzel şeyler hepsi. Elbiseni de çok beğendiğimi geçemicem ayrıca:) Allah tamamına erdirsin, çok mutlu olun.

bende pastanın üstündeki süsleri size benzetilerek konuldu sanmıştım çünkü pasta süsü çok benziyordu nişanlınıza ama tek ben aynı düşünmemişim desenize:9:

Biz resimlerimizi gönderdik ona göre yaptılar sağolsunlar :) o yuzden çok benzedi :9::9::9:

Her şeyine bayıldımm canım. Abartıdan uzak, hoş, güzel şeyler hepsi. Elbiseni de çok beğendiğimi geçemicem ayrıca:) Allah tamamına erdirsin, çok mutlu olun.

Elbise forever newden aldım canım
ilk başta kısa diye tereddüt ettim ama sorun etmedim,herkes çok beğendi :17:

mesajını aldımmm hemennnn başlıycam aramalara incelemeye cevap yazamadığım içinm mesaj olarak burdam yazıyorum tekrar teşekkür ederim :)

bir 2013 gelini daha nişanlandı çok mutlu oldum canım adına çok sevindim bende nişanımda yada sözümde bu detayları düşünüyorum senin herşeyin çok ama çok özenli ve güzel olmuş

rica etsem banada yardımcı olurmusun kim yapıyor bu güzel pastayı kurabiyeleri ve kavanozda kahveyi canım bilgilendirrisen çok sevinirim

Mutluluklar dilerim. Tek kelimeyle müthiş olmuş herşeyy bayıldım benimde nişanım var 3 hf sonra ve benim için ilham kaynağı oldunn. Rica etsem banada peçeteleri pastayı kavanozu ve kurabiyeleri nerede yaptırdığını msj atrmısın?

harika olmuşş mutluluklarrr :) peçetelerine ve kavanozuna bayıldım :) nerde yaptırdığını mesaj atabilirmisin ?

ben adresleri buraya yazayım ki çok merak eden arkadaş olmuş
herkes faydalansın :16:

canlarım kahve ve peçeteler için google amcaya primarima tasarım yazarsanız bulabilrisiniz.bekarligavedapartisi.com :31:
kurabiyeler şeker kurabiyeciden :16: tanesi 1 tl,kampanyalı kurabiyelerden
pastamızda pasta perisinden :16: facebook veya googla pasta perisi yazarsanız bulabilirsiniz :16::16::16::16:
teşekkür ederiimmm :16:

ben adresleri buraya yazayım ki çok merak eden arkadaş olmuş
herkes faydalansın :16:

canlarım kahve ve peçeteler için google amcaya primarima tasarım yazarsanız bulabilrisiniz.bekarligavedapartisi.com :31:
kurabiyeler şeker kurabiyeciden :16: tanesi 1 tl,kampanyalı kurabiyelerden
pastamızda pasta perisinden :16: facebook veya googla pasta perisi yazarsanız bulabilirsiniz :16::16::16::16:

çok çok çok beğendim çok güzel düşünmüş araştırmışsın ameliee :)))
bikaç saatte ne çok fikir verdi bu site banaa :D yazdığın sitelere göz attım ama ben kapı süsünü de merak etmiştiiiim onu bulamadım sitede farklı bı yerden mı?

canım benim hayırlısı olsun herşeyine bayıldım. 3 hafat sonra bizimde evde nişanımız olacak ama herşey ani olduğu için fazla bütçemiz yok. bu güzel organizasyona ne kadar bütçe gerekli acaba:)

Back