Nişan Ameliee Nişanlanıyooorr :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Herşey harika görünüyor yaa mutluluklar

Benim nişanım çok acele ve gönlümce olmadığından pek özeniyorum böyle
nişanlara.. düğünümle ilgili ayrıntıları çok önce halletmeye başladım bu yüzden
umarım keşkem olmaz bu kez..

Sen her şeyi düşünmüşsün valla maşallah

sağol canımm,kendimce bişeyler yapmaya çalışıyorum işte
dışarda yapamıyoruz,evde olucak zaten.olmuşken akıllarda kalıcak bişeyler olsun istedim

Herşey harika görünüyor. Umarım keyifle geçer. Yüzüklerin sunulacağı tepsiyi çok beğendim. Nasıl temin edebilirim :)

her şey çok güzel görünüyor, konsept harika =) Aksilikler olmadan güzel ötesi bir nişan olur inşallah:)

Herşey çok güzel görünüyor canım elbisenide çok beğendim çok tatlı umarım bi aksilik çıkmadan atlatırsın mutluluklar

Herşey harika görünüyor. Umarım keyifle geçer. Yüzüklerin sunulacağı tepsiyi çok beğendim. Nasıl temin edebilirim :)

Bu siteden tanıdığım bir arkadaşım yapıyor.
Özel mesaj ile ileteyim adresini

her şey çok güzel canımmm..bayıldımm... özellikle elbise, kavanozlar ve pasta harika... kavanozları aldıgın yeri mesaj atar mısın?

ve sonunda aylardır beklediğimiz nişanımız gerçekleşti
Herşey süper oldu,herkes çok memnun kaldı.O kadar telaşın arasında yalnız masanın resmini çekmeyi unutmuşuz
Buyrunn resimlereee
kapı süsümüz gelenleri karşılıyor

mini mini kurabiyelerimiz

hatıra olarak minik hediyeliklerimiz
çizim peçetelerin içine kavanozda kahve ve kurabiyeleri koyduk

çiçeğiiimmmm ve bohçamm

ve pastamızzzz
gecenin en ilgi çeken olayı pasta oldu,ben değil ama nişanlım çok benzedi üstündeki figüre

maşallah demeyi unutmayalım

bir 2013 gelinini daha nişanladık

muhteşem olmus hersey canımmm

Allah tamamına erdirsin tez zamanda

herşey çok güzel olmuş. maşallah. mutluluklar dilerim düğününde çok güzel olur inşallah

Maşallah herşey ha ri kaaaaa ,bikere çok güzel olmuşsunn Hazırlıklara zaten daha öncede bayıldığımı söylemiştim ,istedigin gibi huzur içinde gectiyse ne mutlu size Allah tamamına erdirsin diyorum , gerçekten pasta nişanlına çok benziyor

çok teşekkür ederim canım
Günün konusu o oldu zaten,acayip benzedi bizde çok güldük

Allah tamamına erdirsinnnn..
Maşallah maşallah maşallah herşey çok güzel olmuş, sende öyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…